Şimdi Ara

vodafone'dan gelen bakiye iade mesajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafone'dan gelen bakiye iade mesajlarının nedenini bilen var mi. Mesela türkcell de bir hattım var. Çok uzun zaman önce vodafona git gel yapmıştım galiba. Gelen mesaj , değerli abonemiz bakiyenizde kalan .699 tl nin iadesi için 90 gün içinde kimliğinizle birlikte başvuru yapabilirsiniz. Vodafone gece 12 de gelmiş bu mesaj. Ha birde bu .699 tl bakiye nasıl oluyor onu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı şekilde banada mesaj geldi 6-7 TL gibi bi şey yazıyordu
  • benim turkcell kullanan akrabalarıma da geldi her birine 3,90 dan başlıyor 7,90 a kadar var herhalde hepsini bir araya toplasam 50 lira yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

vodafone'dan gelen bakiye iade mesajlarının nedenini bilen var mi. Mesela türkcell de bir hattım var. Çok uzun zaman önce vodafona git gel yapmıştım galiba. Gelen mesaj , değerli abonemiz bakiyenizde kalan .699 tl nin iadesi için 90 gün içinde kimliğinizle birlikte başvuru yapabilirsiniz. Vodafone gece 12 de gelmiş bu mesaj. Ha birde bu .699 tl bakiye nasıl oluyor onu anlamadım

0.699 tl dir o. değmez bence bilgin olsun..

kredi kartına yada hesaba havale yapıyorlar.yanınıza kimliğinizide alın mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twofaceofmirror -- 21 Eylül 2011; 13:06:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.