Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
145.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RID_ONE_54

tarife değil bu bir pakettir yani istediğin tarifeyi açarsın okul çıkısı dediğine göre 26 yaş altındasın cepkazan tarifesinden aç 25 tl yüklemeye vodafonlularla ayrıca 2000 dakika daha ücretsiz veriyorlar ve arkasından özgür komple paketini alacaksın. mümkünse başvuruyu cepshoplardan yap alt bayilerde sıkıntı çıkma ihtimali vardır sen bu paktten bahset onlar sana yardımcı olacaktır
    taşındıktan sonra bu foruma yaz sana yardımcı olunacaktır

saolasın 2000 dk ya gerek yok 500 dk yetiyorda artıyor bile ben 19 tl liğe geçeyim ordanmı geçeyim yoksa müşteri hizmetlerini arayıptamı geçeyim ?

• o zaman numaramı cep özgüre taşıman daha avantajlı olabilir hattın taşındıktan sonra smsle alabilirsin paketi müşteri hizmetlerini aramana gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam şimdi gidiyorum yaptırayım çekim gücü nasıl benim için fark etmez aslında istanbuldayım serninki nasıl interneti felan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDappe

tamam şimdi gidiyorum yaptırayım çekim gücü nasıl benim için fark etmez aslında istanbuldayım serninki nasıl interneti felan ?

o bölgeden bölgeye değişir dostum ıstanbuldaysan sıkıntı olmaz fakat genel kanı 3G açıkken fazla şarj gittiği hakkında ben daha geçmedim numara taşıma aşamasında

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

Evet arkadaşlar bugün şans eseri bi açık yakaladım sizlerde faydalanın diye yazıyorum..

vodafona numara taşımıştım ve 19 tl ye paketi almıştım. internetim 300 mb civarıydı download yapıp bitirdim.
    daha yenilemeye 10 gün var ne yapayım derken vodafonun ilk ay ücretsiz 1 gb kampanyasını denedim
    ve mutlu son. şu an 1 gb ekstra internetim oldu. bu ay paket 500 dak 1000 sms 2gb internet.
    aman paketi alınca iptal etmeyi unutmayın yoksa önümüzdeki ay artı 21 tl fazladan alabilirler...

nasıl yapıldığına gelince...

abone super1gb yazıp 3636 ya gönderin....

saygılar...

Nasıl iptal ediyoruz? iptal super1gb mi?

• Avea
    8 Nisan 2013 tarihi itibarıyla, numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Avea'nın bireysel faturasız tarifelerine gelen müşteriler her yöne 500 dakika, her yöne 5000 SMS ve 1 GB cepten internetten oluşan Yıkılan Paket yeni müşteri teklifinden faydalanabileceklerdir. Yıkılan Paket'in fiyatı 19 TL olup, Avea paket fiyatında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha tam geçiş olmadı da vodafone hala suan aveayayım para iadesinde(babamın üzerine hat)babamın mı hesabına yada istedigimiz hesabamı yatırmayı talep ediyoruz..??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett99

daha tam geçiş olmadı da vodafone hala suan aveayayım para iadesinde(babamın üzerine hat)babamın mı hesabına yada istedigimiz hesabamı yatırmayı talep ediyoruz..??

babanızın hesabına
  • Soru1:Turkcelldeydim Avea yıkılan paket e geçtim. Avea da olalı 60 gün oldu. Şimdi vodafone a taşıyabilir miyim hattı? Çünkü ilk defa vodafone a taşıyacağım için 90 gün şartı olmamalı . Yanlış mı biliyorum?
    Soru2:hat sahibi 26 yaşın üstünde ama hattı kullanacak kişi 26 dan küçük. Tc numarası ile 19 tl lik pakete girebilir mi?
    Soru3: konuyu açan arkadaş 19tl+1.3 tl demiş. Halbuki numara taşıyanlara yıl sonuna kadar telsiz kullanım ücreti almıyorlar biliyorum. Yanlış mı biliyorum ?

• bende geçmiş bulunmaktayım 4 5 gün beklicez heralde kadın dediki geçtinmi gel tarifeyi felan ayarlayalım dedi gitsemmiki yoksa netten yaparım ?
  • quote:

bende geçmiş bulunmaktayım 4 5 gün beklicez heralde kadın dediki geçtinmi gel tarifeyi felan ayarlayalım dedi gitsemmiki yoksa netten yaparım ?

gitmenize gerek yok, mesaj gelicek şu saatte vodafona geçiyorsunuz diye, o saatte kartınızı tele takın, ardından OZGUR KOMPLE yazıp 7000’e SMS gönderin. ardındanda tl yükleyin tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

quote:

bende geçmiş bulunmaktayım 4 5 gün beklicez heralde kadın dediki geçtinmi gel tarifeyi felan ayarlayalım dedi gitsemmiki yoksa netten yaparım ?

gitmenize gerek yok, mesaj gelicek şu saatte vodafona geçiyorsunuz diye, o saatte kartınızı tele takın, ardından OZGUR KOMPLE yazıp 7000’e SMS gönderin. ardındanda tl yükleyin tamamdır.

eyvallah saolasın 30 nisana kadar uzatılmış bu arada kampanya
  • 26 yas üstü hat sahibi freezone dan nasıl yararlanabilir

• Dün aveadan vodafone geçiş için başvuru yaptım bugün özgür genç tarifesine hoşgeldiniz diye mesaj geldi 12000 sms alabilirsin diyor daha avea simkartını çıkarmadım
    Sanırım 90 gün olayı fasa fiso..

• sayfalarca okumama rağmen şu sorularıma cevap bulamadım

1)1 ay önce vodafone freezone faturalıdan avea faturasız yıkılan pakete geçiş yaptım.Bu kampanyadan yararlanabiliyomuyum??
    vodafone bayisine bunu sorduğumda gel ayarlarız dedi bende hemen geçiş için başvurdum ama sonradan bu adamın beni
    kandırmış olabilceğini düşündüm.
    2)hangi tarifeden açılış olcak bilmiyorum.açıldıktan sonra şu 2000 dkka veren tarifeye geçiş yaptırabilirmiyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

26 yas üstü hat sahibi freezone dan nasıl yararlanabilir

Soyadinizin ayni oldugu bir akrabanizi kullanici olarak Vodafone bayiilerinde tanimlatabilirsiniz. Ben kardesimi tanimlattim.

• gece 12 den berı ozgur komple yazıp 7000 e yolluyorum gelen cvp aynen soyle.talebınız su anda gerceklestırılemıyor.lutfen daha sonra tekrar deneyınız. sıstemde sorun var sanırım.10 kere msj attık hala beklemedeyız nasıl iş anlamadım :S
  • yine uzatılmış 30 nisan olmuş bir uzatma daha yaparlarsa bu tarifedeyim ah şu taahütler yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

Dün aveadan vodafone geçiş için başvuru yaptım bugün özgür genç tarifesine hoşgeldiniz diye mesaj geldi 12000 sms alabilirsin diyor daha avea simkartını çıkarmadım
    Sanırım 90 gün olayı fasa fiso..

Bende 5 gün önce geçtim. Hattı üzerime aldıktan 10 gün sonra başvurdum ve turkcellden vodafone geçtim. 90 gün den dolayı red gelen daha duymadım. Fakat bu 5 günde Turkcell in kıymetini anladım özellikle internette evde aveada bile 3g varken vodafone Edge ile bağlanıyor. Sim kartı kırdırarak kullanmaya başladım. Şarj olayında turkcelle (128 Kb) göre az da olsa artış var genelde şarjdan sıkıntı olabileceğini söyleyen çoktu ama bende tam tersi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: jiiips

gece 12 den berı ozgur komple yazıp 7000 e yolluyorum gelen cvp aynen soyle.talebınız su anda gerceklestırılemıyor.lutfen daha sonra tekrar deneyınız. sıstemde sorun var sanırım.10 kere msj attık hala beklemedeyız nasıl iş anlamadım :S

bende de aynı mesajı alıyorum geçiş bugün gerçekleşti.
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.