Şimdi Ara

VODAFONE 16MBPS 50 GB AKN SINIRSIZ İNTERNET 39.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dün Vodafone bayisinde 39.90 tl ye sınırsız 50 gb aknli 16mbs internet kampanyasına rastladım fakat internette böyle bir kampanya göremedim. Girdiğim mağazada da normal fiyatın üstüne çıktı aldıkları bir kağıt üzerine 39.90 tl yazarak yapıştırmışlar. Bu Vodafone bayisi büyük avmlerden birinde bulunuyor o yüzden sahte olma ihtimali yok gibi. Bu konuda bilgisi olan varmıdır acaba ?

• Takip
  • Bayi kendi özel indirim yababilirmiki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemiyorum fakat bu akşam gidip araştırabilirim. Ayrıntıları konuya yazarım.
  • takip edelim.
  • alidinc06 kullanıcısına yanıt
    Ayrıntıları neymiş hangi bayii?
    Bu fiyata yalın internetmi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmania

Ayrıntıları neymiş hangi bayii?
    Bu fiyata yalın internetmi acaba

Ankara Antares Vodafone bayii. Gitme fırsatım oldu fakat çok kalabalıktı bekleyemedim. Yarın öğlen tekrar gitme ihtimalim var. Bütün ayrıntıları alınca bu konu üzerinden herkese bildireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün Vodafone Antares Ankara bayisinden interneti araştırdım ve bu indirimin bazı bayilere özel olduğunu öğrendim. 24 ay taahhütlü internete başvurdum bir hafta içinde geleceklerini söylediler. Açıkçası bağlatan kardeşimiz çok bilgili gelmedi gözüme ama kampanya bence çok uygun bir fiyata veriliyor. Ben şu anda ttnet 24 mbps sınırsız 75 gb akn kampanyasındayım ve aylık 62 tl veriyordum son aya girdim ve direk buna geçtim. Arada 25 gb akn var ve hız farkı fazla değil fakat 20 tl daha az ödeyeceğim her ay. Tekrardan söylüyorum oradaki elemanların konuşmasına göre indirimin hangi bayilerde olduğu hakkında tam bir bilgileri yok o yüzden bağlatmadan birkaç avm yi araştırın derim.
  • Ocakta taahhüt bitiyor yababam üzerinden türknet engelli 44.90 a gecicem hocam yada vf 49.90. 39.90 a bulursam ona geçerim.

İstanbulda gören varsa yazsin forumdaşlar

• eğer bu fiyata geçebiliyorsam anında taşırım hattımı
    Teşekkürler bilgi için,peki bu 39.90 TL lık fiyata yalın ADSL mi,o önemli yalınsa iyi,,,sözleşmeyide iyi okuyun derim.

• Evet yalın adsl. Bende özellikle yalın arıyordum o yüzden defalarca sordum ek bir ücret ödeyecekmiyim diye. Bu fiyat vergiler ve herşey dahil dediler.
    Peki bununla ve fiyatla ilgili bişey imzaladın mı? Sözleşmede yazmalı bu dedikleri fiyat , yoksa 49 dan alırlar yazmıyorsa sözleşmede..varsa hatta buraya da eklermisin sözleşmenin o bölümünü?

• Sözleşmede 39.90 tl yazıyor kendisi yazdı zaten sözleşmenin üstüne. Ben bağladıktan sonra müşteri temsilcisini arayıp paketimle ilgili ayrıntılı bilgileri alacağım ve fiyatıda öğreneceğim. İşin içinde beğenmediğim birşey çıkarsa 15 gün içinde iptal edebilirim diye biliyorum. Fakat gerek kalmayacak gibi çünkü faturanın üstünde '' 16 MBPS 50GB AKN 39.90 '' yazıyor ve adsl ve yalın kutucukları işaretlenmiş. Benim gözüme batan birşey yok şimdilik zamanla göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidinc06 -- 19 Temmuz 2016; 11:04:55 >
  • TAKİP
    39,90 kampanyasından yararlanabilirsem bende çok iyi olacak. Bayiye özel durumundan acaba bizde yararlanabilir miyiz ki ? Orada ki arkadaşlara sorabilir misin buralardaki şubelerden alabilmek için bir ipucu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: IceFresh

39,90 kampanyasından yararlanabilirsem bende çok iyi olacak. Bayiye özel durumundan acaba bizde yararlanabilir miyiz ki ? Orada ki arkadaşlara sorabilir misin buralardaki şubelerden alabilmek için bir ipucu var mı?

Bir sonraki gidişimde sorabilirim.
  • Son durum nedir acaba ? Bayiye özel bi indirim mi yoksa bulunduğumuz yerde bi bayiyle kınuşsak aynı şekilde yapabilirler mi ?
  • Tekrardan sordum. Var ise Ankara'da ki bazı şubelerde vardır dedi. Ben açıkçası o çalışanların yeterli bilgiye sahip olduklarını sanmıyorum Ankara'da olup bağlatmak isteyenler avmlerde ki Vodafone bayilerine bir sorsunlar.
  • Ben sordum bölgemdeki bayiye en düşük 49 dur dedi..belki esnaf kampanyasından 3 ay indirim yapmışlardır dedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.