Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gokbiloz Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
550
Cevap
26
Favori
22.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerek yok, zaten 1200 lira cayma varsa 4. Aya kadar olan 320TL ilk faturaları sizden peşin istiyorlar gibi bir şey oluyor. Cayma az olsa geçin derdim.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Passden bağımsız yazdım tüketim konusu ücretlendirme periyodu ve ortalama şebeke hızıyla bağlantılı bildiğiniz gibi, 30 gb 3 aylık tek kalem ayrıca konudaki hediyelerden farklı olarak 5 gb daha alma yöntemi buldum deneme sonrası konuya ekleyeceğimVodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son) 

• sonunda geçişim oldu. dns konusunda sıkıntı çıkarmadı valla şaşırdım. reklam engellemek için adguard'a ya da nexdns'e falan izin vermez diye düşünüyordum. sorunsuz kullanıyorum.

30GB kodla geçiş + 10GB e-devlet onayı + 2GB uygulama içinden adres tanımlamayla 42GB hediye aldım. bir de yanımda uygulamasına linkle kaydolunca 3GB varmış sanırım onu yapmamıştım.

şu an için tek sıkıntı şarj bariz bir şekilde daha çabuk tükeniyor bu değişmemiş.

3 aylık 30GB için kod isteyen olursa gönderebilirim.

bir de uygulama içinde "yanımda premium" diye bir şey var, üye olmak mantıklı mı fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortymeh -- 14 Aralık 2024; 1:6:58 >
  • mortymeh M kullanıcısına yanıt

@mortymeh Hayırlı olsun size demiştim dns sorun olmaz Vodafone'da Premium için konunun ilk sayfasında bilgilendirme mevcut inceleyebilirsiniz ayrıca

Kod paylaşımları için bu konuyu kullanabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 14 Aralık 2024; 1:35:23 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam.

bu Ücretsiz Durma Özelliği konusunda detaylı bilgi verebilir misiniz, tobi üzeriden denedim ama 49TL ücret görünüyor.

• Malamadre Cruzz kullanıcısına yanıt
    [TT den vodafone ye geçiyorum ben de
    -çarşamba 12 gibi mağazadan sim kartı aldım
    -çarşamba17:30'da talebiniz alındı dedi
    -cuma 9:30 'da gecis gün ve saat sms i geldi
    -pazar günü 06:50'de gececegim.
  • Hat açıldı Fatura kesimini 16 aralığa vermişler

16 aralıktan sonra yine tobiye yazıp cayabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: bkmçvş

Dün gece iki hat için tt mobil den vodafone geçiş talebi için başvurdum, bugün 18 gibi iki farklı adrese sim kartlar teslim edildi.
    Taşıma sürecinin başladığı bilgisi sms olarak geldi.( taşıma isteğiniz tr mobile iletildi şeklinde)
    Acaba süreci takip edebileceğimiz bir adres var mı?
    Sanırım karşı taraf onay verdikten sonra Vodafone saat için sms gönderecek!
    Arkadaşlar kimlik bilgisi uyuşmuyor diye tt mobil reddetmiş diye bir sms gelmiş gece….0850 549 0 542 yi arayın diyor…

Başına gelen var mı?
    Eski kimlik yeni kimlik farkı olabilir mi? Çünkü uzun zamandır hat taşıma yapılmıyordu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 14 Aralık 2024; 9:12:39 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    İlk ay geçince olmaz muhtemelen. İlk aya özel yazıyordu.
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt

Bu ay pek maddelere takılmayın türktelekom alakasız maddelerden red veriyor yeniden başvuru yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 14 Aralık 2024; 10:8:15 >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Önümüzde ki hafta bakarım

3gb Aldık 43 gb hediye geldi Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son) 

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son)

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son)

Vodafone MH aradım, dün sim kart alan herkese girmiş bu sms dedi… süreci bekleyin (48 saat dedi)

Zaten ilk aramada başvuru işlemimiz devam ediyor uyarısı veriyor sistem…
    Sonra temsilciye bağlanınca…bu bilgiyi verdi
  • 5 gün oldu 20 Gb pakete numara taşıma yaptım.Edevlet onayı da yaptım.Kurye ne mesaj attı ne aradı.Başvuru sorgudan bakınca ''Beklenmedik bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

'' cevabını alıyorum.

• Arkadaşlar merhaba, bu tarifelere pass paketleri yapılabiliyor mu?
  • @bkmçvş Tamam bende onu söylüyorum Türk Telekom tarafı red vermek için rasgele madde seçiyor, vodafone tekrar başvuru yapıyor otomatik ama yine red verebilir takipte kalın.

Netgsm-Turkcell çekişmesine döndü Telekom-Vodafone arasında bir şeyler oluyor  

@Apran@x Pmden numarayı yazın.

@HanDar05 Direk yapılmıyor freezone yoluyla oluyor ilk mesajda mevcut okuyun.

@krkmz1666 Bu kadar aboneyi aldı bakalım umarım yine kış aylarında kapasite patlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 14 Aralık 2024; 12:27:18 >
  • 10 aralıkta başvuru yapmış olduğum hat için 15 aralık 22:00 de açılacak diye sms geldi, sanırım 5 güne doğru açılıyor yada türk telekom fazla ödeme almak için milletin onayını bekletiyor.

Abone haricinde de çok bedava dağıtıyor ister istemez patlıyor

• Arkadaşlar biraz uzun olacak ama beni bı dinlermisiniz.

Son ay dönem içerine örneğin ayın 27.inde girecek olup

Taşımayı (19).nda int.den yapıp e devlet onayı verip kuryeyi 27.nden sonra ya oteleyen var mı?

Bu şekilde yapan varmı

Yani ozamana kampanya bitiyor ya ondan soruyorum. (Kurye simkarti verdiğinde geçiş işlemini başlatıyormus da ondan) Başvuruyu erken yaptik diye gecermiyiz bu tarifeye

Cayma bedeli çıkıp ödemek istemeyen lerden bu şekilde bir yol bulan uygulayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 14 Aralık 2024; 12:49:18 >
  • Gebeskeli G kullanıcısına yanıt

Oluyor sorun yok 19 Aralık'a kadar ön başvuru girişi önemli, kurye başvurusu direk iptal edilmedikçe etkilenmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 14 Aralık 2024; 13:3:21 >
  • Bir arkadaşımı davet ettim , ve dün geçişi tamamlandı ancak 30 gb gelmedi ek bişey mi yapmak lazımdı?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.