Şimdi Ara

Vodafone 840 Ve 547 için Gerekli Oyun&Msn ve Dosyalar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Başlık Altında 840 Uyumlu MSN Ve Oyun Yükleme Yapabilecek

Anlayan Ve Yükleye Bilen Arkadaşlar Yardımcı olursa Sevinirim.

Bu Başlık Altında Toplanıp Paylaşalım 840 MSN yükleme Yapamadım Yardımcı Olacak Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler.

Vodafone 840 Ve 547 için Gerekli Oyun&Msn ve Dosyalar.

• oyun bende bulamadım ama msn sorununu şöyle çözdüm .. opera mini de karşımıza çıkan 9 kutucukdan birine ebuddy den girdiğim msn sayfasını koydum şifremide hatırlat yaptığım için .. ebuddy kutucuğuna tıkladığım zaman anında msn sayfafımı çevrim içi çevrim dışı kişileri gösteriyor .. :)

oyun .. ? :(
  • acaba telefonunuzda wap.getjar.com a girip uyumlu programlara bakmayı denediniz mi? telefon modeline uygun programları otomatik olarak ekrana getiriyor genelde getjar.
  • getjar 1 2 dosya denedimde calıstıramadım.

oyunu bi kenara bırakalım msn çözemedim ben ya.
  • bu telefondan (547) bende aldım. yarın elime gececek..

msn falan vardır umarım.. gtalk, facebook, twitter da..
    onu yapabiliyodur heralde.. benim n73 yapıo o da yapar sanırım
  • 24 ay 1 tl nin dışında bir ödeme yok ise ben yarın bayiye gideyim zaten her ay en az 40 ödüyorum bari telefonu alayım tek korktuğum şey 6 ay sonra çok iyi telefonları aynı şekilde vermeye başlarlar bana dert olur. ama bekleyerek olmuyor bir yerde tamam demek lazım
  • Cepten nimbuzz.com sitesine girin. Zaten otomatik olarak telefonunuzu tanıyor ve uygun programı size indirtiyor. Onu kurun ve java içinden çalıştırın. MSN, gtalk, yahoo, facebook vs. hepsi birarada kullanabiliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu vodafone 547 internet ayarlarını avea hattımla nasıl yaparım, yardımcı olabilir misiniz? Avea internet paketim var.
  • bende turkcel ile internete giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitk

bende turkcel ile internete giremiyorum

Aynen bende wap tan internete giriyorumda opera mini den giremiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.