Şimdi Ara

VODAFONE'DAN ACAİP CİHAZ KAMPANYALARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperixx

vodafone dan avea ya geçtiği bu 6 ay zarfında vodafone benden kazanabileceği 6 * 30 = 180 tl parayı kaybetti. en az benim gibi aveaya geçen 250 000 kişi vardır. 250 000 * 180 = 45.000.000 tl vodafone da kampanya yapanlar bu kadar para kaybettiklerinin hesabını yapıyolarmı acaba.vodafone bu kafayla devam ederse daha çok paralar kaybeder..

Sorunda bu zaten hocam.vodafone abone kaybetmiyor.
    Adamlar 200dk.20sms20mb datayi 20 lira satarken neden 500 dk 5000sms sınırsız interneti 20 liraya satsin ki ,durumlarından memnun ki agresif bi kampanya yapmiyor.hatta yapana engel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

Orijinalden alıntı: efe7182

quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

iPhone kısmına baktım yalnızca diğerleri için bir yorum yapamam fiyatları nerelerde bilmiyorum, ama kimse kusura bakmasın da insanları meraklandırdıktan bekle, az sonra dedikten sonra, iPhone 4s çıktığından beri oluşmuş bir fiyatı 3-5 tl aşağı çekip ACAİP geliyoruz diye türkçemizi katledip reklam yapılıyorsa, serpil hanım bu işten sıkılmış demektir.

aynen katiliyorum ayrica bir firma her ay super teklif muhtesem kampanya diye ortaya cikip fıs sonuclar veriyorsa.reklamlara harcadigi paranin katini abonelerinden fazlasiyla cikarir..anaormal derece asiri,sayica fazla reklam musterinin cebine olumsuz yansir.bu benim dusuncem

zam yapmasına gerek yok ki zaten yanlış kestiği faturalarla çıkarır o reklam bedellerini dünya devi

Bana yaptigi gibi...:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• operatörden telefon almak evkur dan almak gibi birşey

• 2 yillik desire kullanicisiyim, bu ay tel degisthirecegim ama hic guzel makine yok. Suan 45 lira telefon+21 tl konusma oduyorum. Acaba 45 tl ye desireden daha iyi cihaz varmi benim goremedigim.

• vadafone cep merkezinde s3 sordum ilk 8 ay faturanın toplamı 350 tl olması lazımmış benimde o kadar değil 180 tl açığım var ordaki eleman 450 tane sms at dedi 180 tl tamamlansın hemen al dedi s3 yada 6 ay daha bekle 350 tl dolsun. ne kadar saçma kampanya ayda zaten 30tl ödüyorum 1000dk heryöne konuşamıyorum bile. yanlız samsungun dandik modellerini veriyolar benim hatta. birde kredi kartından peşin çekecekmiş tüm parayı sonra 1 - 2 sene ödemiçen dediler bir ücret. neyse 6 ay sonra s3 ü alırız artık o zamanda bi engel çıkmassa

Orijinalden alıntı: zeyat

vadafone cep merkezinde s3 sordum ilk 8 ay faturanın toplamı 350 tl olması lazımmış benimde o kadar değil 180 tl açığım var ordaki eleman 450 tane sms at dedi 180 tl tamamlansın hemen al dedi s3 yada 6 ay daha bekle 350 tl dolsun. ne kadar saçma kampanya ayda zaten 30tl ödüyorum 1000dk heryöne konuşamıyorum bile. yanlız samsungun dandik modellerini veriyolar benim hatta. birde kredi kartından peşin çekecekmiş tüm parayı sonra 1 - 2 sene ödemiçen dediler bir ücret. neyse 6 ay sonra s3 ü alırız artık o zamanda bi engel çıkmassa

o eleman yeni mi başladı acaba o kampanyalar normalde o alt limiti tamamlamayanlar kredi kartından ödeyerek faydalanma durumu var çünkü.

• Ben simdi cihazla beraber 75tl oduyorum aylik, 8 aya bu fiyatmi dahil yoksa 30 tl lik konusma ucretimi. Birde nekadar istexiler tel icin sizden

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

vadafone cep merkezinde s3 sordum ilk 8 ay faturanın toplamı 350 tl olması lazımmış benimde o kadar değil 180 tl açığım var ordaki eleman 450 tane sms at dedi 180 tl tamamlansın hemen al dedi s3 yada 6 ay daha bekle 350 tl dolsun. ne kadar saçma kampanya ayda zaten 30tl ödüyorum 1000dk heryöne konuşamıyorum bile. yanlız samsungun dandik modellerini veriyolar benim hatta. birde kredi kartından peşin çekecekmiş tüm parayı sonra 1 - 2 sene ödemiçen dediler bir ücret. neyse 6 ay sonra s3 ü alırız artık o zamanda bi engel çıkmassa

o eleman yeni mi başladı acaba o kampanyalar normalde o alt limiti tamamlamayanlar kredi kartından ödeyerek faydalanma durumu var çünkü.

kredi kartınada tek çekim 1.500 tl dedi. taksitte yok

• quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Ben simdi cihazla beraber 75tl oduyorum aylik, 8 aya bu fiyatmi dahil yoksa 30 tl lik konusma ucretimi. Birde nekadar istexiler tel icin sizden

benim tarifem çiftçi ayda internetle 30tl ödüyorum aldığım günden bugüne kadar faturaların toplamı 350tl olması lazımmış.
    http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/kampanyalar/tarifeler/category/PAYM
    118 tl olan Cep Avantaj Her Yöne Ekstra. geçelim dedik olmadı illa kredi kartı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

kredi kartınada tek çekim 1.500 tl dedi. taksitte yok

cevabı başlıkta gizli bence

• Kampanya bedelinin ilk 12 ayi cekilir 12 taksitle ve olur

elaman ucmus

beni 2 tane turkcell hattım vardı...birisi faturalı diğeri kontörlü....faturalı olana geçen yıl bu günlerde taahhüt vermiştim ve şu şekildeydi paket her yöne 600dk+akşam 9 sabah 9 turkcell 5000dk+haftada 2 gün turkcell
    bu şekilde 30tl haydi gel küçük...bunun yanına 100mb internet ve sms alıyordum 20tl ye onları ekleyince fatura 50tl oldu...her ay ortalama 120 dk aşım yapıyordum buda faturama ek 40-50 lira arası aşım ücreti olarak yansıyordum...joker alıyordum bitiyordu...son 8-9 aydır 80-120tl arası fatura ödedim....

telefona ihtiyacım vardı aslında vodafone a 2 sene taahhüt verecek birisi değilim ama telefona ve ödeme koşullarına bakınca tav oldum....zaten her ay 80 ödüyoruz dedim en azından daha fazla konuşurum ve telefonum olur diyerekten aldık...

vodafone un hesabına göre telefon 1176-1200 liraya geliyor...telefonun ortalama piyasa fiyatı 1600tl bu şekilde düşünücek olursak 400tl kardayız

toplam ödeme olarak düşünürsek 2 yılda ekstra birşey olmazsa 3224 lira + 8 lirada micro sim ücreti...3335 diyelim...3335-1600(telefonun fiyatını çıkıyoruz)=1735lira/24=ayda 72 liraya geliyo tarife...bu fiyata henüz böyle bir tarifede yok...

bakalım yıllardır turkcell deneyiminden sonra ilk defa uzun süreli olarak vodafone kullanıcam hep 2.hattımdı vodafone şimdi 1.konuma geçti turkcell 2.konuma geçti....

geçtim ama yine söylüyorum her türlü turkcell pahalı olsada en iyisi turkcell....

mesela vodafone bazı yaşadığım olumsuzluklardan bahsedeyim...
    turkcell de çalarken dinleti çok cüzzi bir rakama alıyorduk 3tl di galiba gnctrkcllilere...hatta kampanyalarla bedava oluyodu....her neyse vodafone bu servis 5 lira...vodafone bayii bu fiyatı verdi...

ayrıca turkcell birisiyle görüşme yapıyorken çalarken dinletin varsa...şu anda başka birisiyle görüşüyor yerine çalarken dinlet çalıyordu..ve başkasıyla görüştüğüm anlaşılmıyordu....

turkcell de ücretsiz yada üst sınırlı şebeke içi dakikalar ile konferans kurulabiliyordu...bu vodafoneda yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

ben bu kampanyaya katıldım ve s3 aldım iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum...

beni 2 tane turkcell hattım vardı...birisi faturalı diğeri kontörlü....faturalı olana geçen yıl bu günlerde taahhüt vermiştim ve şu şekildeydi paket her yöne 600dk+akşam 9 sabah 9 turkcell 5000dk+haftada 2 gün turkcell
    bu şekilde 30tl haydi gel küçük...bunun yanına 100mb internet ve sms alıyordum 20tl ye onları ekleyince fatura 50tl oldu...her ay ortalama 120 dk aşım yapıyordum buda faturama ek 40-50 lira arası aşım ücreti olarak yansıyordum...joker alıyordum bitiyordu...son 8-9 aydır 80-120tl arası fatura ödedim....

telefona ihtiyacım vardı aslında vodafone a 2 sene taahhüt verecek birisi değilim ama telefona ve ödeme koşullarına bakınca tav oldum....zaten her ay 80 ödüyoruz dedim en azından daha fazla konuşurum ve telefonum olur diyerekten aldık...

vodafone un hesabına göre telefon 1176-1200 liraya geliyor...telefonun ortalama piyasa fiyatı 1600tl bu şekilde düşünücek olursak 400tl kardayız

toplam ödeme olarak düşünürsek 2 yılda ekstra birşey olmazsa 3224 lira + 8 lirada micro sim ücreti...3335 diyelim...3335-1600(telefonun fiyatını çıkıyoruz)=1735lira/24=ayda 72 liraya geliyo tarife...bu fiyata henüz böyle bir tarifede yok...

bakalım yıllardır turkcell deneyiminden sonra ilk defa uzun süreli olarak vodafone kullanıcam hep 2.hattımdı vodafone şimdi 1.konuma geçti turkcell 2.konuma geçti....

geçtim ama yine söylüyorum her türlü turkcell pahalı olsada en iyisi turkcell....

turkcell de çalarken dinleti çok cüzzi bir rakama alıyorduk 3tl di galiba gnctrkcllilere...hatta kampanyalarla bedava oluyodu....her neyse vodafone bu servis 5 lira...vodafone bayii bu fiyatı verdi...

ayrıca turkcell birisiyle görüşme yapıyorken çalarken dinletin varsa...şu anda başka birisiyle görüşüyor yerine çalarken dinlet çalıyordu..ve başkasıyla görüştüğüm anlaşılmıyordu....

turkcell de ücretsiz yada üst sınırlı şebeke içi dakikalar ile konferans kurulabiliyordu...bu vodafoneda yok...

peki sen hangi tarife ile aldın s3 ü. kredi kartımı yoksa aylık tarifelerlemi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

ben bu kampanyaya katıldım ve s3 aldım iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum...

peki sen hangi tarife ile aldın s3 ü. kredi kartımı yoksa aylık tarifelerlemi?

red mini ile aldım 85tl tarife +49tl cihaz aylık toplam ödeme 134 lira...eğer 1 yıllık vodafone abonesi değilse kredi kartından 1400 lira çekiyorlar 117x12 olarak 17 lirayıda faturaya yansıtıyorlar...1 yıl sonra ikiside faturaya yansıtılıyor

• Merhaba bu telefon kampanyasından telefon almak ıcın daha önceden belli bir ay vodafone kullanıcısı olmakmı gerekıyor yoksa gidip direk 24 ay tahaahhüt verince telefonu alabiliyormuyuz :)

VODAFONE'DAN ACAİP CİHAZ KAMPANYALARI

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • A.C.A.İ.P. HABER: VODAFONE'DA CEZAİ BEDELLER İPTAL OLUYOR !

http://forum.donanimhaber.com/m_67260108/tm.htm

VODAFONE'DAN ACAİP CİHAZ KAMPANYALARI

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • fazla yorum yapan olmamış pek talep gelmemiş galiba

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • arkadaşalr hattımı vodafone Red Mİni tarifesine yeni taşıdım . Kardeşim için bir telefon bakıyorum, Nokia 603 ü mü Samsung Galaxy Ace i mi tavsiye edersiniz ?

Orijinalden alıntı: westernblew

arkadaşalr hattımı vodafone Red Mİni tarifesine yeni taşıdım . Kardeşim için bir telefon bakıyorum, Nokia 603 ü mü Samsung Galaxy Ace i mi tavsiye edersiniz ?

nokıa dan uzak dur
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.