Şimdi Ara

Vodafone'dan Iphone 4 Alacak Arkadaşlar Burada! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haklısın sende. Eğer mümkünse satıcının elindeki sözleşmeyi birlikte incelemeyi teklif et.
  • turkcell timdekiler hangi hafta uretimi? ve sorunsuz uretim haftasi hangisi.. ve nereden anliyoruz
  • 2 turkcell hattım vardı bugün birinin vadoya taşıma işlemi bitti, darısı diger hattımın başına çünkü onla ip 4 almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

turkcell timdekiler hangi hafta uretimi? ve sorunsuz uretim haftasi hangisi.. ve nereden anliyoruz
  • hiçbir şekilde vodafone tel gelmeden geçmeyin benim 1 ay olmak üzere ve süreyi uzatmicaz diyorlar aradım,mailler attım aradılar konuştuk hiçbir şekilde 1 aylık geçiş süresini uzatmıyorlar..kredi kartı istiyorlar..
  • Arkadaşlar, vodafone a geçipte 30 günü dolan ve kontrat hakkını kaybedenlere söylüyorum.

Müşteri hizmetlerine mail atin; 30 gün sürenizin dolduğunu stok sıkıntısının vf'dan kaynaklandığını burada sizin bir kabahatınız olmadını yazın. Yönetici biriyle görüşmek istediğinizi, özellikle Esra Hn. ile irtibat kurmak istediğinizi söyleyin.

Dün beni Esra Hn. aradı, mağduriyetimi paylaştım. İnceleyip size dönicem dedi. Yaklaşık 15-20 dk sonra tekrar aradı. 30 günlük sürem dolmamış gibi kontratlı olarak faydalanabileceğim bi adet 32gb iphone u adıma cuma günü geçiş yaptığım operatöre göndereceklerini söyledi.

Burada önemli olan müşteri hizmetlerinin ötesine geçip biriyle görüşebilmek.
  • kredi kartıyla kontratlı alacaklar için bu 30 gün olayı yok degilmi.. bende 1.5 ay önce geçdim v.fona..
  • vodafone sıra olayını nasıl yapıyor bilen var mı?
    şişlideki cepmerkezi 150. sırada olduğumu söyledi vs.
    bu 150 kişi içinde vodafone müşterileri(kampanyadan önce) ön sıralara alınması vs.. gibi bir durumdan ha beriniz var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fightthepower

vodafone sıra olayını nasıl yapıyor bilen var mı?
    bu 150 kişi içinde vodafone müşterileri(kampanyadan önce) ön sıralara alınması vs.. gibi bir durumdan ha beriniz var mı acaba?

vf cep merkezinde vf müşterisi olmayanın ne işi var hocam? hepsi vf müşterisidir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

quote:

Orijinalden alıntı: fightthepower

vodafone sıra olayını nasıl yapıyor bilen var mı?

vf cep merkezinde vf müşterisi olmayanın ne işi var hocam? hepsi vf müşterisidir zaten.

demeye çalıştığım faturalı ve fatura tutarı belli bir meblağın üzerinde olanlara öncelik vermesi gerekmezmi sencede?
    yada uzun süredir vodafone müşterisi olanlara vs..
  • telkonet başlığında adres teyitleri başlamış.
    sanırım az bi süre kaldı.
  • Merhaba,

vodafonezede.com ilk yasal uyarısını aldı:

quote:

Merhaba;

Biraz önce TİB üzerinden bir şikayet aldık. Bu şikayette ekteki sayfanın içinde bulunan imajın kaldırılması isteniyor.

Kaldırılmadığı durumda 12 saat içerisinde siteye tamamen erişimi durduracaklarını belirtiyorlar.

Yasal olarak bizim bu noktada servisi durdurmamız gerekmektedir. Sizden ricamız bu sayfadaki kusurlu bölümü güncellemeniz olacaktır.

Buna ek olarak kişisel tecrübelerimize dayanarak yapacağınız şikayet ve bu tarz içerikli sitelerde müstehcen veya küfürlü içerik bulundurursanız yasal olarak haksız duruma düşüyorsunuz. Bu tarrz imajları kaldırırsanız yasal olarak bir suç işlememiş olacaksınız. Yani uygun bir dil ile şikayetçi olmanız durumunda haklı, uygunsuz bir şekilde yaparsanız haksız oluyorsunuz, bilginiz olsun.

Bu konuda acil dönüş rica ediyorum.

vatana millete hayırlı olsun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• BURSA VF SON DURUM

Arkadaşlar nihayet Vodafone getirdi telefonları Ahmet kardeşe de teşekkürler doğru istihbaratı için
    Bugün beni aradılar liste başıydım zaten 1 tane 32 lik geldiğini ve yarın alabileceğimi söylediler sıfır hat alarak alacağım mecburen kredi kartıyla
    sanırım sınırlı geldi fakat 2-3 VF sordum hepside yarın satış yapacaklarını söylediler Bursa için durum böyle umarım herkes en kısa zamanda sorunsuz bi şekilde alır koca koca adamlar nelerle uğralıyoruz 1,5 aydır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jambore78

BURSA VF SON DURUM

Arkadaşlar nihayet Vodafone getirdi telefonları Ahmet kardeşe de teşekkürler doğru istihbaratı için
    Bugün beni aradılar liste başıydım zaten 1 tane 32 lik geldiğini ve yarın alabileceğimi söylediler sıfır hat alarak alacağım mecburen kredi kartıyla
    sanırım sınırlı geldi fakat 2-3 VF sordum hepside yarın satış yapacaklarını söylediler Bursa için durum böyle umarım herkes en kısa zamanda sorunsuz bi şekilde alır koca koca adamlar nelerle uğralıyoruz 1,5 aydır

Nası OLur?? Başka illerde bu bilgi yok,hala belirsiz diyolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.TAH

quote:

BURSA VF SON DURUM

Nası OLur?? Başka illerde bu bilgi yok,hala belirsiz diyolar...

Aynen bende bu mesaj üzerine liste başında olduğum birkaç şubeyi hemen aradım. Bize kimse birşey söylemedi. Bilemiyoruz dedi... Niye böyle oluyor anlamıyorum. Forumda biri şu bayide Iphone 4 2 tane var diyor. Arıyoruz, yok diyorlar. Geldi mi peki hiç diye soruyoruz. 1 aydır hiç gelmedi diyorlar. Nasıl oluyor bu iş anlamadım. Devlet sırrı gibi...

• Ben bır aydr beklıyorun vodafoneden alacam bugun yarın gelecek dıyıp duruyorlar....
  • Arkadaşlar, ön ödemeyi yaptık henüz telefon gelmedi, cihazı almaktan vazgeçersek, 250 Tl yanıyor mu ciddi bilgisi olan var mı?
  • yanar mı hiç? akıl var mantık var...
  • quote:

BURSA VF SON DURUM

Rica ederim kardeş
  • arkadaşlar bu kampanyadan haberiniz bilgininiz varmı acabahttp://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/iPhone4-8GB-Kampanyasi.php peşin 999 tl diyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.