Şimdi Ara

vodafone çoklu modem alternatifi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5gb internet paketim var Vodafone dan, haliyle vodem sahibiyim.

evde wireless+ethernete bağlayabilmek için 3g yi çoklu modeme çeviren bir alternatif peşine düştüm

e vodafone un var, onu alırım dedim. Dedim demesine de müşteri hizmetleri hepinizin malumu. Telefona bakan aklıevvel kızımıza her ne kadar "benim 23 aylık daha internet paketim var, istemiyorum yeni paket maket" desem de kızımız hafif moğolistanlı olduğu için "efenim 45 tl ye 5 gb internet paketimiz var..." x3 kere tekrarladık aynı diyaloğu

neyse daha fazla asap bozmaya gerek yok

araştırdım fiyatını 195 tl imiş! sanki ben turkcell abonesiyim, onların vınn ını takacam

bu modeme alternatif arıyorum ve önerilerinizi bekliyorum. Ucuz olması birinci öncelik

eğer vodafone dan çoklu modem almış, satmayı düşünen birileri varsa da görüşebilirim. Ama 200 tl ye yaklaşmam bile,. Hatta bu işi 3 haneli rakamlara çıkmadan çözmek durumundayıM!

yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

• yardım lütfenn!
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=410&productid=bd999657

zannedersem linkteki böyle bir cihaz sizin işinizi görür (evde wireless+ethernet) sizin usb modemi router olarak dağıtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAYMAYAN

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=410&productid=bd999657

zannedersem linkteki böyle bir cihaz sizin işinizi görür (evde wireless+ethernet) sizin usb modemi router olarak dağıtır

cevabınız için çok çok teşekkürler

evet bu cihaz işimi görür, ancak bana daha basit bir cihaz yeterli olacaktır. Bunun fiyatı pahalı maalesef...

• Kardeş Vodafone o cihazı tuturabildiği fiyattan satıyor.

Bana ufak siyahı 170 TL 'ye sattılar, halbuki Vodafone çağrı merkezindeki Aslı isimli bayan 145-150 TL arasında ekranımda görüyorum demişti.

Bu kadar da LAKAYIT bir firma işte...
  • Ne kadar sömürsek o kadar kâr diyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar dışarda 50 TL'ye kadar düşüyor fiyatları netten bir araştırın derim
  • Merhaba

Dışarda nerde 50 tl düşüyor link veya adres verebilirmisiniz ?

tşk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.