< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Yeni Müşteri Kampanyaları [Ekstra 55 GB Hediye] (70. sayfa)
1 Mobil
-
-
Kadeşimde 2-3 hafta önce şikayet etti. Aynen sizin dediğiniz şekilde olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Normal faturanızda indirimsiz ve indirimli hali kaç TL görünüyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Uygulamayı silmiştim indirimli 272 okşuyordum özgür bilmem neydi tarife sanirim
Teşekkürler
Bende aynı durumdayım hocam, şikayet açarken faturayı eklememiz lazım mı, ancak şu an Telekom abonesi olmadığımızdan fatura detayına ulaşamıyorum, siz neler eklediniz?
Dosya eklemedim. Direk derdimi anlattim
hocam benimde aynı durum başıma geldi..zaten turk telekom ödemenizi talep ettiği faturayı paylaşmıyor..ekranda görüyorlar cayma bedelini ise sadece rakam olarak söylediler detayı nasıl hesaplandığı belli değil..son faturayı pdf vs olarak göndermiyorlar..fatura gönderin dediğinizde size sadece fatura görüşme detaylarını gönderiyorlar 20 sayfa mesela hangi no ile görüşmüşsünüz internet ne kadar data harcamış vs..Bunlara bu cesarete veren hep bu adaletsiz sistem! Düşünün biri sizden bir ürün hizmet alacak parası şu kadar diyorsunuz ama ne için para verdiğiniz belli değil ne kadar güzel değil mi..
_____________________________ -
Vodafone’dan yeni bir faturasız hat alacacağım. Numara seçme ekranından istediğim numarayı rezerve ettim diğer işlemleri bayiden mi yapmam gerekiyor?
bir diğer sorum da kafama takıldı numara rezerve olayı sadece faturalı için mi oluyor yoksa faturasız da alabilirim değil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
@hayatgezi Faturalı olursa online kurye, bayi, faturasız sadece bayiden devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Ağustos 2025; 16:54:44 >
Teşekkürler yanıtın için, son sorum web’den rezerve ettiğim numarayı bayiden faturasız şekilde alabilirmiyim?
kartı kurye ile teslim seçmiştim. daha sonra teslimat tarihini erteledim ancak biraz daha ertelemek istiyorum. kuryeyi 2. defa erteleyemiyor muyuz? iş yeri adresi verdim cumartesi kapalıyız o tarihi seçtim gelip bulamazsa süreç nasıl işler.
_____________________________ 'Tevazu bir ibrişimdir ki cümle ahlak incileri anınla dizilir.' -
çözüm bulabildiniz mi acaba
_____________________________ 'Tevazu bir ibrişimdir ki cümle ahlak incileri anınla dizilir.' -
Başvurumda sıkıntı olmuş dijital kurye Vodafone'a bu şekilde geri dönüş yapmış.
Geçen ay başvurmuştum iptal ettim cayma bedeli çok yansıyacak diye.
12 gün önce 2.kez başvurdum, karışıklık mı oldu anlamadım.
Tekrar başvurun diyor müşteri hizmetleri.
Bu arada online işlemlere bakan hiçbir numaraya ulaşamadım, en son instagramdan yazdım ertesi gün aradılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mslg -- 14 Ağustos 2025; 18:9:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benzeri başıma geldi. Değişik işliyor olay. 1 ay kadar önce ilk başvuruda kurye gelmişti fakat ben şehir dışındaydım. Cayma bedeli Vs diye iptale düştü. Üstüne tekrar başvurdum. Bu sefer teyit de ettirdim arayarak. Bir hafta sonra başvurum yok oldu. 🤦♂️
12 günüm kaldı telekomda taahhütüm bitmesine. Ortada kaldım. Aradılar 3 gün önce fiyatlar yine yüksek. 12 gb a 227tl diyorlar. Cayma bedeli için çok sorun çıkarıyorlar da. Yeniden Vodafone bu kampanyayı yapsalar da geçsem ama umudum kalmadı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 14 Ağustos 2025; 19:42:27 >
İlginç gerçekten.
Vazgeçenleri kara listeye mi alıyorlar napıyolar.=)
😂 Bilemedim. Ben vaz geçmemiştim. Kurye hatta tekrar bir hafta ileri tarihe atamaya çalıştı sistem izin vermedi. Vodafone bayiine devredeyim bir hafta içinde oradan hallet dedi. Tamam demiştim ki üstüne Vodafonedan iptal mesajı geldi. Eğer iptal etmediyseniz 6 gün içinde bizi arayın diye.
3-4 gün sonra tekrardan bu kampanya çıkınca ikinciye baş vurdum. Bu sefer ama e devlet onayı yapamadım. 15-20 gün öncesinde ki onayım gözüküyordu sadece. Vodafone müşteri hizmetleri ile konuşunca arayacaklar sizi dedi. Ne arayan oldu ne soran ve bir hafta sonra başvurum kayboldu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 14 Ağustos 2025; 20:6:12 >
Kardeşimin hattı benim üzerime, bu kampanyayı instagramdaki bi sayfa işinize yarayabilir diye paylaşmış öyle gördüm.
Tevafuk taahhüdü de bitiyormuş hemen başvurdum çabucak halloldu.
Kendim için 1 aydır uğraşıyorum yine de olmadı. 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt