Şimdi Ara

VODAFONE ÇEKİM PROBLEMİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Vodafone'nun HIZ SINIRSIZ 15 GB HOTSPOT paketini kullanıyorum. Ama çekim kalitesinden ve hızından memnun değilim. Yurtta kaldığım içim çekmemesi normal diye düşünüyorum. Çünkü yurt yaklaşık 1500-2000 kişi arası.

    AVM'de hız testi yapıyorum. 50MBPS çıkıyor. AVM'nin hemen yanında ki kütüphanede hız testi yapıyorum 10MBPS çıkıyor. Yurtta ise genelde 5-10MBPS çıkıyor. Akşamları saat 20-24 arası ise kullanılmayacak derecede yavaş oluyor. 1 MBPS filan. Oda arkadaşım Turkcell kullanıyor ve kesinlikle hız veya kalite sorunu yaşamadığını söylüyor.

    Sizin hattın daha iyi çekmesi veya interneti daha hızlı yapmak içim kullandığınız yöntemler varsa paylaşabilirmisiniz? Bant değiştirme , veya herhangi başka bir şey.

    KULLANDIĞIM CİHAZ : SAMSUNG GALAXY M51

    VODAFONE ÇEKİM PROBLEMİ YARDIM
    VODAFONE ÇEKİM PROBLEMİ YARDIMepey
    Samsung Galaxy M51 (SM-M515F/DSN) Cep Telefonu
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-m51.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Taahhüt un yoksa gec başka operatöre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekst79 T kullanıcısına yanıt

    Koyayım verdiği sınırsıza. Mesela yavaşlık değil. Stabilite dene bir şey yok. Bir bakıyorsun 10MBPS veriyor. 1 dakika sonra hızın 1mbps. saçmalık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cayma bedeli gözüküyor 650Tl şuan. Onu öderseniz değistirmeyi dusunuyorum. sayın Vodafone FanBoy'u


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operator degistirmekten baska careniz yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her yerde bu kadar yoğun şikayet alan bir firmaya geçmeden araştırma yapsaydınız keşke, suan 650 TL gibi bir derdiniz olmazdı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yoğun saatlerde telefonun ayarlarından 3G ye geçin, test edin. muhtemelen 4G hızından daha iyi sonuç alırsınız. Bunun dışında şu an başka bir çözüm yok maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GupoBS -- 20 Mart 2022; 14:49:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Al bendende okadar bu nedir arkadaş resmen paramızla rezil oluyoruz. artık sinirden ağlıcam valla. 1 mb bile alamıyorum akşam saatlerinde. başkada sınırsız yokki ne yapacağımı şaşırdım valla. sınırsız süperbox ın fiyatıda malum 600 tl. VODAFONE ÇEKİM PROBLEMİ YARDIM 

  • Vodafone’a geçen bu sorunları kabullenmiştir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone kullanılır kullanılmasına da taahhüt vermek işte yürek ister.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine neler saçmalamış anti vodafonecu, vodafone artık ne yaptıysa öyle bir kin tutmuş, tövbe estağfurullah düsman başına...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam Vodafone kadar kötü mobil verisi olan bir şirket görmedim. 15 gün önce taahhütlü geçtim şimdi ise tekrardan turkcelle geçiş yaptım. Aman aman hocam bir daha tövbe. Düşünün İstanbul da mobil veri yavaş. Anadoluyu düşünemiyorum bile. Ayrıca Vodafone sekmesinde konu açmıştım. Sağ olsun arkadaşlar taahhüt konusunda yardımcı oldular. Sanırsam siz ilk ayı geçtiğiniz için tutar çok fazla çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidensa H kullanıcısına yanıt
    Vodafone’un sorunu bu zaten. Adamlar bu 3G/4G de hıza değil sese önem verdi. Çevremde kaç Vodafone kullanıcısı varsa hepsi internete girsin yeterci ya da tuşlu telefon kullanıyor/paketinde ki gb oranı az.

    Türk Telekom yine internet hızını az çok becermiş bir şirket, ses konusunda da eh diyebilirim. VoLTE ile gayet sağlıklı konuşuluyor. Bu durumda iki şirket kalıyor, Turkcell & Türk Telekom. Şehir merkezi çoğunlukla Türk Telekom tercih edilmeli. Şehirde az çok hepsi aynı, ha Turkcell 10 GB 70/80 TL kullanmışsın, ha Türk Telekom 20 GB 50/60 TL. İkiside internete rahatlıkla girer ve güzel konuşturur.

    Bu durumda en mantıklısı içeriği bol, ucuz olan oluyor yani Türk Telekom. Şehir dışı çok çıkmayan biri olarak Türk Telekom kullanıyorum gayet performanslı.

    100km'lik iki kişi yolculuğum oldu. Ben ve tanıdığım, tanıdığımda Vodafone hat bende Türk Telekom hat vardı. Başta tereddüt ettim umarım çeker dedim. Sonuç ; Yerden yere vurulan Türk Telekom birinci oldu karşılaştırmamda. Sırf ağaçlık olan yollarda, dağ bayır full 4G bağlantısı verdi. Ormana girişimizde ise zaten direkt Vodafone Allahına kavuştu. 3G düştü, sonra ormanın içinde hep 4G 0 diş, 1 diş takıldı. Hız ise yerlerde, hep 0-2-3mbit. Bir de Türk Telekom'u deneyeyim dedim, yaldır yaldır hız çıktı valla çok şaşırdım.


    Kırsal/Orman testim.
    VODAFONE ÇEKİM PROBLEMİ YARDIM

    Yolculuk sonuna geldiğimde dağların arasında bir yere geldik. Yine Türk Telekom full 4G verdi, sadece telefonu cebime koyduğumda 3G oluyordu. Yolculuk bitince de dağların arasında 4G aldım, 20/30mbit seyrinde idi. VODAFONE ÇEKİM PROBLEMİ YARDIM VODAFONE ÇEKİM PROBLEMİ YARDIM VODAFONE ÇEKİM PROBLEMİ YARDIM VODAFONE ÇEKİM PROBLEMİ YARDIM VODAFONE ÇEKİM PROBLEMİ YARDIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 21 Mart 2022; 22:54:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Valla hocam TT yi bu kadar beklemiyordum. Baya fp bir operatör olmuş. 4 sene önce kullanmıştım. O dönemde baya uygundu ama çalıştığım yerde ses sorunu yaşıyordum. ( Çekmiyordu). Aynı durum iş arkadaşımın başına da gelmişti. Tabi bu dediğim 4 sene oluyor. Belki de iyileştirmeleri yapmışlardır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidensa H kullanıcısına yanıt
    Vodafone oturduğu yerde sinek avlıyor. Hiç yatırım yok. Türk Telekom durur mu arı gibi çalışıyor. Bende çok şaşırdım ama, daha önceden çekmeme, 2G düşme vb. problemler çok gördüm telekom'da ve caydım. Aradan 6-7 ay geçti şimdi geçtim. O 6-7 ayda bile bariz fark var diyebilirim. Kötü olan bölgelere 2600 eklenmiş. Sinyal (çekmeme) sorunları düzelmiş. Tabii çekmediği yerleri olucaktır, ama Turkcell mi TT mi deseler arasında en ucuz ve en bol olana bakarım. Eğer kullanımım düşük olsaydı Turkcell seçerdim. Kullanımım yüksek olduğundan bana mantıklısı Türk Telekom oluyor. Yollarda bile görüyorum vızır vızır Türk Telekom logolu araçlar. Şimdilik bakalım sırtımızı telekom'a yasladık. Turkcell çıksın vursun masaya 20 GB 50/60 TL ona geçelim. Neyse ama benden size tavsiye hoşunuza ne gidiyor ise ve ucuz ise onu kullanın. Turkcell, Telekom arası gidip gelin. Olurda bölgede Vodafone iyisi olur, istisnalar olur o zaman Vodafone'u kullanın. Eğer ses kalitesine çözüm bulamıyorsanız (ev-iş) vb. yerlerde wifi varsa vowifi kullanıp bu sorunu çözebilirsin. Benim evimde telekom'un ses kalitesi güzel vowifi'a ihtiyacım olmuyor. Dışarda da keza VoLTE olduğu sürece ses verimli oluyor.

    Sen ölürsün, mezarına Turkcell - Vodafone değil Türk Telekom gelir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.