Şimdi Ara

Vodafone'da Blackberry Curve 9300, Genç Avantaj'lılara Ayda Sadece 16,9 TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
7.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 tl de sabit dedi bayan 24 ay boyunca ödenecek rakam 41,90tl imiş.

1-2 sorum olacaktı.

1-Bu telefonda GPS var mı? (interneti kullanmadan navigasyon kullanabilirmiyiz)
    2-Varsa Blackberry hangi navigasyon haritasını kullanıyor?
    3-Vadofone internet kullanımı ne kadar veriyor?

bilen varmı??
  • Kullanan akadaslar yneredesiniz Alıcılar bi yardım edin.
  • sınırsız net hizmetini blackbery telefonu modem olarak kullanıp evdeki bilgisayardan internete girebilirmiyim acaba.
  • Bende bugün beyaz olan modelini aldım çok şık bir cihaz önceden belli süre 9780 kullandım cihazın tuş takımı biraz sert trackpad i gayet güzel kamerası düşük ama güzel çekiyor çeyrek pil di aldığımda şuan yeni bitti 8 saat oldu mesaj konuşma vs dahil şimdi şarjda bakalım nasıl gidecek pili :)
  • ben uzun uzun düşündüm bu kampanyayı hatta vodafone hattım olmadığı için k.kartı başvurusu yaptım. kartım 20 güne geliceği için sanslımıyım desem kendime bilemedim. bence vodafone süper bi bağlama taktiği uyguluyor. curve 9300 modeli blackberry nin 2010 yılı modeli yani siz 24 ayı bitirince yıl 2014 olacak 4 yıllık bir telefona bağlı kalacaksınız, tahhutnamede vodafone tarife ve tel ücretini arttırabilir diyor. belkide ödediğiniz rakam 41 değil 50-55 olacak ve teknolojisi hızla gelişen bir dünyada 4 yılda neler değişir siz söyleyin. bu kampanya gibi daha neler çıkar. açıkçası ben vazgeçtim ödeyeceğim aylık ücret bis ile birlikte 64 tl 1500tl civari bir para bin liraya teknosada blackberry bold 9780 var 999tl 12 taksitle ayda 87 tl ye onu almayı düşünüyorum.hem işime geldiğinde satabilirimde... yani 24---->64 ,, 12--->87 yani 23 liraya 12 ay dayayırım ama eski bir telefona bağlanamam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcakkofte -- 25 Şubat 2012; 0:13:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

sınırsız net hizmetini blackbery telefonu modem olarak kullanıp evdeki bilgisayardan internete girebilirmiyim acaba.

bu soruya bi ecvap verecek olan yokmu
    bende bunu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hippandra

quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

sınırsız net hizmetini blackbery telefonu modem olarak kullanıp evdeki bilgisayardan internete girebilirmiyim acaba.

bu soruya bi ecvap verecek olan yokmu
    bende bunu merak ediyorum

Hocam vodafone da kullanılmıyor ancak turkcellde 4 gb falan alırsanız kullanılıyor ben şimdi bis i aktifleştirdim sms bekliorm :)
  • Acil telefona ihtiyacınız olsa bunu alırmıydınız?:)
  • laptoptan nete girerseniz biste para ödersiniz ama vodafoneun kendi tel.larıyla girerseniz ödemessiniz.ben ayda 1tl olanından almıştım sınırsız net vardı laptoptan 18 ay bağlandım.fakat 3g yok gprs hızı ile yani google bile 1 dkda açılıyo :)

acil telefon alıcak olursan ekonomine bağlı bence bu telefon idare eder.burdaki temel sorun şu 24 ay bu telefona bağlı kalınır mı?
  • Bence bu telefona degmez hacilar. Vo.. gibi gibi uckagitci bi operatorde 2 sene kalacan hic degmez. Bana yaptiklari dolandiriciliktan param zehir zikkim olsun onlara
  • Ne yapsalardı bedavamı verselerdi ..

Ben 8 ay kullandım bu telefonu; 400tl ye tüm temel ihtiyaçlarınızı karşılayacak şık bir telefon.

Şarjı çok yoğun kullanımda bile 2 gün rahat yetiyor, tipi güzel , dayanıklı, gps var (sesli navigasyon ücretli ;hiç denemedim, sadece göstersin yeter derseniz ücretsiz bb navigator ve google maps çok hızlı bir şekilde bağlanıp gösteriyor) , bb os6 yüklenebiliyor (mutlaka yükleyin yoksa menüleri çok karışık), kendi internet bağlantı hızı iyi (hiç bilgisayara bağlayıp denemedim), kamera vasat

Bb seviyorsanız çok güzel fırsat (ki ben 8 ayın sonunda hala bb hiç sevmiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landmoon -- 26 Şubat 2012; 9:23:00 >
  • landmoon a pm
  • ben günde 170 sms atıyorum mesela şu an e55 var elimde ya blackberry bold 9900 alıcam yada bekleyip iphone 5 ...fakat şu an fuarda htc 3 yeni model tanıttı nisanda çıkıcakmış HTC ONE X ve HTC ONE S modelleri de alınabilir.bu telefonlarda vodafon ile gelicek ve aşağı yukarı 50-80(aylık) tl arası bir fiyata mal olucak.

gelelim BB Curve 9300e ,bu telefonun klavyesi ile günde 100 sms atamam ben turkcellde biraz deneyim dedim parmaklarımı acıttı.özellik olarak istediğimi karşılasada malzeme olarak beni tatmin etmedi. gene söylüyorum eğer 2010 yılı çıkışlı bir telefon için 24 ay beklenmez. alıcan 8.ay dolmadan daha güzel bir kampanya çıkıcak öyle etrafa bakıcan. hem BB bis olmadan olmaz 17+17 zaten 44 etti düşün artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcakkofte

ben günde 170 sms atıyorum mesela şu an e55 var elimde ya blackberry bold 9900 alıcam yada bekleyip iphone 5 ...fakat şu an fuarda htc 3 yeni model tanıttı nisanda çıkıcakmış HTC ONE X ve HTC ONE S modelleri de alınabilir.bu telefonlarda vodafon ile gelicek ve aşağı yukarı 50-80(aylık) tl arası bir fiyata mal olucak.

gelelim BB Curve 9300e ,bu telefonun klavyesi ile günde 100 sms atamam ben turkcellde biraz deneyim dedim parmaklarımı acıttı.özellik olarak istediğimi karşılasada malzeme olarak beni tatmin etmedi. gene söylüyorum eğer 2010 yılı çıkışlı bir telefon için 24 ay beklenmez. alıcan 8.ay dolmadan daha güzel bir kampanya çıkıcak öyle etrafa bakıcan. hem BB bis olmadan olmaz 17+17 zaten 44 etti düşün artık...

Hocam ben aldım gayet memnunum beyazı özellikle çok şık kamerası 2 megapixel ama daha güzel çekiyor full bis açık ve günde ortalama 150 msj atmama rağmen 3 gün pili gidiyor ekranı gayet güzel trackball u çok iyi tuş takımı hariç 9780 kullanmış biri olarak kamera + tuş takımı fark yok malzeme kalitesine gelince en azından 3 gün sonra tourch gibi yanları soyulmayacak...

Bis paketi alacak mesajlaşacak arkadaşlarıma öneririm pil önemliyse özellikle tercih edin.

17 lira bis e veriyorsunuz ancak video izleme hariç sınırsız internetiniz oluyor.. Vodafone arayıp internete girmesini istemediğini söyledim telefonun hattın interneti kapattılar data ücreti derdide yok 400 liraya geliyor yaklaşık. blackberry os 6 var üstünde donanımı gayet yeterli 9780 e ayda 50 lira verseniz buna 17 lira versenizde arada demode olma süreci max 3 ay oynar emin olun. Ama bende para var alırım diyorsanız zaten böyle tarifelere ihtiyacınız olmaz zaten sadece genç tarifye veriliyor bu telefon 25 yaşına gelmemiş bir insanın 9900 alması özellikle blackberry de tamamen hava atma amaçlı olduğunu düşünüyorum bis paketi oldukça kamera + tuş takımı hariç hiç birşey değişmiyor ki pili 9780 den çok daha iyi ve uzun pili gidiyor bu aletin.

25 yaşın altında benim gibi üniversite öğrencisi yada ayda asgari ücretle çalışan arkadaşlar varsa her türlü kampanyayı öneririm ama ben telefon delisiyim diyorsanız almamanızı öneririm nitekim öyle telefon delisi insanlar 9900 iphone 4s gibi telefonlarada 2 yıl bel bağlamaz. umarım demek istediğim anlaşılmıştır :)

• vazgectim. hh.
  • TIrt der gecerim
  • Sonuc olarak bugunun sartlarinda alinir mi bu telefon?
  • Kredi kartsız..Sadece sözleme yaparak aylık tutarı ödeyerek alınıyor mu yoksa kart mı vermek gerekiyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nucclear

Kredi kartsız..Sadece sözleme yaparak aylık tutarı ödeyerek alınıyor mu yoksa kart mı vermek gerekiyor??

faturalı hattınız eğer 8 aylık ve toplamda 200 lira üstündeyse kart vermiyorsunuz (operatör farketmiyor)

diğer durumlarda 12x25 şeklinde 300 lira limitli bir kart gerek.
  • Ben bu hatta yeni geçtim daha önce Türkcell faturasızdı. Bu kampanyadan yararlanmak istersem eğer kredi kartı ile nasıl yararlanacağım.12*41.90 u yani 500tlyi karttan çekip 12taksite mi bölüyor. Yoksa karta otomatik ödeme mi tanımlıyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.