Bildirim
Vodafone 0.facebook.com sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Aynı şey bendede oldu benim hat da vodafone neden böyle oldu anlamadım çözümünü bilen varsa söylesin -
vodafone müşteri hizmetlerine mail atın iade ederler -
quote:
Orijinalden alıntı: asabii
vodafone müşteri hizmetlerine mail atın iade ederler
nasıl gelecek cevap mesaj yolu veya arıyacaklarmı ne kadar sürede cevaplanır -
aradılar bile :) -
quote:
Orijinalden alıntı: enevre
aradılar bile :)
ne diyorlar ? -
aradılar sorunumu tekrar söyledim sonra sisteme kaydettiler beni konuşmamıda dinlettiler sorununuz takibe alacağız ve düzelteceğiz dediler bende tamam dedim kapattım aradan zaman geçti biraz mesaj geldi sorununu ilgili yerlere bildirdik en kısa zamanda çözülecektr yazıyor bende bekliyorum işte ama bu servisi sevdim ya maili attım hemen aradılar canlı olarak güzel bişe olmuş aslında
türkcelde de oparatör vardı heralde sadece
-
ya kardeş nasıl ve nereye mail attın anlamadım bende yapıym şu işi -
çözümü çok basit.
aylık cepnete üye olmak -
https://yardim.vodafone.com.tr/system/selfservice.controller?CMD=ESCALATION_REQUEST&EXPANDED_TOPIC_TREE_NODES=&MAKE=&MODEL=&COUNTRY=tr&LANGUAGE=tr&CONFIGURATION=1085&PARTITION_ID=1&USERTYPE=1
bu adrese gir gerekli yerleri doldur açıklamanı yaz ve gönder ararlar senide
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X