Şimdi Ara

Vodafone'a mail yolladım, 15 dakika sonra aradılar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen haftasonu bir tarife ile ilgili bilgi almak için Vodafone'un sitesinden form doldurarak mail yolladım, aradan 15 dakika geçmedi, cep telefonumdan arayarak bilgi verdiler. Sanırım Vodafone müşteri memnuniyetini arttırmak için çalışma içerisinde, önceden aramazlardı, e-mail yollarlardı, cevap verilmesi en az birkaç günü alırdı. Sonradan öğrendim ki, eğer o an yoğunluk yoksa anlık olarak arayıp cevap verebiliyorlarmış. Güzel bir uygulama.

• Evet iyi denk gelmis.
  • Genele yayılırsa tabii daha iyi olurdu. Zira 3G ile ilgili bir e-posta gönderim 10 günü geçti hala ses yok. Altı üstü verdiğim adrese bakılıp 3G istasyonu gelecek ya da gelmeyecek cevabı bekliyorum. hatta tam tarih vereyim 19.07.2010 da gönderdim, aramalarından vazgeçtim SMS atsın mail atsın fark etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Genele yayılırsa tabii daha iyi olurdu. Zira 3G ile ilgili bir e-posta gönderim 10 günü geçti hala ses yok. Altı üstü verdiğim adrese bakılıp 3G istasyonu gelecek ya da gelmeyecek cevabı bekliyorum. hatta tam tarih vereyim 19.07.2010 da gönderdim, aramalarından vazgeçtim SMS atsın mail atsın fark etmez.

Hı hı Ordada bekliyorlar 3G baz istasyonları duruyor ellerinde seni bekliyorlar mail atsında bazı kuralım diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: xR4d

quote:

Genele yayılırsa tabii daha iyi olurdu. Zira 3G ile ilgili bir e-posta gönderim 10 günü geçti hala ses yok. Altı üstü verdiğim adrese bakılıp 3G istasyonu gelecek ya da gelmeyecek cevabı bekliyorum. hatta tam tarih vereyim 19.07.2010 da gönderdim, aramalarından vazgeçtim SMS atsın mail atsın fark etmez.

Hı hı Ordada bekliyorlar 3G baz istasyonları duruyor ellerinde seni bekliyorlar mail atsında bazı kuralım diye.

Ben plan projede var mi diye sordum gelin kurun ne zaman gelirsiniz diye değil şakacı çocuk

Ayrıca Turkcell'de de Vodafone da da 3G ve kapsama alanı ile ilgili sorularınız diye bir seçenek var. O seçenek niye var?

Herseyden öte 10 günden fazla sürede basit bir soruya cevap verilemiyorsa oturup bir düşünmeleri lazım, oraya buraya merkez actık diye hava atmakla olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgnera -- 31 Temmuz 2010; 9:37:36 >

• Haftaiçi iki soru daha sordum. Birine 1 gün sonra, diğerine 2 gün sonra arayıp cevap verdiler. 10 günden fazla süre bekletmeleri ilginç. Belki gelen soruları cevaplarken Vodafone abonelerine öncelik tanıyorlardır. Form doldururken Vodafone abonesi olup olmadığını belirtiyorsun ya.. Numaramı Vodafone'a taşımadan önce soru sormuştum. Bir hafta, on gün sonra cevaplamışlardı mailimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow
    Haftaiçi iki soru daha sordum. Birine 1 gün sonra, diğerine 2 gün sonra arayıp cevap verdiler. 10 günden fazla süre bekletmeleri ilginç. Belki gelen soruları cevaplarken Vodafone abonelerine öncelik tanıyorlardır. Form doldururken Vodafone abonesi olup olmadığını belirtiyorsun ya.. Numaramı Vodafone'a taşımadan önce soru sormuştum. Bir hafta, on gün sonra cevaplamışlardı mailimi.

Bilemiyorum belki de sehirlere göre degisiyordur ama ben de faturali Vodafone abonesiyim. İki mail attım birisi 7. Günde cevaplandi ki kapsamlı bir soruydu, digeri de bölgemde 3G sinyali Zayif yakında baz var ama 2G bu bazın 3g olma ihtimali var mıdır varsa ne zaman ki bazdaki numarayı bile verdim (her bazın bir numarası vardır)

Daha nasıl basitlestirilir bir soru bilemiyorum

• quote:

O da birşey mi hocam, ben AVEA'ya Ocak ayında mail attım Haziranda Baz istasyonu kuracağız dediler, Haziranda da mail attım daha ona yanıt vermediler.

Hele ki Kartalcell 11000sms için daha yanıt da yazmadılar. Yani Vodafone yine de çok iyi

• en yavaş kontür sorunu ile ilgili mail atıldığında geri dönüyorlar.genelde 10 günü garanti geçiyo
  • Dün mail attım sabah maille dönüş yaptılar..

Dün 7 de atmıştım
  • quote:

quote:

quote:

Ben plan projede var mi diye sordum gelin kurun ne zaman gelirsiniz diye değil şakacı çocuk

Ayrıca Turkcell'de de Vodafone da da 3G ve kapsama alanı ile ilgili sorularınız diye bir seçenek var. O seçenek niye var?

Herseyden öte 10 günden fazla sürede basit bir soruya cevap verilemiyorsa oturup bir düşünmeleri lazım, oraya buraya merkez actık diye hava atmakla olmuyor.

Bende senin gibi günde 5 mail atsam banada geri dönüş yapılmaz kur dedin mi kurmuyorlar işte.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende senin gibi günde 5 mail atsam banada geri dönüş yapılmaz kur dedin mi kurmuyorlar işte.

Günde 5 mail attığımı nereden çıkardın birader? Velev ki attım müşteri hizmetleri niye var?!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.