< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 11 Kasım 2018; 13:27:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 11 Kasım 2018; 13:27:45 > |
sorun simkartta değil, şebekenin sürekli baz istasyonu değiştirmesinde.
|
Annemin hattı turkcellden vodafone!a taşıdım kampanya vs faydalansın diye . Şimdi başımın etini yiyor nerden geçirdin beni diye . Telefonun şarj süresi oldukça kısalmış , her gün şarj mı edeceğim deyip duruyor. Gerçekten pişman olduk.
Yukarıda bahsedilen yeni tip 3 kırımlı sim karttan verildi üstelik farkeden bir şey yok. Turkcellde şarj süresi bariz daha uzundu. |
Oğlum mu ? Yaş maksimum 15-16. Aklınca kendini büyük göstermeye çalışıyor hadi blok abisi uza burdan. |
Aynen öyle. Baksana fanboyu toz kondurmuyor. |
Ha hurafe tabi. Sayfalarca millet boşuna yazıyor sorun var diye. |
Yaklaşık olarak 1,5 yıl evvel aldığım telefonuma kutusundan çıkar çıkmaz Vodafone hat takıldı. Yeni telefonun pili daha uzun gider, değil mi? Bu telefonla 7 ay kadar Vodafone kullandım, son 8 aydır da BİMcell kullanıyorum. Aynı kullanımla şarjım daha uzun gidiyor. Pildeki 1,5 senelik yıpranmaya rağmen durum bu. Bu durumu abartı görüyordum, gözle görülür bir etkisi olmadığını düşünüyordum fakat bizzat tecrübe edince gerçek olduğuna şahit oldum. |
Sınırsız aldı ya alt tarafı ondandır
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 23 Ekim 2011; 19:00:28 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 2 Kasım 2011; 7:22:27 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 4 Kasım 2011; 11:48:46 > |