![]() ben 0.5 hız falan görmedim hiç < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekst79 -- 24 Temmuz 2021; 10:13:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
![]() ben 0.5 hız falan görmedim hiç < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekst79 -- 24 Temmuz 2021; 10:13:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben de hiç 80 görmedim
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konu sahibi vodafone personeli sanırım. Son 3-4 gündür hep vodafone ile ilgili konu açıyor çünkü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çogu yerde verdiği hizlar da aynen bu şekilde. Nadiren 50-60 verir o ayrı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum 66 gördüm ben de. Minimum 0 falan herhalde. Bi yerde WhatsApp'tan mesaj bile gönderilmiyordu, o derece yavaş. Turkcell'de 260 Türk Telekom'da 180 gördüm max. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk madde aksine etrafımda vodafone faturalı hiç görmedim. Aksine hepsi faturasız. Ama ikinci maddeye katılıyorum, kullananlar pek hıza önem vermiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 24 Temmuz 2021; 14:8:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |