Bildirim
Vodafone 945 ikinci el bir kaç soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Taksitlerini o öder telefon sende kalır burda sorun yokta. 2. eline 300 lira çok bence vazgeç. Adam aya 1 lira ödüyor telefona sana 300 liraya satıyor.
Başka telefon bak bence -
teşekkür ederim cevap için hocam 260 a anlaştım aldım inşallah çarşamba elimde olucak tatmin eder inşallah -
quote:
Orijinalden alıntı: thedelpiero
Taksitlerini o öder telefon sende kalır burda sorun yokta. 2. eline 300 lira çok bence vazgeç. Adam aya 1 lira ödüyor telefona sana 300 liraya satıyor.
Başka telefon bak bence
yeni kampanya +10 TL ayda :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
quote:
Başka telefon bak bence
yeni kampanya +10 TL ayda :))
Alan eski kampanya ile aldıysa 1 lira öder ayda 300'e bu adama satarsa 6 aylık faturasını bedavaya getirmiş olcak
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
quote:
Başka telefon bak bence
yeni kampanya +10 TL ayda :))
Alan eski kampanya ile aldıysa 1 lira öder ayda 300'e bu adama satarsa 6 aylık faturasını bedavaya getirmiş olcak
bunu bilemeyizörnek eksik olmuş diye söyledim. sonuçta sıfır ürün artınca , 2 ci elde etkileniyor. tamamen satış politikası. eğer bu cihaza 2.2 froyo çıkarsa işler o zaman değişir bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X