2.5 yıldır Monster Abra A7 V12.5.3 kullanıcısıyım ve maalesef, firmanın garanti sonrası "üst düzey müşteri memnuniyeti" vaatlerinin ne kadar boş olduğunu tecrübe ettim. Cihazımı hiçbir zaman zorlamadım; çoğunlukla ofis işleri için kullandım ve yalnızca ayda yılda bir defa, kısa süreliğine LoL oynamak için açtım. Ancak 6 ayı aşkın süredir garantisi bitmiş olan cihazımın ekranı, aniden görüntü vermemeye başladı. Harici monitörle sorunsuz çalıştığını görünce, sorunun dahili ekranda olduğunu anladım ve 17 Temmuz'da Monster servisine gönderdim.
Komedi ve Rezalet Zinciri
Cihazım servise ulaştıktan sonra tam 10-11 gün boyunca işlem sırası bekletildi. Bu süreçte defalarca arayıp durumun aciliyetini belirtmeme rağmen, her seferinde "kayıt oluşturuldu" denilip hiçbir işlem yapılmadı. 29 Temmuz'da nihayet cihazım işleme alındı ve bana anakart onarımı için 1250 TL'lik bir teklif sunuldu.
Teknisyenle görüştüğümde ise yaşadığım şoku kelimelerle anlatamam. Bana, "Anakarttaki görüntü sigortasında sorun var, tamir etmeye çalışacağız. Elimde kalırsa sorumluluk size ait, cihazı o şekilde geri göndeririz" gibi skandal bir açıklama yapıldı. Cihazımın harici ekranla çalışmasına rağmen bu durumun umursanmaması, "ya tamir ederiz ya da size geri göndeririz" gibi kaba bir yaklaşımla karşılanması gerçekten tam bir rezaletti.
Mecburen tamir onayı verdim ve cihazı 1250 TL ödeyerek geri aldım. Tamirin başarılı olduğu söylendi ama Perşembe günü kargoya verilmesi için yaptığım rica bile karşılık bulmadı. Sonuç olarak cihazım hafta sonuna takıldı ve Pazartesi günü elime ulaştı.
Sorun Devam Ediyor, İletişim Kesik
Cihazı videolu kayıtla açtığımda, karşılaştığım manzara tam bir hayal kırıklığıydı: ekrana hâlâ görüntü gelmiyordu. Hemen servisi aradım ve cihazı "sıra beklemeden" tekrar göndermemi söylediler. Aynı gün, 6 Ağustos'ta, cihazım tekrar servise ulaştı.
Ancak o günden beri tam bir bilgi karmaşası ve ilgisizlik silsilesi yaşıyorum. Cihazımın durumu hakkında bilgi almak için tam 9 defa müşteri temsilcisiyle görüştüm. Her seferinde "bugün aranacaksınız" ya da "yarın kesin dönülecek" denilmesine rağmen, ne arayan oldu ne soran. Hatta en yetkili birime aktardıklarını söylemelerine rağmen yine kimse geri dönüş yapmadı. Cihazımın video kaydını ve tüm detaylarını iletmeme rağmen, son 3 gündür "bilgi isteniyor" aşamasında bekletiliyor. Servis ne tamire alıyor ne de akıbeti hakkında net bir bilgi veriyor.
Sonuç: Monster'dan Uzak Durun!
Arkadaşlar, ben yandım, siz yanmayın! Monster'ın garanti sonrası müşteri hizmetleri, vaatlerinin aksine tam bir fiyasko. Yaşadığım bu tecrübe, markanın müşteri memnuniyetini ne kadar ciddiye almadığının net bir göstergesidir. Cihazınızın ömrünün sonuna doğru sizi ortada bırakacak bir marka arıyorsanız Monster "doğru adres" olabilir. Ama benim tavsiyem: Monster'dan uzak durun!
Arkadaşlar bu kampanya kapsamında Akbank'a davet kodum ile üye olan her kişiye 250 TL bu kişi kredi kartında başvurmuş ve ilk harcamasını yapmışsa 500 TL Toplamda 750 TL nakit gönderiyorum.
Davet kodum: 1000102274980
Mobilden akbankli olurken girmeyi unutmayin.
Burdan özelden veya telegram: @lannis12
Wp 5422415437 iletişime geçebilirsiniz.

1000101121326 davet kodum ile Akbank mobilden
Akbank'a üye olup kredi kartı başvurusunda bulunan ve minimum 1 TL harcama yapan arkadaslara 450 TL para göndereceğim.İlk ay kart kampanyaları da cabası 7500 TL ye varan chip para kazanabiliyorsunuz).
Not:Kart ücretsizdir.
İletişime mesaj atarak geçebilirsiniz anlamıyorsanız yardımcı olabilirim.
Mesaj ile iletişime geçebilirsiniz.
0/5
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.231 (Bu ay: 532)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar