|
Merhaba, 1.Modem internet hattına takılı olan. TpLink TD-W9970 2.Modem Zyxel VMG3312-B10A 2.Modem olan Zyxel'i yan odada internet az çekiyor diye yan odaya koyup oradaki bilgisayarı Zyxel üzerinden bağlamak istiyorum Yaptıklarım: 1-) TpLink TD-W9970 'de hiç bir şey yapmadım. Ip'si. 192.168.1.1 2-) Zyxel'de -> Ağ Ayarları -> Genişbant -> MyISP_xDSL -> Mod Köprü'ye aldım VLan'ı kaldırdım 3-) Zyxel'de -> Ağ Ayarları -> Genişbant -> MyISP_ETH -> Mod Köprü'ye aldım VLan'ı kaldırdım 4-) Zyxel'de -> Ağ Ayarları -> Ev Ağı -> Ip adresini -> 192.168.1.2 yaptım. 5-) Zyxel'de -> Ağ Ayarları -> Ev Ağı -> DHCP -> Devre dışı bıraktım 6-) Zyxel'de -> Ağ Ayarları -> Kablosuz -> WDS -> Erişim Noktası(AP) Modu -> Kablosuz Köprü Yaptım. 7-) Zyxel'de -> Ağ Ayarları -> Kablosuz -> WDS -> Köprü Sınırlama -> Aktif 8-) Zyxel'de -> Ağ Ayarları -> Kablosuz -> WDS -> Uzak Köprü -> Tara'yı tıkladım ve Tplink'i buldum ok dedim. Mac adresi 1.satıra geldi. Daha sonra modem'i yan odaya götürdüm Zyxel zaten çıkmıyor wireless listesinde Tplink'de zerre kadar artmadı kalitesi. Zyxel acaba Tplink'e bağlandımı diye Zyxel'e kablo takıp denedim bağlanmıyor. Nerede eksik yapıyorum? |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
Hızlı