Şimdi Ara

Vodafone a Geçmeyi Düşünüyorum Bakarmısınız. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Xena_88

quote:

Orijinalden alıntı: YEY

Arkadaşım saksıyı çalıştır biraz,konu asansörde geyik yapmak değil,asansör gibi kapalı kutu bir ortamda bile turkcell en ufak kesiklik yaptırmadan seni konuştuyor ve vodafone kapılar kapanır kapanmaz kesiliyor bu Turkcellin çekim gücünü gösterir asansörde fantazi yapmayla ilgisi yok yani ,daha bu durumu gibi birçok engelleyici durum olabilir araç kullanırken telefona ihtiyaç duyanlar daha iyi bilir farkı :) Telefon testlerinde bile cihaz kapalı kutulara konup çekim gücü test edilir,o durum referans alınır.Özetle asansörde çeken turkcell = o lokasyonda daha çok çeken turkcell demektir.

Ben kafamı kullanayım sen saksını...3 yıl önce 11 yıllık turkcell hattımı vodafone a taşıdım kazancımı buraya yazmaya kalksam sayfalar sürer..turkcell denen ölü soyucuya yıllarca yedirdiğimiz paralara yanıyorum...sen asansörde,garajda,yol ayrımında,yeraltında hem kesintisiz iletişime hem de ahkam kesmeye devam et..bu saydığın yerlerde ben zaten ihtiyacım olduğu zaman konuşuyorum daha hesaplı konuşuyorum daha çok konuşuyorum daha çok mesaj atıyorum(bu saydıklarımı şebeke içi değil her yöne yapıyorum) nete hesaplı bağlanıyorum,ucuz turkcell avukatlarına da gülüp geçiyorum

Sen sorunsuz konuşurken telefonunda turkcell hattın takılı olmasın ? Madem vodafone kullanıyorsun neden gençturkcell'in 180 dakika bedava kampanyasını kovalıyorsun ?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım saksıyı çalıştır biraz,konu asansörde geyik yapmak değil,asansör gibi kapalı kutu bir ortamda bile turkcell en ufak kesiklik yaptırmadan seni konuştuyor ve vodafone kapılar kapanır kapanmaz kesiliyor bu Turkcellin çekim gücünü gösterir asansörde fantazi yapmayla ilgisi yok yani ,daha bu durumu gibi birçok engelleyici durum olabilir araç kullanırken telefona ihtiyaç duyanlar daha iyi bilir farkı :) Telefon testlerinde bile cihaz kapalı kutulara konup çekim gücü test edilir,o durum referans alınır.Özetle asansörde çeken turkcell = o lokasyonda daha çok çeken turkcell demektir.

Ben kafamı kullanayım sen saksını...3 yıl önce 11 yıllık turkcell hattımı vodafone a taşıdım kazancımı buraya yazmaya kalksam sayfalar sürer..turkcell denen ölü soyucuya yıllarca yedirdiğimiz paralara yanıyorum...sen asansörde,garajda,yol ayrımında,yeraltında hem kesintisiz iletişime hem de ahkam kesmeye devam et..bu saydığın yerlerde ben zaten ihtiyacım olduğu zaman konuşuyorum daha hesaplı konuşuyorum daha çok konuşuyorum daha çok mesaj atıyorum(bu saydıklarımı şebeke içi değil her yöne yapıyorum) nete hesaplı bağlanıyorum,ucuz turkcell avukatlarına da gülüp geçiyorum

Sen sorunsuz konuşurken telefonunda turkcell hattın takılı olmasın ? Madem vodafone kullanıyorsun neden gençturkcell'in 180 dakika bedava kampanyasını kovalıyorsun ?

mümkün olan en az ödemeyle turkcelli sömürmek yükselen değer zehir hafiye!..bu arada avea hattımda var,sen zorlamadan ben söyliyim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

mümkün olan en az ödemeyle turkcelli sömürmek yükselen değer zehir hafiye!..bu arada avea hattımda var,sen zorlamadan ben söyliyim...

+1

• bence kesinlikle geçmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

Hepsi aynı cekim gücüne sahip o iyi bu kötü ayrımı yersiz

Baya komik olmuş

http://forum.donanimhaber.com/vodafone_3g_kapsama_alanindasiniz_mesaji_aldatmacasi/m_48801176/tm.htm

Bu konuyu hem de bugün açmışsınız..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

Hepsi aynı cekim gücüne sahip o iyi bu kötü ayrımı yersiz

Baya komik olmuş

http://forum.donanimhaber.com/vodafone_3g_kapsama_alanindasiniz_mesaji_aldatmacasi/m_48801176/tm.htm

Bu konuyu hem de bugün açmışsınız..

açılan konuları takip ediyorsunuz demek
    yani demek istiyorumki:
    al birini vur ötekine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkadım52 -- 5 Mayıs 2011; 22:34:01 >

• Vodafone a Geçtim Bakalım Nezaman Aktif Olacak Hattım :)
  • çekme konusunda bir yorum yapayım geçen gün babamla arabadaydık trafik ışıklarında telefonu çaldı babamın açtı ama görüşemedi çünkü sinyal gitti hemde tam merkezdeydik yani ama dahada böyle olay olmadı bizde turkcell den vodafone a geçtik 3-4 ay önce bakalım daha yeniyiz

Orijinalden alıntı: xXxByCharismaxXx

Arkadaşlar Vodafone a Geçmeyi Düşünüyorum Hattım Faturalı Olacak Türkcellden Geçicem Genç Avantaj Tarifesi (Heryöne 500Sms+Heryone5000Dk) (25TL) Ve Sınırsız Aylık Cepnet Paketi Yapıcam (7.99 TL)

Vodafone dan Memnunmusunuz ? Heryerden Çekiyormu ?

Hocam heryöne 500 dakika mı 5000 dakika mı? Sen 5000 yazmışsın da?

Seçtiğin tarife piyasadaki en iyi tarife diyebilirim 25 TL bazında.Tabi sadece 25 yaş altı kullanabiliyor galiba,sen kullanabileceksen çok şanslısın,kullanmak isteyip de kullanamayan çok üzülen çok arkadaş oldu forumda.şanslı olduğunu bil.

Bazen bu operatör işi şans,bazısı sorun yaşıyor bazısı sorun yaşamıyor çekme konusunda.Sen de dene,umarım memnun kalırsın.Sana tavsiyem faturanı ayrıntılı faturalı ayarla.50 kuruş fazla ver ama ayrıntılı olsun.Ara vodafoneyi faturaların ayrıntılı ayarlansın.
    Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.

• 500dk 5000sms

500dk 5000sms

O zaman yukarda ilk mesajında 5000dk yazısından 1 sıfırı silebilirsin,çünkü burdaki bilgi insanlara referans oluyor,yanlış anlamasın okuyanlar.
    Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • turkcellde 700-800 tl gelen fatura vodafone da en yüksek 161 tl geldi

Arkadaşlar Vodafone a Geçmeyi Düşünüyorum Hattım Faturalı Olacak Türkcellden Geçicem Genç Avantaj Tarifesi (Heryöne 500Sms+Heryone5000Dk) (25TL) Ve Sınırsız Aylık Cepnet Paketi Yapıcam (7.99 TL)

Vodafone dan Memnunmusunuz ? Heryerden Çekiyormu ?

dostum ben 6 aydan fazladır faturalı yaklaşık 1,5 yıldırda kontorlu kullandım sıkıntım olmadı ancak, biz sana biyşey gelmez diye taahüt veremeyiz zira düşünsene, paketi aşarsan dk 40 kr yazar;)

https://forum.donanimhaber.com/turk-net-baglayamadigi-internete-fatura-gonderiyor-resimli--130963218
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.