Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 2,3 hafta önce Turkcell'den Avea'ya geçtim 23 liralık paketi aldım, çekim sorunum yok, hızım arka cephedeki evimden ortalama 4mbit..
    Ama 3 günde 450 mb yedim hiçbirşey yapamadan, 30 günde 1 satın alma olayı olmasa süper olacak..
  • ben yıllardır kontörlü vadofonluyu, hiç bir tarifeye üye değilim. ben vodafonlu olarak bu tarıfeyı secebılıyormuyum yoksa avea yolumu gözüktü bana vodafonuda severım aslında !
  • ben hattımı vodafone'a taşımıştım 1 ay dolmadı henüz freezona gel kampanyasını kullandım ayın 25inde sona erecek 500dk+5000 smsin süresi ama bu durumda da 25inde geçişim 1 ayı geçmiş olacak Komple Özgürlük paketinden yararlanamıyacak mıyım ??
  • 1gb dan sonra sınırsız değilmiş malesef sınırsız cepnetle devam edecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

ulan hepiniz sattınız aveayı yok çekmiyor olmuyor falan,yıkılan paket çıktığı zamanda avea çok iyi türkcellden iyi çekiyor internet hızını test edip paylaşıyordunuz yazıklar olsun size nankörler

Vefa yok bunlar da

Not: Bende geçmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wordstoxic

BEYLER AN İTİBARI İLE İKİ TANE FATURALI HATTIMI VODAFONE A GEÇİRMİŞ DURUMDAYIM AÇILIR AÇILMAZ ÖZGÜR KOMPLEYE GEÇECEĞİM. AVEA DAN NE DERECE NEFRET ETTİĞİMİ ANLAMIŞSINIZDIR.

hatların tarifesini ne yaptın?
  • hattımı vodafona taşıma işlemim 3-4 gün sonra gerçekleşecek.. bu arada hattımı taktım telefona ve evi şöyle bir dolaştım. tüm odalarda full çekiyor. avea o kadar paranoyak yaptı ki her telefon geldiğinde balkona doğru gitmekten paranoyak olmuştum. yemişim sınırsız internetini 1000 dakikanı 30 tl ni avea çekmedikten sonra bedava versen yine almam seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

quote:

Orijinalden alıntı: wordstoxic

BEYLER AN İTİBARI İLE İKİ TANE FATURALI HATTIMI VODAFONE A GEÇİRMİŞ DURUMDAYIM AÇILIR AÇILMAZ ÖZGÜR KOMPLEYE GEÇECEĞİM. AVEA DAN NE DERECE NEFRET ETTİĞİMİ ANLAMIŞSINIZDIR.

hatların tarifesini ne yaptın?

valla şuan faturasız olarak açılacak telefon açılır açılmaz OZGUR KOMPLE yazıp 7000 e gönderdiğimde katılıyormuşum. keşke faturalı olsaydı ama inan kontörlü olmasına rağmen yine cazip atarım bir 60 lira 3 ay kafam rahat olur.
  • Vodafone'a hat taşırken ayrıca avantaj var mı? Şube bazlı veya Türkiye çapında(ilk ay fazladan 100 dk, her ay 20 Tl yükleyene şu kadar sms yada kampanyalarda fazladan indirim gibi)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 16 Mart 2013; 15:53:38 >

• diyelim ki cep kazan tarifesinden bu pakete abone olduk, 25,00 tl yüklememizden 19 lirası pakete gidecek, bir de cep kazandan her yönce dk kazanabilir miyiz acaba?

bu paketin yanında her yöne dk almak için hangi tarifeyi seçmeliyiz, vodafone kullananlar?

Malum 60sn de bir ücretlendiriyormuş, paket ay sonunu çıkarmayabilir.
  • Geçen hafta başkasının üzerine kayıtlı olan avea hattımın btk kapsamında üzerime devrini yaptırdım. Bu durumuda da 3 ay operatör değiştirememe durumu oluşuyor mu? Diğre avea hattımı turkcele taşıdım bunuda vodafone taşıyımda aveadan ebediyen kurtulayım istiyorum.
  • avea olmasaydı bu fiyata bu paketler hayaldi

yaşasın rekabet

15 mart itibariyle turkcell 2 abonesini daha kaybetti.oğlum ve kızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 16 Mart 2013; 16:00:12 >
  • Yükleme şartı var mıdır?
  • turkcell de devir işlemi yapmıştık yıkılan pakete geçemedik buna da geçemez miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayfatih2000

https://yardim.vodafone.com.tr/system/selfservice.controller?CONFIGURATION=1085&PARTITION_ID=1&LANGUAGE=tr&COUNTRY=tr&USERTYPE=1&TIMEZONE_OFFSET=null&CMD=VIEW_ARTICLE&ARTICLE_ID=532756

1. dereceden akraba olacak diyorlar
    nereden bulacağım acaba çocuğu

Çocuk yap acilen

• vodafone faturalıyım şimdi ben numaramı değiştirmeden bu tarifeyi nasıl kullanırım ?
  • 19 Lira ? Çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

vodafone faturalıyım şimdi ben numaramı değiştirmeden bu tarifeyi nasıl kullanırım ?

Bunu bende merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Daha 2,3 hafta önce Turkcell'den Avea'ya geçtim 23 liralık paketi aldım, çekim sorunum yok, hızım arka cephedeki evimden ortalama 4mbit..
    Ama 3 günde 450 mb yedim hiçbirşey yapamadan, 30 günde 1 satın alma olayı olmasa süper olacak..

Arkadaş dikkat et.. benim başıma gelen bir olayın aveada senin de başına gelmesin.

http://forum.donanimhaber.com/m_72858227/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.