VODAFONE 25GB 750DK / 175TL (4. sayfa)
1 Mobil
-
-
ek ücret bişey var mı bunun? Yeni sim kart diye ebesini istemesinler?
_____________________________ -
Online dna başvurdum hattı almak için 5 tane vodafone gezdim hepsi bir bahaneyle faturasız oldupu için hattımı taşımadılar. Vodafone a şikayet oluşturup (işe yararmı bilmem) hattımı taşımaktan vazgeçtim.
Bayiler faturasız lafını duyunca direkt yapamıyoruz, hat yok v.s gibi yalanlar söylüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çevrende avm varsa git.
Avm tarzı yerlerde daha kurumsal oluyorlar,geçiş işlemini yaparlar.
İlk denediğim avm idi. Yine de yapmadılar...
Zaten bu konulardaki en şanssız insan olabilirim.
Web'den yap işlemini.istediğin herhangibir mağazadan teslim alabiliyormuşsun.forumdan bi arkadaş söylimişti.
Ben de sene sonuna doğru vodafone faturasız yapcam.ben de bütün yolları denicem artık,öteki türlü tt faturalı kampanyalarından faydalanamıyoruz :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paprikari -- 29 Temmuz 2025; 20:4:25 >
Arkadaşlar 1 ay önce Vodafone un 3 ay sabit fiyat garantisi verdiği(175 TL) olan paketinden TT nin merhaba 150 paketine geçtim. Fakat şuan bulunduğum yerden hiç çekmiyor. 1 ay sonra tekrar Vodafone 175 lige geçebilir miyim?
Aynısı şu an Turkcell de de var. Oraya taşıyın daha garanti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam Turkcell de aynı problem. Ilgınc bir şekilde Vodafone çok iyi çalışıyor
1 Ağustos'ta da bir kampanya vardı o kampanya vesilesiyle ben vodafone'a geçtim fakat şimdi kampanya konusunu göremiyorum, neden uçuruldu acaba konu?
yine bir diğer sorum da aylık ödemesi 600 tl olan turkcell paketimi 4 ay kadar kullandım. bana 1600 liraya yakın ödeme çıkarmışlar, neye göre hesapladıkları da belli değil. ben buna itiraz ettim btk'ya. bu türden durumlar için ayrıca thh'ye de gitmek gerekiyor mu?
_____________________________ - RYZEN 7 5800x3D---MSI MAG B550M MORTAR---CRUCIAL BALLISTIX 2X8 GB 3600 MHZ CL16
- PNY GeForce RTX 4070 Ti 12GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X---SILICON POWER US70 1 TB PCIE-4 SSD---WD SN570 1 TB PCIE-3 SSD
- HIGH POWER 750W 80+ GOLD---DARK MAXIMA V20---Deepcool LS520 SE---LG 27GL83A-B IPS 27'' G-SYNC QHD 2K
-
Taahhütünüz varsa cayma bedeli çıkmıştır. Neye göre hesaplandığı aslında açık, kullandığınız fatura dönemi (ay değil) kadar taahhütsüz ücret ile taahhütlü ücret arasındaki farkı ödüyorsunuz. Kaba hesap yapsak, taahhütsüz ücret 1000TL olsa(Tabii ki kesin ücreti öğrenmek için Turkcell çağrı merkezini aramak gerek.) 4 aylık de her ay 600 ödemişsiniz. 1000-600’den fark 400, 4 aya çarparsak 1600 yapar. Cayma bedeli konusunda bir absürtlük göremedim, şikayetlerden de bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum. Ama taahhütsüz ücretiniz daha az ise(ki muhtemelen değildir, sözkonusu Turkcell :D)şikayet edebilirsiniz elbette.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı