Şimdi Ara

Vodafone bayinden dün alındı sim dahi takılmamış Huawei Y6 2019 Kahverengi deri tasarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dün sabah itibariyle vodafone bayinden faturama ek olarak aldığım kahverengi renk(ki tasarımını çok beğendim arkası deri tasarımı) y6 2019 model telim satılıktır zaten nakten değerlendirmek için aldım taahhütle,ürünün kutusunu denemek amacıyla açtım sadece,kamerası yazılımı,performansı herhangi bir sorunu varmı diye inceledim biraz test ettim,sim takmadım şarjı vs açılmadı j6 plus düşünüyordum ama satıcı artık tutulmadığını söyledi ki işlemcisi gpu'su vb nin bu ürüne göre daha zayıf kaldığını biliyordum donmalar olduğuda yazıyordu forumlarda,üründe 2 gb ram,32 gb dahili hafıza,çift sim girişi, 9 android sürümü mavi ışık engelleyici tüv cert sertifikalı çerçevesiz ekran,13 mp f 1.8 arka, kamera 8 mp ön kamera flaşlı vb özellikler var detayları internette bulabirsiniz zaten ürün istanbul içine elden teslim edilecektir ben başakşehirde oturuyorum buradan teslim edebilirim foto makinem olmadığından fotoğraf ekleyemiyorum şu an ama zaten 0 cihaz,fiyat olarak son rakam 1000 lira olarak belirledim pazarlıksız,zira iyi bir fiyat old. düşünüyorum,0'ı internette dahi 1300 e yakın rakamlardan başlıyor bakabilirsiniz dilerseniz,ürün kahverengi rengi deri tasarımlı şık bir cihaz kutu fatura vb eksiksizdir,iyi günler dilerim.Vodafone bayinden dün alındı sim dahi takılmamış Huawei Y6 2019 Kahverengi deri tasarım Vodafone bayinden dün alındı sim dahi takılmamış Huawei Y6 2019 Kahverengi deri tasarım Vodafone bayinden dün alındı sim dahi takılmamış Huawei Y6 2019 Kahverengi deri tasarım

• Forum dışına satılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.