Şimdi Ara

Vodafone 64kb Simkart Şarj Sorunu Yaşayanlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
750
Cevap
10
Favori
51.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: unsaLhsN

Vodafone operatörüne yarın sabah geçiş işlemi bitiyor yarın gün içinde deneyeceğim bakalım neler olacak bu arada Ankara gibi bir yerde nano sim yok : ) yedek sim olarak nano varmış hat açıldıktan sonra gidip değişim yapacağım.

Yozgat ta bile var Ankara da mı yok hocam

Öyle hocam dedim Yozgat da bile nano sim varmış özellikle Ankara dağıtım şirketini aradılar yanımda ellerin de yok muş iptal edin o zaman geçmiyorum dedim bende, sonra yedek sim kartlarmızda nano sim var, hat açıldıktan sonra gelin yedek sim verelim dediler öyle anlaştık :) yarın sabah 6 da geçiş olacak iftara kadar kullanırım iftar dan sonra giderim nano sim alırım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Vodafone operatörüne yarın sabah geçiş işlemi bitiyor yarın gün içinde deneyeceğim bakalım neler olacak bu arada Ankara gibi bir yerde nano sim yok : ) yedek sim olarak nano varmış hat açıldıktan sonra gidip değişim yapacağım.

Yozgat ta bile var Ankara da mı yok hocam

Öyle hocam dedim Yozgat da bile nano sim varmış özellikle Ankara dağıtım şirketini aradılar yanımda ellerin de yok muş iptal edin o zaman geçmiyorum dedim bende, sonra yedek sim kartlarmızda nano sim var, hat açıldıktan sonra gelin yedek sim verelim dediler öyle anlaştık :) yarın sabah 6 da geçiş olacak iftara kadar kullanırım iftar dan sonra giderim nano sim alırım :)

Ücretsiz veriyorlar sa al yoksa 15 tl filan istiyorlar yedek sim icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 19 Temmuz 2014; 17:24:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ücretsiz hocam para vermem zaten dedim o gün öyle dediler akşam terslik yaparlar mı bilmiyorum yaparlarsa akşam iyi bir tartışma beni bekler
  • quote:

Ücretsiz hocam para vermem zaten dedim o gün öyle dediler akşam terslik yaparlar mı bilmiyorum yaparlarsa akşam iyi bir tartışma beni bekler

Hmm geçince test eder buraya yazarsın durumu

• Aynen öyle ama şöyle bir durum var kardeşim de bu tarifeyi 2 aydır kullanıyor sony xperia sp ile herhangi bir şarj problemi vs yok öncen de her akşam şarj eder di şimdi hatta geçen sordum sizin yaşadıklarınızı öyle bir problemin olmadığını söyledi neyse yarın gün içinde bende test ederim olumlu olumsuz yazarım buraya.
  • Sorun yaşayan arkadaşlar cep telefonu marka ve modelinde yazarlar sa

• Şuan için sabahdan beri kullanıyorum şarj normal düzeyde bekleme ekranında kontrol ettim mesela bıraktığım şarj süresinde duruyor yalnız bir sıkıntım var tek çekim gösteriyor sim nano olmadığından olabilir mi ? akşam gidip nano sim olarak değiştireceğim şuan için sıkıntım çekimi tek diş gösteriyor konuşmada falan sıkıntı yok ama garip (;

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şuan için sabahdan beri kullanıyorum şarj normal düzeyde bekleme ekranında kontrol ettim mesela bıraktığım şarj süresinde duruyor yalnız bir sıkıntım var tek çekim gösteriyor sim nano olmadığından olabilir mi ? akşam gidip nano sim olarak değiştireceğim şuan için sıkıntım çekimi tek diş gösteriyor konuşmada falan sıkıntı yok ama garip (;

Kestirdi simi ondan olabilir belki bulunduğun yerde çekmiyor olabikir

• Evet hat kesikti gidip nano sim ile değiştirdim sağ olsunlar :)
    Bugün tam olarak test edemedim açıkçası şimdi şarj ediyorum telefonu bakalım yarın kullanımım da belli olacak yalnız şarj problemi Vodafone forumlarında da yazıyor ve düzgün bir cevap verilmemiş 32 ve 128kb bu sorun yok demiş birisi yani hatlar 3 volt ve 5 volt olarak 2 türden üretiliyor diye yorum yazan birisi olmuş sanırım Vodafone elindeki 64kb bitirmeden piyasaya sürmeyecek 128kb lik hatları.
  • iPhone 5 kullananlara sormak istiyorum kullananımda telefonda ısınma oluyor mu daha önceden 3G ile kullanım şansım olmadı telefonu ilk vodafone da kullanıyorum 3G de bariz ısınıyor el yakma derecesine geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

iPhone 5 kullananlara sormak istiyorum kullananımda telefonda ısınma oluyor mu daha önceden 3G ile kullanım şansım olmadı telefonu ilk vodafone da kullanıyorum 3G de bariz ısınıyor el yakma derecesine geliyor

Sende de bu sorun oluyor el yakacak kadarmi

• Evet şimdi özellikle servisde gelirken denedim safari açık internet radyosu açıktı ve telefon ateş gibi olmaya başladı dediğim gibi daha önceden kullanmadım i5 de eğer bu şekilde devam ederse sanırım tekrar numara taşıyacağım

• quote:

Evet şimdi özellikle servisde gelirken denedim safari açık internet radyosu açıktı ve telefon ateş gibi olmaya başladı dediğim gibi daha önceden kullanmadım i5 de eğer bu şekilde devam ederse sanırım tekrar numara taşıyacağım

Iyide her telefon 3g açık iken sürekli daha fazla şarj yer ve isinir bu normal.

• quote:

Evet şimdi özellikle servisde gelirken denedim safari açık internet radyosu açıktı ve telefon ateş gibi olmaya başladı dediğim gibi daha önceden kullanmadım i5 de eğer bu şekilde devam ederse sanırım tekrar numara taşıyacağım

Bence geçici hat bul onla dene el yakacak kadarda sorun var demek

• quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

quote:

Isınma normal mi bu durumda başka telefon da test etme şansım olmadı o yüzden soruyorum

Turkcell ve Avea ile denemeye çalışacağım yarın aynı mı olacak merak ediyorum

• quote:

quote:

quote:

Isınma normal mi bu durumda başka telefon da test etme şansım olmadı o yüzden soruyorum

Şöyle yap hatta işi ölçen program varsa applestorede onunla dene

• quote:

quote:

quote:

Ben turkcell kullanıyorum 3g devamli açık durunca az biraz ısınma yapıyor.

Avea da kullandım onda da aynıydı.

Siz test edin yine başka hatlarla telefonu.

• az biraz ısınma falan değildi yani elimde ısınının acısını hissettim :) turkcell de bulunan 500 dk.1 gb tarifesine geçiş yapacağım artık test edeceğim tekrar, şimdi sözleşmeli aldım Vodafone hattı başka operatöre geçişte ödenecek tutar ne kadar acaba bilginiz varmı
  • 3 yıl önce alınmış 64 kb sim kartımı değiştirip başka bir 64 kb sim kart alsam bataryada fark eder mi acaba ?
    Zaten kart kesile kesile bi hal oldu =) minisi mikrosu bilmem neyi derken yıprandı :P
  • unsaLhsN kullanıcısına yanıt
    Ben iPhone 5 i 3 oparatör ile de kullandım ısınma konusunda bir farklılık yok hocam hepsiyle aynı vodafone kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum 3G açık olduğu zaman ısınma mevcut. benim cihazım da ısınıyor ama Adana da ikamet ediyorum ben çatlıcam sıcaktan telefonun öyle ısınması gayet normal.
    Kış aylarında yahut hava serin olduğunda böyle bir sıkıntı olmuyor. Bence sorun biraz da havaların sıcak gitmesinden kaynaklanıyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.