Şimdi Ara

vob dosyasını nasıl açabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SANIRIM YANLIŞ YERE AÇTIM KONUYU. TAŞIYAMADIM DA SİLEMEDİM DE. OLMASI GEREKEN YERE YENİ KONU AÇTIM. KUSURA BAKMAYIN.

Daha önceleri bununla ilgili birkaç konu açılmış ancak içlerinde benim sorunuma cevap olan yok.
    Elimde 2 adet düğün DVD'si var. Bunları akıllı tv'de açabilmek için flash belleğe atmam gerekiyor. Ekte de göründüğü gibi bu daha önce hiç görmediğim dosya uzantıları çıktı karşıma. Vob to mp4 programı kullandım ama dönüşen 6 adet video hem küçük boyutta oldu hem de beşer dakika halinde geldi. (Bir de 2. dvd var onunla beraber 6 adet vob dosyası)
    Akıllı tv'de açabilmek için ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanturan -- 20 Mayıs 2015; 10:18:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanturan

SANIRIM YANLIŞ YERE AÇTIM KONUYU. TAŞIYAMADIM DA SİLEMEDİM DE. OLMASI GEREKEN YERE YENİ KONU AÇTIM. KUSURA BAKMAYIN.

Daha önceleri bununla ilgili birkaç konu açılmış ancak içlerinde benim sorunuma cevap olan yok.
    Elimde 2 adet düğün DVD'si var. Bunları akıllı tv'de açabilmek için flash belleğe atmam gerekiyor. Ekte de göründüğü gibi bu daha önce hiç görmediğim dosya uzantıları çıktı karşıma. Vob to mp4 programı kullandım ama dönüşen 6 adet video hem küçük boyutta oldu hem de beşer dakika halinde geldi. (Bir de 2. dvd var onunla beraber 6 adet vob dosyası)
    Akıllı tv'de açabilmek için ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.

Vob uzantılı olan dosyaları direk pc ye sürükle/bırak ve eğer bunları tek bir dosyada birleştirmek istersen Video to Video Converter proğramı ile (çözünürlük ve boyutu aynı olacak şekilde) düzenleyebilirsin. Veya DVDtoVideo Converter ile halledebilirsin, proğramların herikiside Türkçedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.