Şimdi Ara

Vodafone Akıl Küpü Kamu abonelerine özel, Ulusoy’da tek yön bilet %50 İndirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampanya Linki:http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/kamululara-ozel-ulusoy-kampanyasi.php

KAMU yazıp 6666’ya SMS gönderen Vodafone Akıl Küpü Kamu aboneleri, telefonlarına gelen şifrelerini Ulusoy websitesinde belirtilen alana girerek veya Ulusoy satış ofislerindeki ilgili kişilere söyleyerek Kampanyadan yararlanabilirler.

Bu kampanya, 31 Ocak 2016'ya kadar geçerlidir. Kampanya süresi boyunca Kamu Mavi Akıl Küpü ve Kamu Kırmızı Akıl Küpü abonelerine Ulusoy’dan aldıkları tek yön otobüs biletlerinde %50 indirim sunulacaktır. Vodafone Kamululara özel Akıl Küpü aboneleri kampanyadan faydalanmak için KAMU yazıp 6666’ya göndererek ya da Avantaj Cepte üzerinden kampanya sifrelerini alabilirler. Kampanya sifresi için gönderilen ve alınan SMS’ler ücretsizdir. Sifrelerini alan aboneler, telefon numaraları ve sifreleriniwww.ulusoy.com.tr internet sitesinde belirtilen alana girerek, Ulusoy bilet satıs ofislerinde ilgili kisilere söyleyerek kampanyadan yararlanabilirler. Kampanya kapsamında satın alınan biletler açıga alınamaz ve iade edilemez. Kampanya kosulları geregince bir otobüste maksimum 10 kampanyalı koltuk sınırı olacaktır. Bilet satıslarında Ulusoy firmasının genel bilet satıs kuralları geçerlidir. Bu kampanya, Ulusoy firması altında bulunan diger indirim kampanyaları ile birlestirilemez. Vodafone Kamululara özel Akıl Küpü tarife aboneleri kampanya süresi boyunca kampanyadan tek yön bilette 1 kez yararlanabilirler. Kampanyadan sadece aktif aboneler faydalanabilir. Aktif abonelikler; kısıtlı, dondurulmus, iptal veya numara tasıma ile baska operatöre tasınmıs statüler dısındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında degisiklik yapma hakkı Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya baska bir kampanya ile birlestirilemez.

• Kullanmayacak olan varsa 1 kod lütfen. Ücrete mukabil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciyim , hayrına şifre vermek isteyen olursa ulaşabilir bana :)
  • elinde olan varsa yarın bilet almam gerek çok sevinirim
  • bileti 31 ocak'a kadar almak gerekiyor da biletin tarihi 31 ocak sonrasinda olabilir mi?
    cek satista falan kod satan olur mu acaba

• canınıyerim kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki

31 ocağa kadar alınan biletler olması lazım aslında. Bugüne kadar tüm kampanyalarda hemen hemen böyleydi.

Ben 2 adet aldım, bir adeti duruyor. İsterseniz özelden yazarsanız yardımcı olabilirim.

• kullanmıyacağım..satış yapmayacak kullanacaklara verebilirim..hayrına tabi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.