Şimdi Ara

Vodafone'dan İkinci Telefon Kampanyası -- Vodafone 547 Başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
40.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Vodafone'dan İkinci Telefon Kampanyası -- Vodafone 547 Başlıyor

Vodafone firması ayda 1 TL ödeme ile Vodafone 840 satışlarından memnun kalınca bu sefer Ağustos ayı için bir kampanya hazırlığı içerisine girdi.

Oaket Vodafone 840 cihazına uygulanan paket ile aynıdır.

Dünyanın en çok tercih edilen operatör markalı cep telefonlarına bir yenisi daha eklendi! 3G kutlamaları ile başlattığımız cihaz kampanyamız kapsamında abonelerimiz artık VF 840 modeli dışında, dokunmatik ekranlı VF 547 modeline de ayda sadece 1 TL ödeme yaparak sahip olabilecekler!

Yoğun talep üzerine değiştirilmeyen kampanya kurgusu ile aboneler tüm GSM ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri “Ultra Mini Akıllı Telefon Paketi"ni 18 ay boyunca kullanmayı taahhüt ettikleri takdirde ayda sadece 1 TL’ye VF547 cihazına sahip olabilecekler. Tüm zamanların en büyük cihaz kampanyası uygun fiyatının yanında, abonelere telefon seçme şansı da tanıyarak fark yaratmaya devam ediyor!

7 Eylül 2010 itibariyle her iki model için de aynı kampanya paket bilgileri geçerli olacaktır. Aşağıdaki tabloda kampanya kapsamında yer alan paket bilgileri yer almaktadır.

Kaynak :http://www.kazancrehberi.net/vodafonedan-ikinci-cihaz-kampanyasi-vodafone-547.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerxx -- 3 Eylül 2010; 22:54:47 >

• Bunu kaç kurusa verecekler bakalım:)telefon güzel
  • Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    EDGE Class 10, 236.8 kbps
    3G No
    WLAN No
    Bluetooth Yes v2.0

dağıtmasalarda olur
  • buna 50krş istesinler.
    çoluk çombalak herkes sevinsin:)
  • bir anlamda bu şekilde telefon getirmesi iyi. İlerleyen dönemlerde daha işlevsel telefonlar getirmesi için önü açılıyor.

Daha önce kimse birşey yapmıyordu. En azından piyasaya haraketlilik katıyor bu şekilde. Kaldı ki birçok kişi yine ilgi gösterecektir.

Vodafone 840 da pek beğenilmedi ama 100 adet getirdiğimiz telefon kampanyanın 3. günü bitti. Şimdi hiç stok yok ülkede :):)
  • Özellikleri pek iyi değil ama yinede satılır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator
    Özellikleri pek iyi değil ama yinede satılır...

kesinlikle sonuçta herkes biz gibi 3g ci değil :) bakıyor tipi güzel bakıyor dokunmatik ekran satış şartları da uyuyorsa alıyor.840 ında çok satılması bundandır zaten.
  • guzel kampanya. Buna para almazlar.
  • Wi-Fi (WLan) ve 3G yok, Vodafone 840 bundan daha iyi, ancak, genelde alo demek için kullanan insanlar telefon ücretsiz denilince hiç düşünmeden alırlar, 3G filan herkesin umurunda mı? Bizler cıcıklayıp duruyoruz, çoğu insanın umurunda bile değil, sorsan "ne o yenecek bir şey mi?" filan derler....

Bu arada Vodafone 840 almayın, o bitince daha iyisi gelecek diyenler yanıldı, tam tersine ondan daha düşük modeli geliyor...

Bence Vodafone 840'ın değerini bilin ve öbürü gelmeden kaçırmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levodafon -- 12 Ağustos 2010; 3:47:42 >

• Vodafone Ağustos dergisinin kapağında Vodafone 547 ile Vodafone 840 var fakat dergide bu yeni 547 hakkında bir bilgi verilmemiş kapakta sadece Dokunmatik ekranlı Vodafone cep telefonları Ağustos Ayında Vodafone cep merkezlerinde demekle yetinilmiş...
  • sekiz yüz kırk beş......845.......sekizyüzkırkbeş........8-4-5........845

isteriz isteriz isterizzzzzzzzz
  • nokia 5800 a çok benziyor ama içi boş
  • merak ettim. Ucuz bi telefon arıyordum. Ucuza verirlerse alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

merak ettim. Ucuz bi telefon arıyordum. Ucuza verirlerse alırım

turkcell bayilerinde ZTE f101 ne kadar?
  • 845 bitti sanırım:)
  • daha gelemeden nasıl bitti acaba? gelip gelmeyeceği de belli değil zaten.
  • ben de şunu alayım nişanlımla beraber diyorum ne dersiniz arkadaşlar? Kartalcell kullanıyorum yoksa vodafone'u değerlendirirdim

Bu telefondan kullanan varmı acaba? Şuanda kampanyası gayet iyi de

Konuyu dağıttığımın farkındayım ve özür dilerim ama yeni başlık açıp kirlilik yapmıyım dedim kusura kalmayınız

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/samsung_S5503.shtml?pagemenu=kampanyalar.samsungS5503

Vodafone'dan İkinci Telefon Kampanyası -- Vodafone 547 Başlıyor

• bence güzel degil ama yinede alan olur tabi.daha kaliteli cihazlar bekliyoruz.
  • Son dakikalar geldi. Detaylar linkteki sayfaya eklendi.
    PAketler Vodafone 840 ile aynı olacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.