Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Vodafone'da Blackberry Curve 9300, Genç Avantaj'lılara Ayda Sadece 16,9 TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
7.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rudeboytr

Ben bu hatta yeni geçtim daha önce Türkcell faturasızdı. Bu kampanyadan yararlanmak istersem eğer kredi kartı ile nasıl yararlanacağım.12*41.90 u yani 500tlyi karttan çekip 12taksite mi bölüyor. Yoksa karta otomatik ödeme mi tanımlıyorlar?

12x25 lira yı karttan çekiyorlar 12 ay boyunca fatura olarak 16.9 ödüyorsunuz geri kalan 1 yılda 25+16.9 olarak devam ediyor.
  • Iki gun once bende yararlandim arkadasa aldik benim hattan gayet guzel olmus kampanya. bu arada taksim istiklal caddesindeki galata tarafına doğru yürürkne sağda kalan ilk vodafone bayisinden aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 4 Mart 2012; 22:06:03 >
  • KAMPANYA İLE ALAKALI MERAK EDİLENLER BİS NASIL KULLANILIR BU PAKETE NELER DAHİL NASIL ÖDEYECEĞİZ !

300 lira kredi kartından 12 taksit çekiyorlar bis almazsanız ilk 12 ay 16.9 cihaz bedeli diğer sene ki 12 ay da 25+16.9 ödüyorsunuz (BİS PAKETSİZ)

Bis paketi şöyle oluyor vodafone u arıyorsunuz bis i açtırıyorsunuz. bis ile bütün internet sitelerine ücretsiz giriyorsunuz mailleriniz geliyor blackberry messenger facebook twitter vs uygulamalar tamamen sınırsız ve ücretsiz "video izlerseniz vodafone dan kb başı ücretlendirir ancak"

Korkmayın vodafone dan nete girmez. Sadece veri servislerinizi aktif yapıyorsunuz dolaşım kapalı şekilde vodafone netine bağlanmıyor sadece bis e girer.

wifi ile tarayıcıdan nete giremezsiniz opera mini indirmeniz gerekli. Facebook twitter blackberry messenger app world KULLANILMAZ BİS OLMADAN!

Bis alırsanız ilk 12 ay 16.9+16.9 ödeyeceksiniz. Diğer 12 ay 25+16.9+16.9 şeklinde faturalanacak bis i istediğiniz zaman kapatıp açtırabilirsiniz :)

BİS (blackberry internet service)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 4 Mart 2012; 20:18:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

Ben bu hatta yeni geçtim daha önce Türkcell faturasızdı. Bu kampanyadan yararlanmak istersem eğer kredi kartı ile nasıl yararlanacağım.12*41.90 u yani 500tlyi karttan çekip 12taksite mi bölüyor. Yoksa karta otomatik ödeme mi tanımlıyorlar?

12x25 lira yı karttan çekiyorlar 12 ay boyunca fatura olarak 16.9 ödüyorsunuz geri kalan 1 yılda 25+16.9 olarak devam ediyor.

teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

8520'den ne artıları var bunun ?

8520 curveyi bb nin gençleri tavlama hamlesi olarak görmüştüm ama 9300 kampanyası resmen stok temizleme. ya ben 9000 bold kullanıyorum 9300 i os 6 250 mb ram a sahip ama bence alınmaz neden alınmaz. 9900 serisine gelmişiniz nerdeyse 4-5 seri eski bir telefon ama 8520 den iyidir neden iyidir os6 var. ki os6 nin 5 e göre ne gibi bi avantajı var bilmiom. Özetle ben 9300 görüne bu operatörler bizi yiyor. eski eski telleri kakalıyor dedim ve hala öyle düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: _FaCeS_

quote:

Orijinalden alıntı: nuisance

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

8520'den ne artıları var bunun ?

3G, BB OS v6 (ki epey önemli bu, özellikle üzerindeki browser versiyonu sebebiyle)

+ Dahili GPS alıcı var

evet dahili gps var ama bb gps programı konusunda sektörünün en fakiri. Tc haritalari olan doğru düzgün gps yazılım yok. o yüzden onu navigasyn için değilde foursquar dır resimleri coğrafi etiketlemedir onlarda işe yarar.

ayrıca tel iimiş diyen arkadaslara önemli bir uyarı Blackberry öyle aman alayımda kulanayım ay çok güzelmiş diye alıncak telefon değil. Blackberry internet services(bis) olmadan telefon 3310 dan farksız. Çünki normal internet paketleri doğrudan bb ile çalışmıyor. Misal opera browser yuklediniz ya wifi ya bis lazım. misal facebook twit. msn yahoo google talk push mail bunları kullanacaksınız normal net paketi ile olmaz. bazıları wifi ile de olmuyor. bis turkcell de 6,90 giriş paketi. 16,90 tl Ful paket.
    Ha bis i oldu mu bb den kullanışlı akıllı telefon yok. ben kız arkadasım ile yahoo messanger vasıtası ile iletişim kuruyorum. 2 adet mail hesabım anlık kurulu. gmail a fliltre uyguladım. önem verdiğim posta ve habeler cep telefonumdaki mail adreisme geliyor. müşteri mail attığında saniyesinde dönüyorum insanlar bunu hoş buluyor. Bu bir + dir. Facebookta bi şey mi oldu saniyesinde bildirimi sms kutumda. biri yahoo msn googletalk skype veya facebook dan mi yazdı sms kutusuda. tüm bildirimler sms kutsunda tek bir merkezden haberdarsınız.bundan önce nokia 5230(5800 lite gibi düşünün) vardı facebooka anında resim atmak için 2tl ödeyip ek program almanız gerekli ama bunda öyle bişi ye gerek yok. anına cekiyorum saniyesinde nette.
    9000 bold var bende 128 mb ram var yani 9300 ın yarı rami. 2 adet mail adresi+ yahoo messanger+konusma + sms+gps sürekli acık(tel kaybolduğunda blackberry securtiy ile yer tespiti için) toplam sarj 2 gün gitmete. ben nokia 5230 kullanırken sadece 1 mail kuruluydu baska msn yaho vs acık değildi gps falan ne mümkün sadece 12 saat gidiyordu evde 5 tane bataryam oldu sarj etmekten ölüyordu sık sık. hiç kapanmadan 2 gün. BB akılı telefonlar içinde işlev önemseyenler için gerçekten acık ara önde ama. konu oyun ve oyuncak oldu mu android ve İos (apple) acık ara fark atıyor. Yanliz 9300 da 8520 de tahüt vermeye değecek telefonlar değil. ayrıca bb lerin sar seviyeleri yükselk bunu öneseyenler bi baksın da alsın.

Not bb flash desteğikli değildir. mobil browser a önem verenlere duyrulur. ama sıkıstırarak gönderdiği için tarafıcısı kota dostu+hızlı
    su an bb lazim olsa 8520 vs 9300 durumu olsa acık ara 9300 derim çünki os 6 :) (ki os 7 cıktı os 6 bile eskidi win 7 varken os 5 xp kullanmak gibi. hatta az win 98 e kacıyor. ama benim tel 9000 bold os5 :) şikayetim yk)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 4 Mart 2012; 23:27:18 >

• quote:

KAMPANYA İLE ALAKALI MERAK EDİLENLER BİS NASIL KULLANILIR BU PAKETE NELER DAHİL NASIL ÖDEYECEĞİZ !

300 lira kredi kartından 12 taksit çekiyorlar bis almazsanız ilk 12 ay 16.9 cihaz bedeli diğer sene ki 12 ay da 25+16.9 ödüyorsunuz (BİS PAKETSİZ)

Bis paketi şöyle oluyor vodafone u arıyorsunuz bis i açtırıyorsunuz. bis ile bütün internet sitelerine ücretsiz giriyorsunuz mailleriniz geliyor blackberry messenger facebook twitter vs uygulamalar tamamen sınırsız ve ücretsiz "video izlerseniz vodafone dan kb başı ücretlendirir ancak"

Korkmayın vodafone dan nete girmez. Sadece veri servislerinizi aktif yapıyorsunuz dolaşım kapalı şekilde vodafone netine bağlanmıyor sadece bis e girer.

wifi ile tarayıcıdan nete giremezsiniz opera mini indirmeniz gerekli. Facebook twitter blackberry messenger app world KULLANILMAZ BİS OLMADAN!

Bis alırsanız ilk 12 ay 16.9+16.9 ödeyeceksiniz. Diğer 12 ay 25+16.9+16.9 şeklinde faturalanacak bis i istediğiniz zaman kapatıp açtırabilirsiniz :)

En net cevap sizden gelmiş.Tamda BIS neyin nesi derken.Tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: kingcobra33

quote:

KAMPANYA İLE ALAKALI MERAK EDİLENLER BİS NASIL KULLANILIR BU PAKETE NELER DAHİL NASIL ÖDEYECEĞİZ !

En net cevap sizden gelmiş.Tamda BIS neyin nesi derken.Tebrikler

wifi ile tarayıcıdan girebilirsiniz sadece seçeneklerden hotspot seçmelisiniz ve onu default browser yapmalısınız. ama yukarda da yazdım bu tel bissiz olmaz. ben bissiz kullandım sevmedim sattim bu telden anca kavgada taş olur dedim. bi zaman geçti sonra aldım.bis de aldım vazgeçemiyorum. Bence 16,90 bna verceme t11 alırım 14 tl bis derdi yok :) veya 20 tl samsung Y alırım. vs vs. Devir android devri demek isterdim ama arkadas sarj dayanmıyo onlara da kız arkadasımda samsung gio var günde 2 kere sarj ediyo :) o yüzden bb candır :P

• yani ilk 12 ay boyunca tarife için para ödemeyeceğiz öyle mi? peki emin misiniz bundan yani sitesinde öyle yazmıyor da. :/

bir de bu bis olayını tam olarak anlayamadım. biz bis'e üye olmadan standart internet paketiyle blackberry uygulamalarını kullanamıyoruz tamam bunu anladım, ama normal bir tarayıcı (mesela opera mini gibi) indirip oradan internete girmek de mi mümkün olmuyor?

son olarak da bu tarife fiyatının sonradan arttırılması gibi bir şey söz konusu olabilir mi? ya da içeriğinin değişmesi?
  • Ekran çözünürlüğü düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s24s

yani ilk 12 ay boyunca tarife için para ödemeyeceğiz öyle mi? peki emin misiniz bundan yani sitesinde öyle yazmıyor da. :/

bir de bu bis olayını tam olarak anlayamadım. biz bis'e üye olmadan standart internet paketiyle blackberry uygulamalarını kullanamıyoruz tamam bunu anladım, ama normal bir tarayıcı (mesela opera mini gibi) indirip oradan internete girmek de mi mümkün olmuyor?

son olarak da bu tarife fiyatının sonradan arttırılması gibi bir şey söz konusu olabilir mi? ya da içeriğinin değişmesi?

genç avantaj tarifesinin aylık ücreti olan 25 tl yi, senden cihazı alırken kredi kartına 12 taksitle alıyorlar. 12x25:300 tl yi kredi kartından 12 taksitle veriyorsun. sen daha sonra sadece 16.90 cihaz bedelini ödüyorsun. 1 yıllık gençavantaj tarife ücretini kredi kartından alıyorlar yani.

bis olmadan internete giremiyorsun. facebook twitter gibi blackberry messenger gibi uygulamaları kullanamıyorsun. ancak opera mini indirirsen wifi üzerinden kullanabiliyorsun.

buraya kadar "Corehan" arkadasın bilgilendirmesinden bildiklerimi yazdım kendisine burdan tesekkur edeyim.

son sorunu bende merak ediyorum. aylık 16.90 olan cihaz bedelinin artırılması imkansız. ama gençavantaj tarifesinin ücreti artar mı merak ediyorum bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: .HonouR.

quote:

Orijinalden alıntı: s24s

yani ilk 12 ay boyunca tarife için para ödemeyeceğiz öyle mi? peki emin misiniz bundan yani sitesinde öyle yazmıyor da. :/

genç avantaj tarifesinin aylık ücreti olan 25 tl yi, senden cihazı alırken kredi kartına 12 taksitle alıyorlar. 12x25:300 tl yi kredi kartından 12 taksitle veriyorsun. sen daha sonra sadece 16.90 cihaz bedelini ödüyorsun. 1 yıllık gençavantaj tarife ücretini kredi kartından alıyorlar yani.

bis olmadan internete giremiyorsun. facebook twitter gibi blackberry messenger gibi uygulamaları kullanamıyorsun. ancak opera mini indirirsen wifi üzerinden kullanabiliyorsun.

buraya kadar "Corehan" arkadasın bilgilendirmesinden bildiklerimi yazdım kendisine burdan tesekkur edeyim.

son sorunu bende merak ediyorum. aylık 16.90 olan cihaz bedelinin artırılması imkansız. ama gençavantaj tarifesinin ücreti artar mı merak ediyorum bende.

Tarifenin değişeceğini pek zannetmiyorum :) Rekabet çok o yüzden 25 tl düşebilir ama yükselmez içinizi ferah tutun :)

• taahhütnamede filan da tarifenin değişmeyeceği yönünde hiç bir şey yazmıyor oluşu beni biraz rahatsız etti. söz konusu olan 2 koca yıl olunca insan hemen alamıyor. bu tarife konusunu vodafone bayiine de sordum bugün, değişmeyeceğini söylediler ama ben yine de güvenemiyorum. bir de ekstra bis üyeliği almamız mutlaka gerekecek gibi duruyor bu durumda da 16,9+16,9+25 ödeyeceğim. bir öğrenci için de çok ucuz değil bu fiyat :/ açıkçası çok kararsızım ne yapacağımı bilemiyorum.
  • güncel
  • telefon nasıl acaba
  • Yarın gidip bakacağım beğenisem kanım ısınırsa alıcam.
  • Ürünü yaklaşık alalı 5 gün oldu.Genel olarak memnunum şuanlık bir bis paketim yok ama telefona tanımlanmış cepnet paketim var bb browse yi kullanarak dolaşabiliyorum, ayriyetten telefonunu bilgisayara bağladığınızda telefondan bbappworld e girip uygulama indirebiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bende Turkcell'den 13 ay önce 24 ay taahhüt vererek almıştım telefonu. Genelde aldığım telefonlarımı en az 2 yıl kullanırım. Bu güne kadar aldığım telefonların içinde en çabuk bundan bıktım. Şu an tamamen böööö geldi bu telefondan. Blackberry geçen yıllarda çok karizmatik ve ulaşılması (fiyat bakımından) zor olduğu için hep heveslenmiştim. Çok bir hevesle aldım ama şuan telefon bana iğrenç geliyor.
    Kendime göre eksilerini aklıma geldiğince yazayım.
    -2mb üzeri sayfaları browser görüntüleyemeyip kapanıyor.
    -Kamerası iğrenç. Video ve resim çekimleri tek kelime ile berbat.
    -Rim için çıkan uygulamalar kısıtlı. Kısıtlı olmayanlarda paralı.
    -Oyundan yoksun bir telefon
    -Ekran küçük
    -Sesi berbat (Önceki Telefonum W810a göre)
    -Malzeme kalitesi iğrenç (Tuş takımı komple oynuyor. Telefonun arkasında üst ve alt tarafı lastik)

Bu yazdıklarım genelde eğlence ağırlıklı ama Androidin şuan neler yaptığını herkez görüyor. Tamam bu bir telefon ama birazda eğlence olması gerekiyor diye düşünüyorum. Heves edenler bu yazdıklarımdan dolayı biraz hayal kırıklığına uğrayacak ama malesef benim yorumlarım böyle.
    Birde unutmadan söyliyeyim. Ben Turkcell ile kullanıyorum ve aldığımda buyana Forumlarda telefon ile ilgili şeyleri sürekli takip ediyorum. Bütün bu yazdıklarıma ek olarak eğer hattınız Vodafone veya Avea ise bu yazdıklarıma ek olarak daha fazla olumsuzluklar yaşayacaksınız. Başka sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım.

• gençler bu dandik bussiness telefonla ne işiniz olur anlamıyorum.

bir süredir test amaçlı BB9900, 9700, 9800, 9300, Turkcell T20 ve Iphone kullanıyorum. inanın en kötüsü blackberryler.

hani mail alıp gönderseniz sürekli anlarım fakat internet için BBler oldukça kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuisance

gençler bu dandik bussiness telefonla ne işiniz olur anlamıyorum.

bir süredir test amaçlı BB9900, 9700, 9800, 9300, Turkcell T20 ve Iphone kullanıyorum. inanın en kötüsü blackberryler.

hani mail alıp gönderseniz sürekli anlarım fakat internet için BBler oldukça kötü.

Aynen arkadaşım. Sana katılıyorum.
  • Ocak ayı faturasını yatırmadığım ve 1 kere hattım kapandığı için alamadım. Yani şöyle ki alacaksanız hattınızın hiç kapanmaması lazım. Yoksa şuan elimde olacaktı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.