Şimdi Ara

Vodafone'dan hacılara özel tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone'un ''Dünyayı Gezen Tarife Seçeneği''nin kapsamına Suudi Arabistan'ı da almasıyla, hacı adaylarının Türkiye ile konuşmalarının dakikası 91 kuruştan ücretlendirilecek.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, 17 ülkeden Türkiye ile ucuz ve avantajlı görüşme olanağı veren ''Dünyayı Gezen Tarife Seçeneği'' kapsamına Suudi Arabistan'ın da alındığı belirtilerek, bu yıl hacı adaylarının Suudi Arabistan'dan Türkiye ile konuşmalarının dakikasının 91 kuruştan ücretlendirileceği kaydedildi.

Açıklamada verilen bilgiye göre, Dünyayı Gezen Tarife Seçeneği'nden yararlanmak için SIFRE GEZEN ABONE yazarak 7048'e göndermek gerekiyor. Bunu yapan aboneler ayda 1,21 lira sabit ücret karşılığında 17 ülkede dakikası 91 kuruştan arama alıyor ve arama yapabiliyor.

15 Ekim-30 Kasım 2010 tarihleri arasında bu tarife seçeneğinin kapsamına Suudi Arabistan da alınacak.

• Avea 5 dk sı 2 tl

pahalı olmuş en uluslar arası operatörümüze..
  • İyimiş vodafone nerden para kazanılacak iyi biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

İyimiş vodafone nerden para kazanılacak iyi biliyor

Edit : Avea daha iyi imiş. 5 dk konuşma periyodu oldukça iyi.
  • gider hac yerinden hat alırım ararım hiç kendimi riske atmam sonra yüklü bir fatura ile karşılaşmak çok olası.
  • Aveanın tarifesinde ücretlendirme periyodu 300sn..açtın alo dedin kapadın 2tl..vodafone daha uyguna geliyor..haftaya iş sebebi ile suudi arabistana gidiyorum super oldu bu
  • Hiçbiri iyi değil yurtdışına çıkmış biri olarak söylüyorum en iyisi gittiğiniz ülkeden simkart alıp türkiyeyi aramaktır hem kendim öyle kullandım hemde umreye giden akrabama aynı yöntemi önerdim sonuçta roaming elinizde ki bir bomba eğer pimini zamanında çekmezseniz direk elinizde patlıyor bu sebeble Avea dahil yurtdışında hiçbir operatörü önermiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AveaMan -- 11 Ekim 2010; 20:16:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avea daha iyi teklis sunmuş malum SUUDİ OGER var arkasında .!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

avea daha iyi teklis sunmuş malum SUUDİ OGER var arkasında .!!!

Belki biraz daha avantaj sağlar ama roaming tehlikelidir firmadan dolayı değil bizim insanımızdan dolayı
  • Heray birkez yurtdışına çıkıyorum ve roaming hizmetinden faydalanıyorum hiç suprizle karşılaşmadım yeterki cepteli kullanmasını bilin
  • oger'in suudi olduğunu nereden çıkardınız. kendileri lübnanlı bir şirket olup hristiyan ortaklarının olması da muhtemeldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.