Şimdi Ara

Vodafone Blackberry internet paketleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vodafone da bb internet paketleri çıkarmış.

faturalı 16.90 sınırsız bis
    faturasız 6.90 sınırsiz bis

bu ikisi arasında ne fark var ? bi de bilgisayara bağlayıp girdiğimizde ekstra ücretlendirme olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

Arkadaşlar vodafone da bb internet paketleri çıkarmış.

faturalı 16.90 sınırsız bis
    faturasız 6.90 sınırsiz bis

bu ikisi arasında ne fark var ? bi de bilgisayara bağlayıp girdiğimizde ekstra ücretlendirme olur mu ?

Ben bugun aldim 16.90 lik paketi 6.90 lik olan ise faturasiz hatlar icin cikarilmis fakat fark ne bilmiyorum.faturali hatlar icinse onceden 32 tl idi paket simdi buna alternatif olarak birde 16.90 lik paket eklendi iki paket var yani aralarindaki farklar ise 32 liralik pakette 3g hiz sinirlamasi yok 16.90 lik pakette ise 100mb dan sonra hiz dusuyor tek fark bu aralarinda sonuc olarak ikiside sinirsiz 6.90 lik paket ise muhtemelen sinirlidir
  • tamam sınırlama olsa bile ben sadece maillerime bakıcak olduktan sonra hızın bir önemi yok ki ? internette gezinmek için internet apn almak lazım bir de.
  • quote:

tamam sınırlama olsa bile ben sadece maillerime bakıcak olduktan sonra hızın bir önemi yok ki ? internette gezinmek için internet apn almak lazım bir de.

Yani bende 8520 kullandigimdan hiz benim icinde pek birsey ifade etmiyor evde ve isyerindede wifi oldugundan internet apn ye ihtiyac duymuyorum birtek anlayamadigim mevzu opera mini konusu muamma opera mini bb apn mi yoksa internet apn uzerindenmi kullaniliyo
  • usta onu sen bi kontrol et o zaman. müşteri hizmetlerini ara abi internetimi kapattırmak istiyorum de. bak bakalım ondan sonra girebiliyor musun ? bizi de aydınlatmış olursun
  • 16.90'lık paketi alabilmek için ne yapmalıyız. Müşteri hizmetlerini arasak hemen açıyolar mı ?
  • Vodafone BlackBerry Faturalı Data Tarifesine İlişkin Esaslar :
    Vodafone bayilerinden yapılacak olan bireysel abonelere yönelik tarifeden bireysel müşteriler BIS kullanıcı lisansına aylık 16,90 TL ödeme yaparak sahip olabililir.

Belirtilen Vodafone BlackBerry Data tarifesine ait BIS lisans kullanım ücretlerine tüm vergiler dahildir.

Vodafone BlackBerry Data Tarife seçenekleri kapsamında (BIS kullanıcı lisansı) aboneler BlackBerry APN üzerinden sınırsız data kullanımına sahiptir. Tarife fiyatı, cihaz üzerinden yurtiçinde gerçekleştirilen ve sadece BB APN'ini kapsayan data kullanımları için geçerlidir.

Tarife kapsamında yer alan abonelerin yapacağı görüşmeler ve/veya gönderilecek SMS'leri ve/veya WAP veya diğer APN kullanımları, her bir GSM hattına tanımlanmış olan tarife seçeneğine ait bedel haricinde, mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

Taahhütname süresinin sonunda BIS hizmetinin iptal edilebilmesi için, Taahhütnamenin son ayında en geç hesap kesim tarihine kadar bu iptal bildiriminin yapılması gerekmektedir.

BlackBerry Data Tarifesi kapsamında, BIS paketi müşterilere sunulmaktadır. BIS paketinin içeriğinde BlackBerry APN'i üzerinden kullanılabilecek sınırsız internet, BlackBerry Messenger (BBM), 10 POP3 e-posta entegrasyonu, Internet Erişimi hizmetleri bulunmaktadır.

Aboneler görüşmeleri ve/veya gönderilecek SMS'leri için seçmiş oldukları tarife üzerinden ücretlendirilecektir. İlgili tarife ücretlerine satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.

İnternet paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışında kullanılan veri GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Tarifeye özel internet paketlerinde dönem içerisinde yapılan iptal işlemleri fatura kesim tarihinde gerçekleşir. Abone iptal işlemi yaptığında fatura kesim tarihine kadar hizmetten yararlanmaya devam edip servis ücretini öder.

Tüm aboneler ilk girişlerde data paket ücreti ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp "eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur.

Faturalı aboneliklerde kullanılan ay ifadesi ile abonenin fatura dönemi kastedilmektedir..

Vodafone'dan temin edilen BlackBerry BIS/BES servisi, patent sahibi Research in Motion (RIM) firmasınınhttp://www.rim.com/ adresli web sitesinde duyurduğu ülkelerde ve Vodafone'un veri dolaşım (roaming) anlaşmasının olduğu ülkelerde kullanılabilir ve bu ülkelerde gerçekleştirilecek data kullanımı, abonenin seçmiş olduğu tarife seçeneği bedeline ek olarak, mevcut data tarifesi üzerinden ayrıca ücretlendirilecektir.

Vodafone yayınladığı tarife paketleri ve avantajlarının geçerlilik tarihlerinde ve / veya ücretlendirmelerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu tarifeye tabi abonenin Vodafone süper hızlı mobil internet hizmetinden faydalanmak için 3G yazıp 3636 ya göndererek 3G aboneliğini başlatmış olması,

3G uyumlu cep telefona sahip olması ve Vodafone 3G kapsaması içersinde olması gerekmektedir. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ayrıntılar için Vodafone Cep Merkezlerini veyawww.vodafone.com.tr. adresini ziyaret edebilirsiniz.

Abonelerin bu tarifeyi 3G networkunde kullanmaları durumunda 7,2 Mbps ye kadar hız ile hizmet verilir. Abonelerin bu tarifeyi 2G networkunde kullanmaları durumunda (2G/edge) hızı ile hizmet verilir.

Aboneliğini 3G'ye açtırmayan aboneler mevcut data altyapısını (2G/edge) kullanacaklardır.

Internet kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri limitten düşer.

Vodafone Faturasız BlackBerry Data Tarifesi Esasları:

Bu tarife bireysel hat kullanıcıları için geçerlidir.

Tarife fiyatı, cihaz üzerinden yurtiçinde gerçekleştirilen ve sadece BB APN'ini kapsayan data kullanımları için geçerlidir.

Sadece Faturasız hatta sahip olan mevcut ve yeni aboneler Faturasız BlackBerry Data Tarifesine abone olabilirler. Bu tarife ile aboneler 6,90 TL (tüm vergiler dahil) karşılığında sadece BB APN'i üzerinden sınırsız data kullanımı hakkı alırlar ve 1 ay içerisinde BB APN'i üzerinden yapacakları data kullanımları için ücretlendirilmezler.

İlgili pakette 7.2 Mbps hız için adil kullanım miktarı 100 MB tır.

Adil kullanım miktarına ulaşılması durumunda kullanım dönemi sonuna kadar aboneler 96 kbps'ye kadar olan hız ile faydalanabilirler.

İlgili paket ile internet üzerinden verilen ses iletişimi (VoIP) ve doğrudan dosya paylaşımı (P2P) programları vb. hizmetler kullanılamaz.

Bu tarifede ay içerisinde yapılan iptal işlemlerinde abone ücretini ödediği paket için abone olduğu tarihten itibaren 1 ayın sonuna kadar hizmetten yararlanmaya devam eder.

İlgili tarifenin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir. Tarife sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışında kullanılan veri uluslararası roaming dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Abonelerin bu tarifeyi 3G networkunde kullanmaları durumunda 7,2 Mbps ye kadar hız ile hizmet verilir. Abonelerin bu tarifeyi 2G networkunde kullanmaları durumunda (2G/edge) hızı ile hizmet verilir.

İnternet kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri limitten düşer. Paket aşımında da yine alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri limitten düşer.

Abonelerin talep etmesi durumunda Kampanyalı BlackBerry Servisi, hız düşürme özelliği bulunan diğer data opsiyonları ile beraber alınamamaktadır.

Faturasız BlackBerry Data tarifesi, tüm mevcut ve yeni bireysel faturasız aboneler için geçerlidir.

Faturasız BlackBerry Data tarifesi kapsamına faturasız ses tarife kullanıcıları dahil olabilecektir, kampanya kapsamında herhangi bir faturasız tarife kullanıcısı yer alabilir.

Faturasız BlackBerry Data tarifesi kapsamında yer alan aboneler seçmiş oldukları ses, sms ve data (kampanya kapsamında verilen Kampanyalı BlackBerry
    Servisi üzerinden verilen BB APN kullanımı hariç) ücretlendirilecektir.

Faturasız BlackBerry Data Tarifesi kapsamında, full BIS paketi müşterilere sunulmaktadır. Full BIS paketinin içeriğinde BlackBerry APN'i üzerinden
    kullanılabilecek sınırsız internet, BlackBerry Messenger (BBM), @vodafone.blackberry.com e-posta , 10 POP3 e-posta entegrasyonu, Internet Erişimi hizmetleri bulunmaktadır.

Abonenin Faturasız BlackBerry Data Tarifesi kapsamında yer alan BlackBerry Servisini kullanabilmeleri için hesaplarında en az tarife bedeli kadar bakiyenin yer alıyor olması gerekir.

Faturasız BlackBerry Data Tarifesinden çıkış işlemleri anlık olacak olup, opsiyon kullanımı dönem sonuna kadar devam edecektir.

Abonenin faturalı bir hatta geçmesi, numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçilmesi ve/veya abone isteği ile kampanyadan çıkma talebinde bulunması durumunda tarife sonlanır ve tarife kapsmaında verilen opsiyon kullanımı sona erer.

Aboneler görüşmeleri ve/veya gönderilecek SMS'leri için seçmiş oldukları tarife üzerinden ücretlendirilecektir.

Uluslararası aramalar, yurtdışında görüşme (roaming) ücretleri ve özel servis aramaları için Vodafone Abonelik Paketleri ve Ücret Tarifeleri geçerlidir.

Tarife kapsamında yer alan abonelerin yapacağı görüşmeler ve/veya gönderilecek SMS'leri ve/veya WAP veya diğer APN kullanımları, her bir GSM hattına tanımlanmış olan kampanya seçeneğine ait bedel haricinde, ayrıca kampanyaya tabi hattın içinde bulunduğu mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

16.90'lık paketi alabilmek için ne yapmalıyız. Müşteri hizmetlerini arasak hemen açıyolar mı ?

Ben musteri hizmetlerinden actirdim yalniz bb baglanin bir sorunum var deyip cunku normal musteri temsilcileri cok bilgisiz bb ve bu yeni paket hakkinda ilk aradigimda kadinin haberi bile yoktu 16.90 lik paketten sonra beni bekletip birilerine sordu evet bu yeni bi paket ve sadece cep merkezlerine gidip actirabilirsiniz gibilerden sacmaladi neyseki bidahaki aramamda bb musteri temsilcisine baglandim o bilgilendirip acti paketi.buarada diger apnlere kapattim hattimi opera mini 6.5 sorunsuz kullanmaktayim ilgilenen arkadaslarin bilgisi olsun dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

16.90'lık paketi alabilmek için ne yapmalıyız. Müşteri hizmetlerini arasak hemen açıyolar mı ?

Ben musteri hizmetlerinden actirdim yalniz bb baglanin bir sorunum var deyip cunku normal musteri temsilcileri cok bilgisiz bb ve bu yeni paket hakkinda ilk aradigimda kadinin haberi bile yoktu 16.90 lik paketten sonra beni bekletip birilerine sordu evet bu yeni bi paket ve sadece cep merkezlerine gidip actirabilirsiniz gibilerden sacmaladi neyseki bidahaki aramamda bb musteri temsilcisine baglandim o bilgilendirip acti paketi.buarada diger apnlere kapattim hattimi opera mini 6.5 sorunsuz kullanmaktayim ilgilenen arkadaslarin bilgisi olsun dedim

günaydın,
    BIS APN dışında kalanları kapattırmışsınız, merak ettiğim diğer APN ler kapandığı zaman Whatsapp programını kullanabiliyormusunuz.
    bilgi verirseniz memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: outdoor

quote:

quote:

günaydın,
    BIS APN dışında kalanları kapattırmışsınız, merak ettiğim diğer APN ler kapandığı zaman Whatsapp programını kullanabiliyormusunuz.

Tabiki rahat bir sekilde sorunsuz kullaniyorum whatsappida

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: outdoor

quote:

quote:

günaydın,

Tabiki rahat bir sekilde sorunsuz kullaniyorum whatsappida

çok teşekkür ederim...

• Belkı bu soracagım sorunun cevabı daha once cok kez verılmıstır ama , ben musterı hızmetlerını aradıgımda operamını sadece ınternet apn de calısır demıstı. YINE yanlıs bılgılendırıldık galıba :D. Bı de youtube dan vıdeo ızleyıp ayrıca bılgısayara baglayıp ınternete gırebılıyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Belkı bu soracagım sorunun cevabı daha once cok kez verılmıstır ama , ben musterı hızmetlerını aradıgımda operamını sadece ınternet apn de calısır demıstı. YINE yanlıs bılgılendırıldık galıba :D. Bı de youtube dan vıdeo ızleyıp ayrıca bılgısayara baglayıp ınternete gırebılıyor musunuz ?

ilginç ben gayet kullanıyorum bis paketim ile diğer apn lerede kapadım yani hattımı
  • Merhabalar..

Vodofon 6.90lık paket BB Messinger ve face twit olsun . WahatsApp İçeriyormu Sınırsız

Yorum Yaparsanız Sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

Merhabalar..

Vodofon 6.90lık paket BB Messinger ve face twit olsun . WahatsApp İçeriyormu Sınırsız

Yorum Yaparsanız Sevinirim..

Dediklerini icerir. Whatsapp da icerir. Hiz 100 mb kotadan sonra biraz duser.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.