Şimdi Ara

Vodafone Allah Belanı Versin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lan bu ne 05425420000 awk numarası günde 100 kereden fazla arayıp duruyor. Kara listeye aldım awk 100 kere bildirim geliyor bu sefer de sizin ben yapacağınız işin awk

• Hocam galiba o vodafone değil. Vodafone taklidi yapan kimseler.

• Siz hangi hattı kullanıyorsunuz hocam? Ben taahhütsüz faturalı kullanıyorum geçebileceğim ucuz faturalı tarife var mıdır başka hatta öğrenciyim.

@Challengermert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 28 Ekim 2021; 20:20:18 >
  • Vodafone geçen sene bana kafasına göre paket tanımlamıştı. Ben de zaten kullanmıyordum ve Bimcell'e taşıdım numarayı.

• Mobidik kullanıcısına yanıt

Bimcell çok duydum hocam ne kadar ödüyorsunuz aylık, faturalı mı faturasız mı? Sürekli hat şirketleri arayıp rahatsız ediyor mu?

• Pahalı ama türkcell kullanın. Vodafone altyapıyı düzeltmediği sürece tırışka. 4.5 çekiyor gözüküyor, 3g hızında video izleyemiyoruz.

• Youtube'dan video açıyorum 144p de başlıyor çıldırıcam, evin hiçbir yerinde telefon çekmiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç gb kaç lira hocam?

• Vodafone Allah Belanı Versin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı da iyiymiş. Türkcell tarafında aynı fiyata muadil yok işte yoksa hiç durma geç derdim.

• Bimcell'de iki hattım var. Zaten sadece faturasız hat hizmeti veriyor Bimcell. Yukarıda bahsettiğim hatta sadece kapanmasın diye 7-8 ayda bir yükleme yapıyorum. Aylık paket aldığım hattım ise eski tarifeli ve 23 lira artı aylık ötv ödemesiyle 750 dk, 750 sms ve 4 gb hizmet alıyorum. Ayda bir iki üç defa reklam araması alabiliyorum. Ancak ben eski paketi devam ettirdiğim için bu fiyattan hizmet alıyorum. Yerine gelen benzer paket 750 dk 250 sms 3 gb 26 lira.

Türk Telekom seçerek, internet bankacılığından yükleme yapılabiliyor. Ya da Bim mağazasına giderek yükleme yapılabilir.

• Ama hocam cidden rahatsız etmelerinden bıktım ya gece yatıyorum sabah uyanana kadar rahat 5-6 sms yolluyorlar güne bunların smslerine bakarak başlıyorum. Gün içinde 50 kez dolandırıcılar arıyor bildirimleri geliyor kendileri de en az 10-20 kez hafta içinde arıyorlar.

• Mobidik kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam sanırım Bimcell e geçeceğim.

• Hattı değiştirin hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp, aranmak istemediğinizi sms reklam bildirimlerinden çıkmak istediğinizi iletin.

• Hocam cok bilgim yok ama ben vodafone bayisine sormuştum galiba onlar da bu numara bize ait değil mi ne demişlerdi sanırım emin değilim.

• Anladım hocam teşekkürler kara listeye aldım bir de bildirimleri kapatma seçeneği varmış, hallettik sayılır.

• Rica ederim hocam

• Biri tarife mi dedi, duydum geldim var mı tarife isteyen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam hayatının hatasını yaparsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.