< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone da 20 GB 99₺, 32 GB 199₺ (SONA ERDİ!) (9. sayfa)

-
-
yurtdisi cikiyor dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturasızdan faturalıya yok mu güzel tarife :) 15 ay 18gb 126tl diyor bana özelmiş
-
Evet arkadaşın da dedigi gibi yurtdışı çıkıyor hocam. Musteri hizmetlerine bağlandım oda denedi malesef yokmus dedi
Hic problem değil memnunum 😊
Günaydın geçişim.tamamlandi bu sabah 7.30 da. Şu an için ilk gozlemim internet tt dan daha hızlı. Bakalım zaman neler gösterecek
Online mı başvuru yaptınız.Kaç gün sürdü geçiş
-
Ben şimdi indirdim uygumayı ama öyle bir fiyat görünmüyor.Siz hangi menüden buldunuz acaba bu fiyatı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2003 -- 21 Mart 2023; 9:25:35 > -
-
Online basvurmustum sonra belki yetismez diye şubeye gittim. Cumartesi akşam saatlerinde şubeden başvurdum. Salı sabahı 7 de (yani bugün) hattım açıldı. Online başvuru dan daha yeni mesaj geldi kurye gelecek sim kart için diye. Kurye bugün bile gelse en az 3/4 gün beklerdim. Yani şubeden başvurun
Vodafone'da reklam engelleyen dns çalışmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hatuna aldım bende o fiyattan. Yılbaşından bir iki gün önce başvurmuştum. Çok iyi fiyat keşke 24 ay taahhüt olsa
Akilli Internet Asim Paketi'niz basariyla tanimlanmistir. Tarifenizdeki internet hakkiniz bittikten sonra ek paket almadiginiz durumda Akilli Internet Asim Paketi kapsaminda ucretlendirilirsiniz. Asim yapmadiginiz durumda faturaniza herhangi bir ucret yansimayacaktir. B003 anladığım asimsiz degil tarife 99 tl 20 gb bugün hattım acildi
Hattım bugün açıldı ama internette girmekte sorun yaşıyorum. Tarayıcı üzerinden sitelere erişemiyorum. Twitter akış yenileniyor ama videolar açılmıyor. Sim kartı başka telefona telefona taktığımda sorun gözükmüyor her yere giriyor. Telefon Xiaomi mi9t. Yardımcı olabilecek var mı?
Edit: Telefonda reklam engelleyici dns vardı. Sorunun kaynağı buymuş. Dns yi otomatiğe alınca düzeldi. Belki başkasına faydası olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodyghost007 -- 22 Mart 2023; 9:58:0 >
Bugün hattiniz acildiysa güvenli internet profili kapatin ben kapattım sorunsuz giriyor
Kapalı hocam güvenli internet. İlk hat açılınca msj ile kapatmıştım internete girmeden önce.
-
26 Mart son gün olmalı 20 GB tarife için, elinizi çabuk tutun geçmek isteyen arkadaşlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Güvenli internet muhabbetinin hız konusunda etkisi varmı? Kapatırsanız daha mı hızlı oluyor internet?
Hayırlı olsun hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X