Bildirim
Vodafone'dan İkili Sim Kart
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sorun devam ediyor..
Ben ay basinda numara tasidim bana da bunu verdiler ama 3g de su gibi akiyor şarj 2g de sorun yok
Bende Turkcelle tasiniyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En son vodafone kullanalı 2-3 sene olmuştur. O zaman Nokia 6300 kullanıyordum 2G bile olmadığı halde şarj bariz hızlı bir şekilde bitiyordu.
İlginç bir durum, buna sebep olan nedir merak ediyorum.. -
çok saçma birşey. sim kartla şarzın alakası yok. ama eğer sinyal zayıfsa o zaman telefon daha fazla güç harcar, şarzı bitirir ki bunun da sim kartla alakası yok yine. -
vodafone forum donanım haber ve birkaç forum daha bu konuda şikayetler var hocam. Bu kadar insan vodafone un sinyalini zayıf alıyor olamaz. O yüzden şarj i çabuk bitiyor olamaz diye düşünüyorum. Kendim de Ankara merkez de aynı telefon ile denedim. Bariz şarj in fazla gidiyor vodafone da turkcell ve vodafone baz istasyonları yan yana bulunduğum bölgede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 25 Nisan 2014; 13:33:45 >
-
Verdigin linklerden biri haric tumu simkart degil de sinyal cekmeyle alakali olabilir diyor, aynen benim dedigim gibi. He he demekle olmuyo bu isler. Sehir efsanelerini paylasip duruyo onune gelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Birebir yaşadığımı yazdım yukarıda, ki 3G bile yok o telefonda. Hangi şehir efsanesinden bahsediyorsun?
Milletin işi gücü kalmadı yüzlerce insan üşenmeden şehir efsanesi mi yazıyor... -
Hocam boşuna uğraşma, yav he he de geç.Arkadaş kendini haklı sansın.Zaten biz Vodafone'u kötülemek için yazıyoruz burada. -
Yok ben gerçekten kötülemek için çalışıyorum. İtiraf mailide yolladım hatta site yönetimine.
Turkcell ve Avea, Vodafone'un sim kartlarını kötülemem için aylık düzenli ödemeler yapıyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X