Şimdi Ara

Vodafone 945 ikinci el bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim sorum tahaütname imzalıyan arkadaşlara. 2. el almak istiyorum bu telefondan 300tl ye 1.5 yıl garantili. acaba fiyat uygunmu yoksa lg gm735 mi alayım birde alıcağım arkadaş taksitlerini öderken ben alabilirmiyim sorun olurmu nelere dikkat etmem gerekli saygılar iyi gecler

• Taksitlerini o öder telefon sende kalır burda sorun yokta. 2. eline 300 lira çok bence vazgeç. Adam aya 1 lira ödüyor telefona sana 300 liraya satıyor.

Başka telefon bak bence
  • teşekkür ederim cevap için hocam 260 a anlaştım aldım inşallah çarşamba elimde olucak tatmin eder inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedelpiero

Taksitlerini o öder telefon sende kalır burda sorun yokta. 2. eline 300 lira çok bence vazgeç. Adam aya 1 lira ödüyor telefona sana 300 liraya satıyor.

Başka telefon bak bence

yeni kampanya +10 TL ayda :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Taksitlerini o öder telefon sende kalır burda sorun yokta. 2. eline 300 lira çok bence vazgeç. Adam aya 1 lira ödüyor telefona sana 300 liraya satıyor.

Başka telefon bak bence

Alan eski kampanya ile aldıysa 1 lira öder ayda 300'e bu adama satarsa 6 aylık faturasını bedavaya getirmiş olcak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Başka telefon bak bence

Alan eski kampanya ile aldıysa 1 lira öder ayda 300'e bu adama satarsa 6 aylık faturasını bedavaya getirmiş olcak

bunu bilemeyiz örnek eksik olmuş diye söyledim. sonuçta sıfır ürün artınca , 2 ci elde etkileniyor. tamamen satış politikası. eğer bu cihaza 2.2 froyo çıkarsa işler o zaman değişir bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.