Şimdi Ara

Vodafone 945 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vodafone 945 ile büyük bir sorunu sizinle paylaşmak istedim. Telefon ile ışıksız bir ortamda arama yaptığımda telefon ekranı komple kapanıyor ve aramayı iptal edemiyorum. Dün bir arkadaşımı aradım ve ekran yine kapandı, şans eseri arkadaşımın telefonu kapalıymış. Dakikalarca telesekretere mesaj bırakmak zorunda kaldım ve bataryayı çıkartarak olayı sonlandırdım.

Bu sensörlerin ekranı kapatmasını nasıl iptal edeceğiz.

Tüm bu cihazı almayı düşünenler bu özellik iptal edilemiyorsa almadan önce düşünün.

• agm bende de aynı sorun var. örneğin konuşma esnasında ekran kararıyor. sonra ekrandaki hiçbir şeye müdahale edemiyorum. 1 saniye falan görüntü geliyor geri gidiyor. sen ne yaptın sorununu çözebildin mi?
  • Vodafone 945 topiğinde sorunun çözümü yazıyor. Hatırladığım kadarıyla bir tuşu basılı tutunca ekran açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 26 Şubat 2011; 12:23:30 >
  • bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var
    topiği bulamadım yardım edermisniz lüten..
  • Sorunu bizde yaşamıştık. Bu arızayı belilrtip servise gönderiniz. Sorundan ancak telefon değişimi ile kurtulunabiliniyor.
  • Servis kaç günde değişim yaptı...
  • arkadaşlar benim de şöyle bir problemim var. internet tabanlı programlar avea hattım üzerinden çalışmıyor sadece wi-fi açık olduğunda çalışıyor. avea ile konuştum ayarların doğru olduğunu söylediler. yapılacak birşey olabilir mi? fikri olan var mı?

teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom 4.5G sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Vodafone TL yükleme Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.