Şimdi Ara

VODAFONE'da İNANILMAZ SAÇMALIK ŞOK ŞOK ŞOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MERHABALAR ÖNCELİKLE 25 OCAKTA TURKCELLDEN MALESEF VODAFONE HAT TAŞIMA İŞLEMİ YAPTIM VE BİN PİŞMANIM SEBEBİ İSE ŞU ;
    69 TL OLAN BİR PAKET SEÇTİM ,ŞUBATIN 21 DE SAAT 13:31 DE BANA 270 TL ARA FATURANIZ VAR , ÖDEMEZSENİZ KESİLİR DİYE BİR MESAJ İŞLERİM YOĞUNLUĞU NEDENİ İLE 22 ŞUBAT SABAHI YATIRMAK İÇİN VODAFONE BAYİSİNE GİTTİĞİMDE BORCUNUZ GÖRÜNMÜYOR DENDİ,VODAFONE ARAMAK İSTEDİM HATTIM KISITLANDIRILMIŞ YANİ KESİLMİŞ,
    VE VODAFONE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM OFİSİMDEN BİR YANLIŞLIK OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEREK AMA KARŞIMA ÇIKAN KESİNLİKLE ZEKA GERİLİĞİ OLAN KİŞİ ULAŞABİLMEM DE 24 DK SÜRDÜ,POLİTİKAMIZ GEREĞİ 21İNDE ÖDEMEDİĞİNİZ İÇİN KESTLK DEDİ.
    BENDE TAMAM ÖDEMEK İSTİYORUM AÇIN DEDİM 26 SINA KADAR AÇAMAYIZ DENDİ,,,
    FATURA KESİLDİKTEN TELEFON KESİLDİKTEN 3 YADA 4 GÜN İÇİNDE SİSTEMLERİNE YANSIYORMUŞ DETAYI ,,,
    BUGÜN GİTTİM YATIRMAK İÇİN BORCUNUZ YOK TEKRAR ARADIM 15 DK SONRA TEKRAR ULAŞTIM BU SEFER ÇOK ZEKİ OLDUĞUNU ZANNEDEN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ KÜBRAYA VE ONA SORDUM
    ODA KART İLE ÖDEYİN GİBİ DAHİYANE BİR FİKİR SSUNDU
    BENDE ÖZÜR DİLERİM KREDİ KARTI KULLANMIYORUM DEDİM
    OZAMAN GİDİP ÖDEYİN DEDİ SAĞOLSUN
    SONUÇ OLARAKTA FATURA NE KADAR DEDİĞİMDE 329 TL DEDİ .......
    NEDEN AÇIKLAMSINI İSTİYORUM DEDİĞİMDE 21 DEN ÖNCESİNİ GÖREMEYİZ SİSTEMLERİMİZ VE POLİTİKAMIZ BUNA İZİN VERMİYOR DEDİ.
    YAKLAŞIL 4.7 KATI FAZLA FATURAA GELİYOR KONUŞTUĞUM ALMIŞ OLDUĞUM HİZMETİN BEDELİNİ ÖDETMEYİP CEZASINA KATLANIP SONRADA BUNLARI NEDEN YAŞADIM KAÇ GB NET KULLANDIM BİLMEK İSTİYORUM VE AÇIKLAMASI YOK LANET OLSUN GERÇEKTEN VE DERHAL HEMDE HEMEN TURKCELE GEÇİCEM 73 TL CEZASINI ÖDEYEREK AKLI OLAN KAÇSIN KURTARSIN KENDİSİNİ GERÇEKTEN TAKLİT EDEREK OLMUYOR SIFIRSINIZ SIFIIIIIIRRRRRRRRR
    ŞOKTAYIM VE ASLA REKLAMASYON YAPMAKTAN VE BU 1HAFTALIK MAĞDURİYETİMİ ANLATMAKTAN VAZGEÇMEYECEĞİM ...
    AMANNNNN DİKKKKKKAAAATTTTTT!!!!!!!!!!!!!

• iki tane yanlış yapmışsınız
    1. vodafonelu olmuşsunuz
    2. faturalı olmuşsunuz

Allah kimseyi düşürmesin bunların eline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun her operatörde yaşanacak bir durum e devletten sorguladığınızda borç görünüyor mu peki?
  • Faturalı kullanan bir insana bin lira fatura gönder öder. Sen niye ödemiyorsun adamları uğraştırıyorsun? Millet senin hattını açmak için orada çalışmıyor. Borcunu öde açılır. Faturanı otomatik ödeme talimatına kaydettir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Türkcell de olunca bunlar sadece türkcellde olur diyodunuz hayırdır

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Yok eskisi gibi değil. Artık kabul ediyo konumda türkcell iyi olduğu için savunmamı

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Böyle şeyler Turkcell de olur diyorum oluyor sadece Turkcell de çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gece yine Şok'ta sayım var
    10 ay önce açıldı
    ŞOK ŞOK ŞOK:)))
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Başladı yine jxhdkd

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Keşke konumumda Türk Telekom 4g çekse de geçsem diyorum şu açık neyse yapıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Keşke konumumda Türk Telekom 4g çekse de geçsem diyorum şu açık neyse yapıyım
    Çooook eski bir paket, faturasızda yapılıyor.

• Vf kullanırken Dikkatli,UyanıkSabırlı olmakta fayda var.

• Senin yaşadığını ben 3 sene önce iki hattimi taşıyarak dertsiz basima dert almıştım . Halen sürekli farklı telefonlardan arıyorlar . Neredeyse 100 tane telefonlarını engelledim . umarim batar giderler . Sen iyi dayanmışsın ben küfür ettim bela okudum bana misin demiyorlar . Müşteri hizmetleri ve şubeleri sıfır değil eksi 1000. turktelekom bile bunlardan 10 kat daha iyi . Ptt cel bile daha iyi . eğer düşmanınız varsa vodofonu önerin .

Bende bi hata ederek telefonda geçtim kimlik fotokopimi 3 defa göndermeme rağmen renkli de dahil sürekli kimliğiniz gelmedi ve okunaksız diyorlar . En sonunda hattimi görüşmeye kapattılar 3 şubeye gittim kimliği vermeye üçüde almadı gonsersekde hat kapanacak gibi saçma sebeplerle almadılar bilerek kasten hattimi kapattılar . Bukadar da kustahlar ve hatta utanmadan arıyorlar halen

• Turk Telekom Ailece tarifesine iyi indirim yapmadığı için taahhut bitince eşimin kullandığı hattımı ve cocugumun kullandigi hattı 3 ay önce Vodafone faturasız 35 TL'lik bir tarifeye taşımıştım. Heryone 1000 dakika yetmiyordu,mail attım heryone 1500 dakika olan faturasız var mı,yoksa Telekoma geri taşıyacağım dedim. Geçen hafta yanımda uygulamasını açtığımda Faturalı Red 10'lu Heryöne 1500 dakika,10 GB net,250 SMS ve youtube dahil seçeceğin 1 uygulamaya ayrıca ücretsiz size özel 59 TL yazan yazan bir teklif gördüm. Vodafonenin böyle bir içerikte Red tarifesi yoktu,aradım sordum,size özel teklif dediler. Tarife ve ücret çok uygundu ama hattı kullanan eşim olunca ve eşim Vodafone TV ve Youtube paketini de kullandığı için ve söz konusu Vodafone olunca riske giremedim bu teklifi değerlendiremedim. Şuan 35 TL faturasız tarifeye,30 TL,ek 250 dakikaya 5 TL, youtube paketine,10 TL Vodafone TV'ye,toplam 80 TL zaten her ay ödüyordum.Faturasız kullanmayı da hiç sevmem. Bu duruma rağmen bu çok iyi faturalı teklifi kabul etmedim. Zira forumda youtube paketim var ama tarifemden gitmiş faturaya yansımış yazanlar çok oluyordu. Telekomda paket bitince konuşursan risk,internet bitince en yüksek aşım ücreti bazı tarifelerfe 36TL,bazı tarifelerde 48 TL,bazı tarifelerde 54 TL.Yani internet kullanımını ne kadar aşarsan aş,tarife ücreti + bu yazdığım rakamlar gelebilir en fazla.

Bence Voda gidici,artık Katarlılar mı alır,Ruslar mı bilemem. Bu operatör ilginç stratejiler içinde.

• Vodafone'da esas oğlan red tarifeleridir. Gerisi piyasada diğer operatörlerle rekabet amaçlı çıkarılmış tarifeler olup kalite hiçbir zaman bir red tarifesi ile kıyaslanamaz. kendim red kullanıyorum, eşimde katlanan ıvır zıvır tarifelerden vardı. evde onun hattı bazı noktalarda sıkıntılıydı. 2-3 ay önce sizde olduğu gibi red 10 tarifesi teklifi geldi. Red kalitesini bildiğimdem hemen onaylattım geçti red tarifesine. Aynı telefon ve sim kartla sadece tarife red oldu ve evde önceden sıkıntılı olan noktalar ortadan kalktı. Ayrıca red tarifesinde ücretsiz olan bir şey kesinlikle ücretsizdir. Yıllardır red kullanıyorum. Hiçbir hata ile karşılaşmadım. Red dışı tarifelerde olabilir, zaten bu yorumu yazmamın sebebi de o. red kampanyasını kaçırmanız kötü olmuş. Rred kullanmaya başladıktan sonra başka operatöre geçme isteğiniz kalmazdı. Benece bir deneyin...
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Forumda geçmiş aylarda,benim passım vb tarife kullanıp,sınırsız youtube paketinden gitmesi gereken datanın,tarife paketini kullandığı,hatta tarife internetini bitirip ücretli internet kullanımına sebep olarak fazla fatura geldigini belirten en az 10 paylaşım okudum. Vodafone ile yapılan konuşmalarda 480p değerinin üzerinde video izlendigi için ücretlendirmeye tabi olduğu söylenmiş. Oysa bu aboneler,aylardır aynı şekilde aynı cihaz ile izleme yaparak youtube paketini kullandıklarını ve şimdiye kadar yanlışlık olmadığını belirtmişler. Buna rağmen değişen bir düzeltme yok. Bu durum beni korkuttu zira değişik örneklerden dolayı faturalı kullanma konusunda vodafoneye güvenemiyorum. Bana göre vodafone bir yere kadar abonenin sevgisini,sempatisini kazanıp kendi belirledigi bir zamanda aboneye çakan bir firma. Bunu planlı yapıyor bence,hata değil. Ya tutarsa,abone itiraz etmezse ben de kalır kurnazlığı. Vodafoneye ocak ayının başında yeni taşıdığım hattan bir gecede 7 TL çekildi. Aradım söyledim,önce harcama görünmüyor,bakiyeniz 7 tl fazla yokmuş ki dediler. 2 gün ısrarlı arama ve yazışmalarım,ve mahkemeye verecegim dedikten sonra,aradılar, 3 aylık telsiz kullanım ücreti kesilmiş dediler. Daha bu hafta hattı taşıdım,hem ilk ay kesilmez,kesilse de 3 aylık neden kesilsin dedim. Hattınızı daha önce vodafonede kullandıysanız ödemediginiz aylar alınmıştır dendi. Buraya kadar hep planlı bir senaryo ve yalan var. Hattı vodafonede ilk defa kullanıyordum. Tamam,BTK'ya degil,dolandırıcılık sebebiyle mahkemeye vereceğim,bu dolandırıcılık dedim ve mahkeme sonucunu sosyal medyada yayacağımı belirttim.
    Konuşma bittikten 6 saat sonra aradılar,yanlışlıkla 3 telsiz kullanım ücreti kesilmiş denilip kesilen ücreti iade ediyoruz dediler. 7 TL iade edildi. Geçenlerde TL transfer yapacağım ve bu 7 TL'yi transfer edemedim,çünkü yüklenen TL degilmiş,vodafone tarafından sadece paket alımlarında kullanılabilmek için hediye edilen TL imiş. Bu durumu da konuşmama rağmen düzeltemedim.
    Ben de fiyat performans avantajım olacaksa Vodafone Red kullanmak isterim. Bu yüzden Turkcell degil Turk Telekom kullanıyorum zaten. Data yemeyen Vodafone TV ve tarifedeki datadan gitmeyen sınırsız youtube için bem de Vodafone kullanmayı çok istiyorum ama riske girmek istemiyorum. Hem internet kalitesi açısından,hemde anlattığım örneklerdeki sebeplerden dolayı güvenemiyorum vodafoneye.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Sizinkisi biraz psikolojik olmuş, tarifelerin onceliklendirmeleri olabilir ama sinyal çekimine farkı olamaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Fiziksel sonuçlar hiçbir zaman psikolojik değildir. Bu arada hücresel ağlar kosununda uzman mısınız?
  • Siz red kullanın farkı anlayacaksınız. Hatta telefon açtığınız anda sorunlarınız varsa nasıl hızlı çözüldüğünü de tanık olacaksınız. Normal tarifelerde Vodafone kesinlikle kullanmam, anlattığınız sorunların çoğunu biliyorum. Ama Red tarifeleri gerçek Vodafone kalitesini alabileceğiniz tarifeler. Diğerleri tırı vırı... Kendim red kullanıyorum oğlan ise 10 yılın üzerinde red kullanıyor. Taahhüt sonlarında öyle tekliflerle geliyorlar ki devam diyor mecburen. Sıkıntısı da olmayınca alan memnun veren memnun devam ediyor. Turkcell'de de Platin paketler baya özel ama fiyatları da ciddi abarmış. Turkcel Platin kalitesini yarı fiyatına Vodafone Red ile alıyorsunuz. Olayın özeti bu aslında. Ben de faturasız hat kullanmamaya yeminliyim. Her türlü istismara açık faturasızlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.