Şimdi Ara

Vodafone'dan Avea'ya geçmek üzereyim.FAKAT TEREDDÜTTEYİM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Orijinalden alıntı: aslanbaba

avea ya geçme bence..
    4 hat taşıdım..bin pişmanım..
    her ay faturama haksız ücretler bindirdi..müşteri hizmetlerini aramaktan bir hal oldum..hiç birşey düzeltmedikleri gibi..parasınıda alıyorlar..rezalet..

ben bu kadar vurdum duymaz..hep yanlış işler yapan bir şirket görmedim..

bir operator acık arayla nasıl en az musterıye sahıp olupta en cok sıkayet alan operator olabılıyor cıdden acıklanması gereken bir soru...

http://www.sikayetvar.com/kategori/iletisim

03:40 itibariyle ilk sayfadaki şikayetlerin % 95'i Turkcell, % 5'i Avea, % 0 Vodafone

• avea diyorum
  • avea ya geçtiysen allah yardımçın olsun bi ara bakalım müşteritemsilcisine ualşabiliyomusun ? ay sonu faturanda ki şokları örünce ?
  • 3-4 aydır Avea faturalıdayım,
    sınırsız netini de,pc de çatır çatır kullanmama rağmen,sürpriz fatura yaşamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MH'yi arayarak öyle istediğin adama neredeyse hiçbir operatörde ulaşamıyorsun, ancak hep söylediğim bişey, turkcellde bu MH meselesi bariz daha önde ve daha iyi...

Avea'da lazım olan adama ulaşabilmen için, durumu detaylı anlatan bir şikayet döşemen lazım, onlar sana ulaşıyorlar zaten. Öteki türlü sinir yıpratmaktan öteye geçmez.

Papağanları temsilci diye işe aldıklarından olsa gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksenbes

Tamam işte bitmiş demektir,benim gibi yeni aboneyi ilgilendirmediğine göre :))

Yıkılan paketi size tavsiye etmedim ki Avea'nın çektiğini ve ekonomik olduğunu belirtmek için yorum yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 23 Aralık 2012; 10:54:48 >
  • Yarın sabah itibariyle hattım taşınmış olacak arkadaşlar, s.e.ç. 500(hy) ve 1gb sınırsız internet almayı düşünüyorum.Taahütsüz

Acaba fatura ne kadar gelir?

Buarada bazı arkadaşlarımızın başarabildiği gibi güzel bir teklif kopartabilir miyim müşteri hizmetlerinden?
  • quote:

Yarın sabah itibariyle hattım taşınmış olacak arkadaşlar, s.e.ç. 500(hy) ve 1gb sınırsız internet almayı düşünüyorum.Taahütsüz

Buarada bazı arkadaşlarımızın başarabildiği gibi güzel bir teklif kopartabilir miyim müşteri hizmetlerinden?

seç 500 25 TL. + Sınırsız internet 10 TL. + 2013 Ocaktan itibaren + 1.31 TL. Telsiz Kullanım Ücreti = 36.31 TL. ( Ücretli bir servis kullanmaz isen )

seç 500 ve 1 gb almayı düşünüyorum derken

numara taşırken zaten seçmedin mi tarifeni

eğer faturalı aveaya geçtikten sonra seç 500'e geçeceğim dersen +10 TL. fazla ödersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Yarın sabah itibariyle hattım taşınmış olacak arkadaşlar, s.e.ç. 500(hy) ve 1gb sınırsız internet almayı düşünüyorum.Taahütsüz

seç 500 25 TL. + Sınırsız internet 10 TL. + 2013 Ocaktan itibaren + 1.31 TL. Telsiz Kullanım Ücreti = 36.31 TL. ( Ücretli bir servis kullanmaz isen )

eğer faturalı aveaya geçtikten sonra seç 500'e geçeceğim dersen +10 TL. fazla ödersin

7 günlük faturadan bahsediyoruz dikkat ederseniz,ne 36tl'si...
    Ayrıca taahüt vermediğin müddetçe tarifelerde 5tl fark ediyor dostum.

Yani; 25+10 = 35tl
    Taahüt ile 20+10=30tl

Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

7 günlük faturadan bahsediyoruz dikkat ederseniz,ne 36tl'si...
    Ayrıca taahüt vermediğin müddetçe tarifelerde 5tl fark ediyor dostum.

Yani; 25+10 = 35tl
    Taahüt ile 20+10=30tl

Teşekkürler

Arkadaşım sen 7 günlük faturam ne gelir diye sormadın ki afra tafra yapıyorsun
    Faturam ne kadar gelir dedin biz de cevap verdik
    Taahhütsüzün fiyatını sordun söyledik
    Şimdi taahhütlü taahhütsüz ayrımı yapıyorsun
    +
    Hala anlamadım
    Avea'ya geçerken imzaladığın sözleşmede tarife seçmedin mi
    Seçmedi isen 10 TL pahalı kullanacaksın tarifeni
    Anlatamadım galiba!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 23 Aralık 2012; 21:46:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 24.Aralık.2012 - 27.Aralık.2012 tarihleri itibariyle şahsıma kesilen fatura arkadaşlar...
    Dikkatinizi çekmek istediğim konu ise ikinci resimde göreceğiniz 61.21tl'lik meblağ,bu meblağ nedemek oluyor ben anlamadım?

http://f1212.hizliresim.com/14/y/hg0l2.jpg
    http://f1212.hizliresim.com/14/y/hg0lg.jpg
  • quote:

24.Aralık.2012 - 27.Aralık.2012 tarihleri itibariyle şahsıma kesilen fatura arkadaşlar...
    Dikkatinizi çekmek istediğim konu ise ikinci resimde göreceğiniz 61.21tl'lik meblağ,bu meblağ nedemek oluyor ben anlamadım?

Sonuç?!

• quote:

Orijinalden alıntı: addictive

quote:

24.Aralık.2012 - 27.Aralık.2012 tarihleri itibariyle şahsıma kesilen fatura arkadaşlar...

Sonuç?!

sonuç bu meblayı ödemedi ve sevincinden bu konuyu takip etmeyi unuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo24 -- 22 Ocak 2013; 22:53:17 >

• Hehhe

Umarım öyledir. İşte paylaşsa en azından, bizde daha sonradan soracaklara böyle böyle olmuştu deriz değil mi.

Neyse...
  • Arkadaşlar s.e.ç.500(hy)+1gb sınırsız internet + 5000sms(hy)= 45tl kullanmaktaydım.
    Yaklaşık 1-2 hafta önce 5000sms(hy) pakedimi iptal ettim ve bugün faturamı kontrol ettiğimde 43.5tl yazıyor.Bu fatura doğru mudur?
  • quote:

Hehhe

Umarım öyledir. İşte paylaşsa en azından, bizde daha sonradan soracaklara böyle böyle olmuştu deriz değil mi.

Neyse...

vay be 343. dönem biteli 1 seneyi geçmiş
  • quote:

Arkadaşlar s.e.ç.500(hy)+1gb sınırsız internet + 5000sms(hy)= 45tl kullanmaktaydım.
    Yaklaşık 1-2 hafta önce 5000sms(hy) pakedimi iptal ettim ve bugün faturamı kontrol ettiğimde 43.5tl yazıyor.Bu fatura doğru mudur?

paketin yenileme tarihi ile fatura kesim tarihine bakacaksın. Paketinin yenilenen zamanı hangi fatura dönemindeyse o dönem paket ücreti alınır ondan sonraki dönem faturanda o ücret gözükmez.
  • quote:

quote:

Hehhe

Neyse...

vay be 343. dönem biteli 1 seneyi geçmiş

Geç cevap olacak ama, aynen hocam 1 yılı geçmiş...

Hayat telaşesi işte, 1 yıl önce tek derdimiz şafak nöbetken, şimdi neleri neleri düşünüyoruz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.