Şimdi Ara

Vodafone 20 Günde İnsanı Sinir Hastası Ettin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 gün önce vodafone'a geçiş yaptım. 26 saat boyunca tarife seçemedim. Neyse istediğim tarife olmasada MH ile görüşerek alelade bir tarifeye geçiş yaptım.

çekiyor çekmiyor meselesine girmicem. iyi olduğunu söyleyemem

20 gündür kullanıyorum. 2g, 3g, 4g şebeke geçişleri inanılmaz yavaş. 4g'de iken olur ya biraz bina içine girsem çekmeyince 2g'ye geçiyor ama tekrar çektiği yere gelsenizde 4g'ye geçmiyor. Manuel olarak telefondan siz yaparsanız hemen geçiyor. Not: telefon modeli galaxy s6 edge plus

Dün baktım paketimde dk ve internetim azalmış. ilk istediğim pakete geçebilir miyim acaba dedim denedim. pakete geçişi yaptım. haliyle ilk yaptığım paketin hala 11 gün kullanım süresi olduğu için iki tane paketim oldu. işin tuhaf tarafı şu; bugün fark ettim ki görüşme ve internet kullanımlarım ilk aldığım paketten değil yeni altığım paketten düşüyor. Diğer bir ifade ile 29.08.2016 tarihinde sıfırlanacak dk ve internetimden düşüş olmuyor ama 18.09.2016 tarihinde süresi dolacak olan paketimden düşüyor. Böyle saçma bir uygulama olabilir mi.

Vodafone karın ağrısı gibisin sürekli bir sıkıntı, ne kadar çekerim seni bilemiyorum.

• Gece 12den sonra dk falan sorgulayamiyorsubuzsistemleri kapatiyorlar 😂😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'da paket kullanim onceligi kafasina gore isliyor. İki paket arasinda hangisinin once kullanilmasi gerektigini dusunebilecek seviyede degiller malesef.

• Fakirler ölsün turkcellden selamlar :)

• Herbkonuda haklisiniz. Bende kotunun iyisi diye vodafone kullaniyorum. Tarifeden ziyade paket alsaniz ozel kodlar var mesela alttaki linkte eger faturasiz kullaniyorsaniz ideal bir paket bende onu kullaniyorum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=118450515

+ vodafone yanimda uygulamasini kurup hesabiniza giris yaparak ayda bir defa 1 gb hediye ediyor en son 7 gun kullanim suresi veriyordu simdi 1 gun diyorlar paket bitmesine yakin bu uygulamadanda yararlanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLaR046 -- 23 Ağustos 2016; 0:28:16 >
  • MH'sinden bahsetmeye bile gerek yok. Karşınızda ulaşabileceğiniz kimse yok :D

İnternet Sistemleri zaten çöp. Gece kapatıyorlar :D şaka gibi. Red tarifesine değilseniz size müşteri muamelesi yapmıyor kar anlayacağınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Vodafonede sistemsel çalışmalar var telsimden kalma sistemden kendi sistemlerine geciyorlar genelde gece yapıyorlar bu çalışmaları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

Vodafonede sistemsel çalışmalar var telsimden kalma sistemden kendi sistemlerine geciyorlar genelde gece yapıyorlar bu çalışmaları.

Ya bırak hocam ya 4 senedir aynı terane...

4Senede fiber hat mı çekiyorlar anlamadım!

Açık ve net Türkiye'de en az yatırm yapan operator vodafone net.

Paketleri güzel olmasa 1 Dk dayanmam

Fiberi bilmem çünkü vodafone çalışanı değilim.Ağustos ayında yeni sisteme geçmek için çalışmaya başladılar riskli olduğu için bu geçiş yavaş ilerliyor.3 ay devam edecek bu çalışmalar.bundan dolayı sorunlar çıkıyor çıkması doğaldır.

• 4 Senedir aynı muhabbet hocam ya.

+ olarak arıyorum MH yok :D , karşımızda muhattap olacak kimse yok

Haksızsin demiyor sorunlar var doğrudur

• SyLaR046 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin yöntemi hiç duymadım. daha detaylı bilgi veya nerde bulabileceğimi söylersen sevinirim.

Linkini verdiğiniz paketi satın aldım zaten.

Evet vodafone yanımda uygulamasından 1gb alabiliyorsunuz. sanırım hafta bir. çünkü ben geçenlerde kullanmıştım. yeni mesaj geldi yine kullanmak isterseniz 1 gb falan filan diye. kullanım süreside 3 gün

bunu herzaman verecekse süper bişey ayda yoğun kullandığın zamanlarda kullanmak üzere 4 gb internetin var demektir haybeden.
  • Merhaba yanilmisim galiba. Aklimda oyle birsey yapildigi kalmisti simdi kisa bir arastirma yaptim hatali bilgi verdigimi fark ettim kusura bakmayin.

Onun disinda paket onceligi konusunda ki arama sonucunda hediye paketin veya sonra alinan paketin önce bittigi yaziyor dediginiz gibi. Cozumu yokmus :(.

Ayrica hediye 1 gb internet eskiden haftalik yeniliyorduk 500mb ti o zaman. Simdi hem kullanim suresi azaldi(1-3 gun) hem ayda bir kez kullanima sunuyorlar.

• vadafon online işlemler bir rezalet. hattımı güvenli internete almak istiyorum her seferinde sistem arızası veriyor. sms ile halledebilir miyim güvenli internet onayını.
  • Kusura bakmayın da 30 lira fark için korkulu rüya görmeye değer mi anlamıyorum?

• Vodafone şikayet olarak yazmıştım konuyu.

Cevap gelmiş " yoggg ölee bişii" diyolar. Bu kadar ilgisiz bilgsiz olunmaz ki. Yok diyo cevap yazan bebe. Elim değerse ekran görüntüsü alıp gönderecem dangoza
  • Hocam benim haberim olmadan taahhütü güncellemişler 1 sene daha çekeceğim bu lanet şeyi

• Nediyelim hocam ozaman,geçmiş olsun.ama zor is 1 yıl daha çekmek .

• Vodafone gibi büyük bir şirket yıllardır sistem hatalarını çözemedi. Tüm operatörlerde sorunlar oluyor ama bu sorunları gidermede Vodafone oldukça umursamaz davranıyor. Şu anda Vodafone kullanıyorum genel anlamda memnunum.

• Red müşterisi olduğum halde bile çile çekiyorum. Okuyunuz:

https://forum.donanimhaber.com/m_120155324/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.