Şimdi Ara

Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Averell Dalton , ademyildiz07 , unpop Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
7
Favori
3.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy şu anda #16
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sitede gördüğüm kadarıyla durma özelliği aylık 49TL ücretli.

Ücretsiz olarak üst limit kullanım uyarısı var sadece.

Edit: Durma özelliği hediye olan tarifelere tıklayınca bu kampanya listeleniyor.

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/ALL?icmp=durmaozelligi_mobilhatblog_1101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametin -- 23 Kasım 2024; 4:58:32 >
  • FerreT kullanıcısına yanıt

Çok birşey çıkmaz kullandığın gün kadar ödersin. En kolayı müşteri hizmetlerini ara cayma bedelini öğren.

• sametin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, konu netleşirse geçilebilir o zaman..
  • Geçen hafta vodafone'a geçtiydim..205 tl 5+5 gb..sosyal medya+internet şeklinde..tüh.. veri takibi yapmak zorluyor 5'i geçmeyeyim youtube'da diye..

• Yıllardır Turkcell, Bimcell arasında gidip geliyorum. TT bile yoktu gündemimde. Vodafone'dan hep korkuyorum ama fiyat da güzel. Acaba bu operatörlerin ilk işaret fişeği mi? Umarım diğerleri de bir şeyler yapar.
  • barosgoal B kullanıcısına yanıt
    Bende onu düşünüyorum.
    Tarifemi bitmesine de 25 gün kaldı.
  • Şuan vodafone faturasizdayim. Turkcelle online olarak faturalı geçiş talebinde bulundum ama vodafone faturaliya geçişte uygun fiyat verdi. Turkcele geçişi nasıl iptal edebilirim? Sim kartı teslim almasam olurmu? Müşteri hizmetleri ile görüşmeyle iptal edebilirmiyim? Bilgisi olan var mı?
  • fatu38 F kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini ara hemen iptal ederler kargoya çıkmadıysa
  • istanbulda vodadone bayilerinde 20 gb 265 tl lik kampanya zaten vardı..online da yapılan bu indirim sonrası bayilerde yeni indirimli bir kampanya başlayabilir.

• Vodafone çok kötü diyorlar ya. Diğerlerinden atak gelir mi
  • VADev V kullanıcısına yanıt

3günden birşey olmaz

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    35 tl için vodafona geçilmez.
  • 2 gün önce 10GB 240TL'ye vodafona geçtim. Bugün 190TL olmuş. Henüz numaram açılmamış olmasına rağmen MH tarifenizi değiştiremeyiz diyor. İptal edip başka operatöre git gel yapacağım mecburen.

• Vergi dahil degil sanirim. vergi dahil ne kadar oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Müşteri hizmetlerini ara hemen iptal ederler kargoya çıkmadıysa

Teşekkürler

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

o da doğru

• Turkcelle 25 gb 410 tl ye tasidik tum operatorler kampanyalari patlatti. Simdi gecsek buna cok ucret cikarmi

Edit: Faturamiz kesilmis. Simdi uygulamadan baktik 410 tl ye 40gb ve 310 tl ye 20 gb altin tarifelere gecisimize turkcell izin verdi. Git gel yapmaya ugrasmadan vodafone kadar uygun olmasada sorunu cozduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 23 Kasım 2024; 13:50:13 >
  • Üsküdar Gerçekleri kullanıcısına yanıt

hocam o yazan 8-16 yaş arası olan tarife. 10+10 gb şeklinde genç tc nosu lazım. bayiler ayrıntı vermeden cama yazıyor genelde. Sakarya Karasu'da bayiler ayrıntılarla yazmışlar camlara. İstanbuldakiler maksak insanlar içeri girsin sonrasına bakarız mantığı

• Online hat taşımak için numaramı girdim fakat hala geri dönen olmadı 0850 549 lu bir numaradan size geri dönülecektir yazıyor ama 1 haftadır dönen yok numarayı taşımak için bu kadar uğraşıyorsak geçince nelerle karşılaşırız merak ettim doğrusu :))

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

İzin verdi derken müşteri hizmetleri ile görüşerek mi geçiş yaptınız yoksa direkt olarak turkcell uygulamasından mı geçiş yaptınız? Turkcell'e ne zaman geçiş yapmıştınız kaç gün olmuştu geçeli?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.