Şimdi Ara

VMG3312-B10B zyxel modeme mac filtre yapmak hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba modemime bağlanmasını istemediğim bir pcnin mac adresini modem arayüzünden bağlananlar kısmından öğrendim ardından mac filtre kısmına geçtim AKTİF PASİF butonları vardı aktife tıkladım sonra karaliste beyazliste butonları var karalisteye tıkladım ekledim mac adresini tam altta uygulaya basacaktım bir baktım şu uyarı yazıyor

Dikkate alın:
    Sadece burada listelenmiş olan aygıtlara bilgisayar ağına erişmelerine izin verildi.

ne yapmam lazım?

zyxel VMG3312-B10B

• Modemine bağlanmalarını istediğin mac adreslerini öğren ve bunları beyaz listene ekle.
    Sonra mac filtresini etkinleştir.
    İzin verdiklerin internete erişecektir,listede olmayan internete bağlanamayacaktır.
    Sonra yine başka birini eklemek istersen ekleyebilirsin veya silebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_27

Modemine bağlanmalarını istediğin mac adreslerini öğren ve bunları beyaz listene ekle.
    Sonra mac filtresini etkinleştir.
    İzin verdiklerin internete erişecektir,listede olmayan internete bağlanamayacaktır.
    Sonra yine başka birini eklemek istersen ekleyebilirsin veya silebilirsin.

bağlanmasını istemediklerimi karalisteye eklesem oluyor mu? çok sayıda bilgisayar var 50 küsür hepsini beyazlisteye eklemek uzun sürecektir
  • Tek tek mac adreslerini yazmana gerek yok,kopyala yapıştır olmuyormu ?
    Veya müsaade etmek istediklerini izin ver e tıklasan da olur.
  • slmlar ben beyaz listeye izin verdiklerimi ekleyip uygulaya tıkladım fakat ekran yenilenince kutucuk bomboş kaldı. mac adresler kayboldu. neden olabilir acaba. defalarca denedim olmadı.
  •  VMG3312-B10B zyxel modeme mac filtre yapmak hakkında

Girmesini istemediğiniz cihazın mac adresini modemin ilk giriş sayfasındaki listeden kopyalayıp mac adresi filtresinde kara liste olarak yapıştırıp tik koyduktan sonra uygulaya basınız o kişiler modeme ulaşamayacaktır.
  • O ekranda kaç adet mac adresine kadar izin veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.