Şimdi Ara

Vodafone 64kb Simkart Şarj Sorunu Yaşayanlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
750
Cevap
10
Favori
51.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu şarj olayı telefondan telefona değişiyor sanırım suan avea kullanıyorum vodafone ile arasında ısınması hariç bariz bir sorun göremedim...
  • Maşallah deyin :)

Vodafone 64kb Simkart Şarj Sorunu Yaşayanlar
  • Sorun yok diyen bazı kişiler galiba 3G'yi açmadan test yapıyorlar. 2G ile zaten fazla şarj harcamıyor. En azından bende öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut

Sorun yok diyen bazı kişiler galiba 3G'yi açmadan test yapıyorlar. 2G ile zaten fazla şarj harcamıyor. En azından bende öyle.

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut

Sorun yok diyen bazı kişiler galiba 3G'yi açmadan test yapıyorlar. 2G ile zaten fazla şarj harcamıyor. En azından bende öyle.

Özelikle belirtmiştim 3 G açıktıbu seferki şarz sürem boyunca ama hücresel veriyi hiç açmadım desem yeri.Hücresel veriyi sürekli açık bırakırsam 24 saatte bitiyor.Daha önce denemiştim Turkcell'de de aynı şekildeydi bu
  • Bende 2 cihaz var... xperia mini pro, şarjla ilgili hiç bir sıkıntı yok ancak xperia go'da 3g açık ve mobil veri kapalıyken şarjı içtiğini takip edebiliyorum... Açtığımda neler olduğunu tahmin edin... Hem Turkcell hemde Avea'da böyle bir sorun yok. Bana öyle geliyor ki bazı telefon yazılımları ile uyumsuzluk yaşanıyor yani yazılım değişmedikçe kartı değiştirmenin bir anlamı yok gibi...

Vodafone bu konuda şark kurnazı esnaflar gibi kulağının üzerine yatmış '' Aa böyle bir sorun mu varmış allah allah.. '' yaparken sanırım bana düşen taahüdün sonlanmasını beklemek olacak... Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ; taahüdü bozduğum takdirde ( şubat ayından beri red klasikdeyim ) maliyeti ne kadar olur ? Aksi takdirde usb power ve kablo ile günü çıkarmaya çalışmaya devam gibi görünüyor.
  • Ay başı 15 liradan ;
    7x15 = 105@Victory_5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 5 Ağustos 2014; 16:45:46 >
  • Victory_5 V kullanıcısına yanıt
    49 TL den yararlanıyorsaniz 21 TL/ay,59 TL den yararlaniyorsaniz 11tl/ay olarak cayma bedeli cikar.Tarifenin taahhutsuz ücreti 70 TL dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefe16 -- 5 Ağustos 2014; 17:34:30 >
  • Teşekkürler Yandex ve gefe16...

49'luk tarife... Taahhüt bozulacaksa erken bozmak lazım demek... Vodafone'a devam... aslında şarj sorunu yaşamasam gayet memnunum... Müşteri hizmetlerine bir kaç dakikada ulaşabilmek bile büyük nimet bu devirde.
  • 128 kblerde var mı sorun ?
  • Telefonum Nexus 4. Hattımı Avea'dan bir hafta önce taşıdım.Taşıdığım günden beri,telefonumun pili eskiye göre çok çabuk bitiyordu.Hiç 3g-2g kullanmadım.64 KB sim kart vermişler alırken bakmadım.Çoğu arkadaşın yaşadığı sorunları ben de yaşıyorum.Yeni hat isteyeceğim böyle kullanmam bu hattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exodus09

Telefonum Nexus 4. Hattımı Avea'dan bir hafta önce taşıdım.Taşıdığım günden beri,telefonumun pili eskiye göre çok çabuk bitiyordu.Hiç 3g-2g kullanmadım.64 KB sim kart vermişler alırken bakmadım.Çoğu arkadaşın yaşadığı sorunları ben de yaşıyorum.Yeni hat isteyeceğim böyle kullanmam bu hattı.

Zaten bir an önce çözüm bulmazsan telefonunu sık sık şarja takmaktan ömrünü kısaltacaksın.

• yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. yer adana, telefon blackberry z10.
  • Ben sifir faturali hat aldim sim kartlar zaten degismis ama sistem halen ayni :) Bu ya gercekten bir sorun yada telefonlarla ilgili bir uyumsuzluk soz konusu gibime geliyor,blackberry 8520 kullandim sarj konusunda diger operatorlerle ayniydi nokia da ayni sekilde e72 tarzi cihazlar,ama iphone larda ozellikle belirgin derece de farklilik var,ama sim kart yeri isinma davasi falan da ayni ne cok ne az isinma direkt sarj farki var.

• Bu olay telefondan telefona değişiyor.En çok da şarjı çabuk biten iphone tarzı telefonlarda belli oluyor sanırım.Ben eskiden xperia sola kullanıyordum, 1320mah bataryası vardı.Cidden aveaya geçince şarj farkını görmüştüm.Fakat şuan lg g2 kullanıyorum.3000mah bataryadan dolayı mıdır nedir hiç fark etmedim bu durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Bu olay telefondan telefona değişiyor.En çok da şarjı çabuk biten iphone tarzı telefonlarda belli oluyor sanırım.Ben eskiden xperia sola kullanıyordum, 1320mah bataryası vardı.Cidden aveaya geçince şarj farkını görmüştüm.Fakat şuan lg g2 kullanıyorum.3000mah bataryadan dolayı mıdır nedir hiç fark etmedim bu durumu.

Samsung telefonlardada az bitiyor sarj siz lg G2 de birde turkcell hat ile deneyin sarj süresi dahada uzayacak mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Ali

quote:

Bu olay telefondan telefona değişiyor.En çok da şarjı çabuk biten iphone tarzı telefonlarda belli oluyor sanırım.Ben eskiden xperia sola kullanıyordum, 1320mah bataryası vardı.Cidden aveaya geçince şarj farkını görmüştüm.Fakat şuan lg g2 kullanıyorum.3000mah bataryadan dolayı mıdır nedir hiç fark etmedim bu durumu.

Samsung telefonlardada az bitiyor sarj siz lg G2 de birde turkcell hat ile deneyin sarj süresi dahada uzayacak mi

Malesef şimdiye kadar hiç turkcell kullanmadım.15 gündür filan vodafonedayım.Telefon 8 aylık.8 aydır da aveadaydım.Şuan bir fark hissetmiyorum ben.Turkcellle avea arasında şarj farkı da yok diye biliyorum.

Ben farkı hissettiğim zaman xperia sola kullanıyordum.Yaklaşık 1,5 sene öncesiydi.Belki bir şeyler değişmiştir bilmiyorum veya büyük bataryalı bir telefon kullandığımdandır.Fakat cidden şuan bir fark hissetmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Malesef şimdiye kadar hiç turkcell kullanmadım.15 gündür filan vodafonedayım.Telefon 8 aylık.8 aydır da aveadaydım.Şuan bir fark hissetmiyorum ben.Turkcellle avea arasında şarj farkı da yok diye biliyorum.

Ben farkı hissettiğim zaman xperia sola kullanıyordum.Yaklaşık 1,5 sene öncesiydi.Belki bir şeyler değişmiştir bilmiyorum veya büyük bataryalı bir telefon kullandığımdandır.Fakat cidden şuan bir fark hissetmiyorum.

Avea bende kullandım ama ondada şarj çabuk bitiyordu ama turkcell geçince sarj iyi gidiyor bence turkcell hat bul dene farkı anlayacaksin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Avea bende kullandım ama ondada şarj çabuk bitiyordu ama turkcell geçince sarj iyi gidiyor bence turkcell hat bul dene farkı anlayacaksin

http://forum.donanimhaber.com/m_41691539/tm.htm

Hocam bu konuda en iyi avea dayanmış şarj olarak.Çevremde turkcell kullanan tek arkadaşım var o da şehir dışında şimdi.Deneme şansım yok yani.

Kişisel olarak da ilk defa sizden duyuyorum aveada şarj sıkıntısı olduğunu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_41691539/tm.htm

Hocam bu konuda en iyi avea dayanmış şarj olarak.Çevremde turkcell kullanan tek arkadaşım var o da şehir dışında şimdi.Deneme şansım yok yani.

Kişisel olarak da ilk defa sizden duyuyorum aveada şarj sıkıntısı olduğunu.

Turkcell göre az gidiyor çekmiyor birde avea baz istasyonu aradığında sanırım az gidiyordu

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.