Şimdi Ara

vodafone bu kadar rezil bir kapsama alanı olamaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş internet kullanmayı geçtim telefonla bile konuşamıyoruz. bu nasıl rezil bir kapsama alanı. ilk başta kapsama alanı geniş diye numara taşıdık şimdi yine arayışa girip başka operatöremi geçmek gerekiyor. her konuşma kesilirmi yahu

• Sonuna kadar katılıyorum hocam bendede durum aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet. Telefonun şarjı dayanmıyor artık. 1 yıldır kullanıyorum daha doğru dürüst 4G göremedim. 3G'deyken bile sürekli kopmalar oluyor, stabil bir çekim gücü yok. Sorsan kapsama alanımız şöyle, lideriz falan derler.
  • sizde şikayette bulunun. ben dün baya yazdım dönüş yaptılar güya çalışıyorlarmış. birşey yapacaklarından değil ama en azından şikayetçi olduğumuzu ve gerekirse hat taşıyacağımızı bilsinler
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Hocam tonla mesaj yazdom mh aradım dün geri dönüş yapıldı mevcut baz istasyonunda iyileştirme yapılıyor diye yazdışar

• Sorun yasayanlar, bolgenizi ve tlf modelini belirteseniz cok iyi olur

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    İstanbul fatih mevlanakapı mahallesi lg g5

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yıllardır Trabzon ve ilcelerinde olan sorun 3.4g farketmez 3mbit ses kalitesiz diger operatörler ile cok fark ediyor ugraşmaya deymez TT cekmiyor cektiginde adam gibi hizmet veriyor Tcell cekiyor adam gibi hizmet veriyor. Parasına göre paran varsa Tcell yoksa TT.
  • Faturasizsan tasi no gitsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.