Şimdi Ara

Vodafone'dan depremzedelere istihdam önceliği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone'dan depremzedelere istihdam önceliği!
    Türk Telekom ve Turkcell’in ardından Vodafone da depremden etkilenen vatandaşların yeniden kalkınmasına destek olmak için istihdam önceliği sağlanacağını duyurdu. Depremden etkilenen kişiler veya birinci derece depremzede olan kişilere iş alımlarda öncelik tanınacak.



    Şirketten yapılan açıklamaya göre önümüzdeki bir yılda Vodafone’a yapılacak her seviyedeki işe alımlar için depremzede ve birinci derece depremzede yakını olan kişiler önceliklendirilecek. Depremden etkilenen 11 ilde istihdamın artırılması amaçlanıyor.



    Ayrıca Bkz.Depremzedelerden Özel İletişim Vergisi ve telsiz kullanım ücreti alınmayacak



    Vodafone, iş ortaklarının katkısıyla 650 kişiye iş imkanı sağlamayı hedefliyor. İstihdam önceliğinden yararlanmak isteyen adaylar, Vodafone’ın web sitesinden ve kariyer platformlarından başvuru yapabilecek.



    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Tlabar Güler, şunları söyledi:



    “Hepimizi yasa boğan deprem felaketinin yaralarını hep birlikte sarabileceğimize inanıyoruz. Dayanışma ve yardımlaşmanın öneminin her zamankinden daha fazla arttığı bu dönemde, depremden etkilenen vatandaşlarımıza iş imkânı sağlayabilmek için harekete geçtik. Afet bölgesinin yeniden kalkınmasına destek olmak amacıyla, Vodafone ekosisteminde yer alan tüm iş ortaklarımızın desteğiyle her seviyedeki işe alımlar için depremzede ve birinci derece depremzede yakını olan kişilere öncelik tanıyacağız. Böylece, önümüzdeki bir yılda toplam 650 kişilik istihdam yaratmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, tüm imkânlarımızı kullanarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.”









  • Biriken faturalarını odeyebilsinler diye mi?

    Ekleme

    Bir bakan çıkıp bu işsizlikte iş buldukları için başkalarıninda keşke şehrimde deprem olsa diye iddia ettigi

    Seklinde açıklama yapar mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 7 Nisan 2023; 15:38:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı firmalar bunu yapıyor eyvallah ta adam istanbulda ilan acmış deprem öncelikli burda duran adam ne yapacak ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.