Şimdi Ara

Vodafone'dan Iphone 4 Alacak Arkadaşlar Burada! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala beklio musunuz..helal vallha ne diim
  • 100.000 adet sipariş veren firmaya sadece 3000 adet cihaz yollanırsa üretici tarafından operatörde bu sekilde zo durumda kalır .suan Vodafone un en tepesindeki kisi bile cihazların ne zaman gelecegini bilmiyor üretici asla tarih vermiyor biraz sabır derim .
  • Ayin 8 inde hattimi vodafone a tasimis olucam. Umarim Aralik 8 e kadar gelecektir.
  • trcell bu işi nasıl beceriyor? Apple ile kankalıklarımı var? Bu işte bişi var ama dur bakalım
  • arkadaşlar müjde şimdi vodafone merkezde bi arkadaşla konuştum önümüzdeki 1 yılda kesin gelicek dedi
  • Merhaba arkadaşlar vf ip4 almak isteyenler aşagıdaki topic den takip edebilir güncel haberler var saygılar..
    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43277150
  •  Vodafone'dan Iphone 4 Alacak Arkadaşlar Burada!

Vodafone'dan Iphone 4 Alacak Arkadaşlar Burada!

Vodafone'dan Iphone 4 Alacak Arkadaşlar Burada!

• bende v.fone bekliyorum...
  • Vodo sitesindeki aypon yok yazısı kalkmadan vodo bayi dağıtımları tam olarak yerine oturmayacak veya hiç olmayacak gibi.

Bende bekliyorum. Bu gidişle yılbaşında belki alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novelist

100.000 adet sipariş veren firmaya sadece 3000 adet cihaz yollanırsa üretici tarafından operatörde bu sekilde zo durumda kalır .suan Vodafone un en tepesindeki kisi bile cihazların ne zaman gelecegini bilmiyor üretici asla tarih vermiyor biraz sabır derim .

SAÇMA üretici fabrikadan günde kaç telefon çıkacağını biliyor hangi ülkeye ne kadar dağıtılacağını biliyor.Bunların hepsi hesaplı programlı işler zannettiğiniz gibi iş dünyası belirsiz bir şekilde ilerlerse hiçbir iş yürümez apple ın fabrikası binlerce iphone üretiyor.Bu iphone ların vodafone un dağıtamamasının tek sebebi şuan gümrük gözüküyor brighstardan aldığım bilgilere göre 15 ekimden beri iphone lar gümrükteymiş sorunun bu hafta halledilmesi yüksek olasılık ancak bayramdan önce kimse alamazsa kesin bu iş ay sonuna kalır.

• Boşverin ip4ü geleceği yok beyler hadi hep beraber gidip 3GS alalım
  • vodafone'dan iphone 4 alabilmek icin 6 aydan az sureli abone olanlar ne yapabilir? cihazin 12 aylik bedeli pesin odenir gibi bir ibare var, kac tl bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abzurt Teori

Boşverin ip4ü geleceği yok beyler hadi hep beraber gidip 3GS alalım

aynen

ama vodafonede 3 gs de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

vodafone'dan iphone 4 alabilmek icin 6 aydan az sureli abone olanlar ne yapabilir? cihazin 12 aylik bedeli pesin odenir gibi bir ibare var, kac tl bu?
  • quote:

vodafone'dan iphone 4 alabilmek icin 6 aydan az sureli abone olanlar ne yapabilir? cihazin 12 aylik bedeli pesin odenir gibi bir ibare var, kac tl bu?

Toplam 838 TL, ayda 69 TL anlaşmalı kredi kartından çekilir 12 ay boyunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andac664

quote:

Toplam 838 TL, ayda 69 TL anlaşmalı kredi kartından çekilir 12 ay boyunca.

kardeş emin misin yeni dağıtımlar için 99*12 k.kartı ile çekilicek diye bir bilgi gelmişti forumdaki bir arkadaştan
  • Evet eminim, bir çok Vodafone Shop yetkilileride 99*12 ay kredi kartından çekilir diyor. Fakat bir bayide durumun öyle olmadığını öğrendim ve bizzat sözleşmeyi okudum. Bir tablo içinde 16 GB için kredi kartından çekilecek toplam tutar 838 TL olarak kocaman bir şekilde yazıyor. Eğer yetkili kişi size böyle birşey söylerse, lütfen bilgisayardan sözleşmeyi kontrol etmesini rica edin ve onunla birlikte sizde okuyun. Sözleşmede sadece telefon bedelinin kredi kartından çekileceği yazıyor. Kalan 30 TL ise sizin aylık faturanıza yansır 12 ay boyunca.
  • quote:

Evet eminim, bir çok Vodafone Shop yetkilileride 99*12 ay kredi kartından çekilir diyor. Fakat bir bayide durumun öyle olmadığını öğrendim ve bizzat sözleşmeyi okudum. Bir tablo içinde 16 GB için kredi kartından çekilecek toplam tutar 838 TL olarak kocaman bir şekilde yazıyor. Eğer yetkili kişi size böyle birşey söylerse, lütfen bilgisayardan sözleşmeyi kontrol etmesini rica edin ve onunla birlikte sizde okuyun. Sözleşmede sadece telefon bedelinin kredi kartından çekileceği yazıyor. Kalan 30 TL ise sizin aylık faturanıza yansır 12 ay boyunca.

http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/iPhone4-kontratli-hersey-dahil-paketler.php

burada oyle bi bilgi goremedim..

• quote:

quote:

Evet eminim, bir çok Vodafone Shop yetkilileride 99*12 ay kredi kartından çekilir diyor. Fakat bir bayide durumun öyle olmadığını öğrendim ve bizzat sözleşmeyi okudum. Bir tablo içinde 16 GB için kredi kartından çekilecek toplam tutar 838 TL olarak kocaman bir şekilde yazıyor. Eğer yetkili kişi size böyle birşey söylerse, lütfen bilgisayardan sözleşmeyi kontrol etmesini rica edin ve onunla birlikte sizde okuyun. Sözleşmede sadece telefon bedelinin kredi kartından çekileceği yazıyor. Kalan 30 TL ise sizin aylık faturanıza yansır 12 ay boyunca.

Bu zaten Esaslar kısmında yazmıyor. Satıcıların elindeki sözleşmede yazıyor. Her satıcıda gösterir mi bilemem. Ama bana gösterdiler, durum benim dediğim gibi.

• quote:

quote:

quote:

Bu zaten Esaslar kısmında yazmıyor. Satıcıların elindeki sözleşmede yazıyor. Her satıcıda gösterir mi bilemem. Ama bana gösterdiler, durum benim dediğim gibi.

anlıyorum da vodafone gittimizde kesin sizin dediklerini demeyecekler onu biliyorum :) ikna edebilmek icin bi yazi olaydi..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.