Bunu nasıl alıyoruz? Mevcut Vodafone müşterisiyim Freezone da tanımlı ama bana hiç böyle şeyler vermediler. Ben o faydalar için tarife de Freezone olmalı diye biliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (6. sayfa)
-
-
Mevcut abonede çıkmıyor sadece yeni geçenlerde oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tarifeden ilk ay çıkarsak cezasız sonlandırma yapılabilir mi? Yarın hat taşınacak bir şey yapmam gerekir mi?
Tobiye "cayma bedeli" yazınca ilk ay cezasız ayrılabilirsiniz. Diye bir ibare çıkıyor. yapmak gerekiyor mu??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 7 Aralık 2024; 19:8:32 > -
Vodafone şuan en iyi seçenek
3 aylık yanımda premium ücretsiz ile birlikte
Aylık 100 TL nakit cüzdan hediyesi + 100 TL her şey yanımda kuponu + ücretsiz s sport üyeliği
Vodafone payda bir sürü cash back imkanı
Benim linki kullanabilirsiniz.
www.vodafone.com.trNumara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?referer=amb-cd9c58c1-ca22-41b2-abf0-d27be754c379&couponCode=FIRSAT61058520&cid=perf-ambaff
Veya
Kupon kodu: FIRSAT61058520
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Daha yeni tt den 235lik turkcelle geçtim.İnterneti bitirene kadar kullanmıyorsan gereği yok bence.Her halükarda daha kaliteli turkcell.
Videoya konuşturma, sağdan soldan fotoğraf çektirme e-devlet onayı yapmayanlar için. Şimdi geldi sim kart, kimlik fotoğrafı alıp, telefona gelen smsleri alıp sim kartı teslim etti.
-
Bu operatörleri anlamıyorum. Madem 1 yıl taahhüt veren müşteri için bu tarifeler kurtarıyor, neden mevcut müşteriye de aynı tarifleri vermiyorsun?
Buna benzer tarifeler hat taşıyalar için diğer operatörlerde de var zaten. Neden bunlardan yararlanmak için bir sürü angarya yaşamak zorunda bırakıyorlar müşteriyi. Müracaat süreci ayrı işkence, müracaat sonrası banka benzeri yerler için sim bloke kaldırma vesair hepsi eziyet. Mevcut müşteriyi bu kadar bunaltmak bence tam anlamıyla bir saçmalık.
Merhaba bende bugün 20 GB 191 TL lik pakete geçtim.oncekj operatörüm 12 GB 200 TL idi.biraz bayiiyle sohbet ettik.aralik ayında gecis kampanyaları cazip oluyor diyor.bundan sonraki strateji her Aralık ayında trkcell-vodafone,vodafone-trkcell yapmak.
Onun için edevlet yapın her daha kolay hemde gb hediyeli.
@vav1en bende 4-5 gün önce aynı tarifeye 190 tlden geçtim bizim suçumuz ne burada? ne yapmamız gerekiyor?
-
Şuan için 2 çözüm var
Direk türktelekom faturalıya geçmek
Bimcell faturasıza geçip tekrar vodafone geri dönmek
Biraz cayma bedelini göze alıp Türk Telekom 10GB ye geç 135TL ye. Ya da kaç GB istersen ona göre geç yani Türk Telekom tarifeleri çok iyi şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 8 Aralık 2024; 0:13:56 >
Herkese verseler herkes 100-200 küsür liralardan kullanır. O kadar çok 400-500 liralara klasik denebilecek içerikte tarife kullanan biliyorum ki o angaryayı yapmak istemeyen ya da haberi bile olmayan birçok kişi çok takılmadan parasını ödüyor. BTK da numara taşıma kampanyalarına teşvik ediyor diye biliyorum ek olarak.
Çağrı merkezinden aradığımda 1 ay dolduktan sonra 27 aralıkta güncelleriz aynı fiyattan dedi ama şikayetvar a yazanların çoğunu 190 tl den 143 e güncellemişler
-
Çok amatörce. Belki 10 defa görüştüm müşteri temsilcileri ile. Daha 10 gün oldu geçeli, burunlarından kıl aldırmadılar. Ben de kızıp TT'ye geri taşıdım. Cayma bedeli ilk ay alınmaz diyen MT de oldu, illa alırız diyen de. Alırsa tüketici hakem heyeti, şikayetvar, X maratonu başlayacak. İlk 1 ayında olan, daha faturası çıkmayanları indirime dahil edersin olur biter. Türkiye'de iş yapan da havasından, suyundan etkileniyor maalesef. Hakkını arayanları geçir, farkında bile olmayanları düdüklemeye devam. Böyle yapsaydı zor ayrılırdım vodafone'dan. Artık kullanmam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Banada aynısını yaptılar. İnadına turktelekom taşıdım. Aylık tarife ücreti 590 küsür TL wimiş. Günlük 30tl ücret çıkacak gibi.
1 kere kazıklar. TT'den aynı şekilde geçenler hem cayma bedeli daha insaflı hem de tarifenin taahhütsüz fiyatı daha insancıldı.
Ben faturasızdan faturalıya geçeceğim ama bir soru var kafamda. 20gb red tarifesi ve içinde sınırsız whatsapp ve facebook messenger var diyor.
Böyle olunca ben bu 20 gb interneti hotspotla laptopa paylaştırabilecek miyim? Mesela sosyal pass sayfasına baktığımda bu pakete sahip olanlar hotspot- tethering yapamaz gibi bir açıklama var. Bana bilgisayara net paylaşımı 5 dk için bile gerekli oluyor. Onu kısıtlarlarsa anlamı kalmıyor. Bu durumu bilen, çözümü bilen var mı? Açıklarsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilth -- 8 Aralık 2024; 11:30:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X