|
Merhaba. Bugün elimde olan 5ber.eSIM inceleyeceğiz. Bu nedir diye sorarsanız esim olmayan telefonlara esim takma gibi bir şey. Fakat fark olarak etkinleştirdiğiniz esimi istediğiniz cihazla kullanabilirsiniz. İçine 15 adet esim yükleyebilirsiniz (eğer esimler büyük ise 8-9 anca sığıyor). Esim değiştirdiğiniz de mecburen yeniden başlatmak zorundasınız. Yani gerçek esimli cihazlar gibi seç bağlan gibi yok. Esimi değiştirmek için androidli cihaza ihtiyacınız var. Onun dışında eksisi yok.
İki model var biri standard ve premium. Standard sürümünü tavsiye etmem çünkü sadece 2 adet yüklemesi var yani 2 adet esimden sonra esimleri parayla yüklüyorsunuz. Bu yüzden biraz kesenizi açınız ve premium alınız. Premium 25 dolar, kargosu ücretsiz.
Turkcell, vodafone, türk telekom hatlarıyla deneyemedim. Telefonum arızalı o yüzden hat almayı erteledim. Fakat mobimatter üzerinden hat aldım ve başarıyla çalıştı. İstediğim cihaza taktım bir sorun yaşamadım.
Çinliler yine başarmışlar. Artık esim aldığımız da cihaza bir şey olacak diye dert edinmeye gerek yok çünkü cihaz çalışmasa bile simi sök başka cihaza tak çalışmaya devam etsin. Hele bize esim verirken sadece bu cihazda çalışır diyenlere gelsin bu esim. Ben kendi sitesinden aldım. Site adresi: https://esim.5ber.com/?language=en-US Merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim. Mobil operatörler kısmına açmaya çalıştım olmadı. Bu yüzden turkcell de açtım. EK: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ek 1: Türk Telekom imei numarası istediği için olmuyor. Turkcell de oluyor. Vodafone'yi denemedim. Ek 2: Sınırsız almak isteyenlerin dikkatine[:o]. Genelde ucuz sınırsızlar 2~5gb, pahalı sınırsızlar da ise 20~ küsür gb limiti var ondan sonra 128kb hızına düşüyorlar. Farklı firmalar ilk önce 5mb hıza sonra 1mb düşüyorlar. Yani sınırsız alayım kullanayım yok. Bir tek firma gerçek sınırsız veriyor o da sadece avrupa kapsama alanında. Kısaca: Alırken küçük yazıları dikkatli şekilde okuyun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 8 Ağustos 2024; 15:59:31 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt