Şimdi Ara

VMware ve Virtual Box ile de Windows 7 ultimate 64bit'e Mac OS X kuramadım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tekrar konu başlığı açıyorum ama kurulum başlıklarına baktıklarım hep 2 3 sene önce acılmış. O yöntemlerim büyük bir çogunlugunu denedim yinede pc ye mac kuramadım.

Sistemim
    i7 3770k işlemci,
    ASUS P8Z77-V LX INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2400MHZ(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 HDMI anakart,
    GSKILL 16GB (2X8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT ram,
    OCZ 128GB VERTEX 4 SERISI SATA 3.0 SSD (560MB OKUMA / 430MB YAZMA) ssd harddisk,
    Harici ekran kartım yok işlemcinin içinden HD 4000 i kullanıyorum.
    Windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemi kurulu
    CD/DVD ROM/WRITER yok boot u ya harddiskten ya da flash diskten deniyorum apple logosunu seçtigim anda donuyo boş alana tıklayıncada mouse'un imleci kayboluyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Dostum vmware için çalıştırılmaya hazır makinalar var hem intel hem amd için çalışıyor üstelik, şuan vmware üzerinden mac osx 10.8.3 üzerinden yazıyorum, fx 8350 işlemci kullanıyorum, sana pm gönderiyorum şimdi hiç bir yükleme yapmadan yönergeleri takip edip girebiliyorsun sisteme
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyy

Dostum vmware için çalıştırılmaya hazır makinalar var hem intel hem amd için çalışıyor üstelik, şuan vmware üzerinden mac osx 10.8.3 üzerinden yazıyorum, fx 8350 işlemci kullanıyorum, sana pm gönderiyorum şimdi hiç bir yükleme yapmadan yönergeleri takip edip girebiliyorsun sisteme

Hocam rica etsem bana da yollayabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gönderdim
  • quote:

Dostum vmware için çalıştırılmaya hazır makinalar var hem intel hem amd için çalışıyor üstelik, şuan vmware üzerinden mac osx 10.8.3 üzerinden yazıyorum, fx 8350 işlemci kullanıyorum, sana pm gönderiyorum şimdi hiç bir yükleme yapmadan yönergeleri takip edip girebiliyorsun sisteme

bana da!!!. teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel ve AMD sistemler için VMware - Mac OSX 10.8.3 Mountain Lion detaylı anlatımı burada mevcut.
  • quote:

bana da lazım aslında bir çoğumuza lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bir pm alayım beceremedim kurulumu hata alıyorum sürekli
  • quote:

PM alma imkanımız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Hocam rica etsem bana da yollayabilir misin?
    O PM den bende talep ediyorum efendim :))))
  • bende pm alabilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bi çözüm buldum arkadaşlar. windows 8.1 kurdum sorun çözüldü. artık mac os x 64bit geliyo :)
  • Buyurun:https://www.technopat.net/2013/12/06/vmware-ile-mac-os-x-mavericks-kurulumu/

Yosemite için de var ancak denediğimde Mavericks kadar performanslı çalışmadığını gördüm, görünüm olarak da Mavericks daha iyi bana göre.
  • Ben daha bugün Yosemite kurdum, ilk defa kuruyorum. Gayet performanslı çalışıyor, bir sıkıntısı yok. Yalnız video oynatırken ses var ama görüntü alamıyorum, neden acaba?

Vmware den yükleyenler, yükleme işlemleri bittikten sonra "Beam tool" u yüklesinler, performansta çok fark var.
  • Ben de kurdum, Beam Tool yükleyince kasma neredeyse kalmadı ondan önce felaketti. Şu an Yosemite'dan yazıyorum. Transparanlık açılabilse tadından yenmeyecek. Ancak Mavericks akıcılık ve hız konusunda daha iyi. Yalnız her ikisi de RAM düşmanı, 4 GB altı RAM verince hemen doluyor ve kasıntılar başlıyor. Yosemite'a 3.75 GB falan verdim, RAM kullanımıyla meşhur Chrome'u açınca sistem kendinden geçti :) Bu arada kendi sistemim i7 3630QM, 8 GB RAM, 7200 rpm HDD

Video sorunu reklam engelleyici eklentisi varsa ondan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 19 Şubat 2015; 15:09:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.