Şimdi Ara

vLite ile Vista SP1 Entegre OLMUYORRR...!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
6.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ozmn bana hemen ultimate'in 32 ve 64bitliğini çekip yollarmısın ben kendi cd-keyimle kullanıyım kargo benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 30 Nisan 2008; 17:57:56 >
  • valla ya o dvd ler nerden çıktı
  • o dvd ler ne işe yararki.
    NOKTAYI KOYMAK İÇİN YETERLİ DEĞİL......
  • dvd ler ingilizce türkçe olmasını istiyorsanız üstüne dil paketi kurulacak tabi dil paketi sadece ultimate uyumlu ve ne kadar türkçe yapar bilinmez..
  • aman inglizce kullanıyorum taa win98'den beri sorun olmaz yeterki gönderin
  • Başlığı takip eden arkadaşlar sağda solda orjinal türkçe sp1 li vista ultimate görürseniz buradan haber ediniz ben deli gibi arıyorum bulur bulmaz sizlerle paylaşacağım..
  • rotasmmm arkadaşım o sp1 li dvd leri paylaşmayı düşünüyormusun.Ben zaten hep ingilizce kullanıyorum.kargo ile göndermeyi kabul edersen sevinirim valla.
  • rotasmmm'DAN ses soluk yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

rotasmmm'DAN ses soluk yok

var var...
  • Beyler VliteFinal Sürümü Çıktı Entegre Etsek Gine Sorunlumu Olrumki
  • Ben eryenin All-in-one DVD sini indirdim. Daha önce de birkaç yazısını okudum. Buraya alıntı yapıyorum.

quote:

Microsft'un ilk etapta SP1 entegre etmek için önerdiği sistemi biliyorsunuz herhalde.
    Sıfır bir windows kurulur. Audit Mode ile SP1 kurulur. Sistemin imajı alınır.
    İşte o noktada SP1 önecesi pek çok geçici dosya oluşturulmuş durumda. O tür dosyalar.
    Ayrıca, SP1 ile kurulan bütün servislerin aktif olması, eski servisleri kendisinin temizlemesi için en az bir defa online olması gerekir.
    Yoksa %SYSDIR%\WinSxS\Pending.xml dosyasını görürsünüz.
    Bu dosya bir sonraki restartta nelerin yapılması gerektiğini belirtir.
    Misal. vLite ile SP1 eklediniz. İmage boyutu 3Gb oldu.
    Neden? Çünkü bütün işlemler offline yapılmış, ne kadar dosya varsa bir yere yığılmış, Vista'ya "Sen bunu bir sonraki açılışta ayarlarsın diye"
    2Mb'lık bir pending dosyası oluşturdunuz. Böyel paketlediniz.
    Halbuki, Windowsun bir defa açılmasına izin verilse kendi kendini temizleyecek, gerekli işlemleri kendisi yapacaktır.
    Bu işlemin sonunda 4.5Gb oluyor imaj.
    Bundan sonra online ile işiniz kalmıyor.
    Daha sonra takeowner muhabbetine girmeden en güzel offline imegex ile image mount edilir. Ne kadar ıvır zıvır geçici dosya varsa temizlenir. Tekrardan bütün sürümler ayrı bir dosyaya export edilir.
    Sonuç 1 DVD...
    Ve belirttiğim gibi. Hiçbir şey çıkarılamamıştı. Temizlenmiştir.
    Pek çok arabanın bagajında hiç bir zaman kullanılmayan ıvır zıvırlar vardır.
    Konu söz onusu Vista olunca Kamyon benzetmesi gerekli. Kasasınıda toprak taşımaktan çamur olmuş fazladan 1 Ton yük var.
    Temiz bir kurulum için Temiz bir Vista. O kadar

quote:

Sunum Vista All-in-One olarak çıkarıldı.
    Hiçbir eklenti, eksiklik, crack, mrack yok.

vLite ile denemeler yaptım. Vista'nın bozuk olduğunu gördüm.
    WAIK ile sağlam SP1 DVD'ye Türkçe ekleyerek düzgün alışan bir sürümün olması gerekliliği nedeni ile çıkarıldı.

Aslında ben pek bu tür şeyleri sunmam. Türk paylaşım sisyemi beni zıvanadan çıkarıyor. Ama DP de lafı geçti. Arkadaşlar da istiyoruz deyince, kıramadım.

Bir müddet sunumda bulunacağım, sonra çekileceğim.
    İsteyen istediği gibi yapar sonra.

Surumlerde herhangi bir degisiklik yapilmamistir. Hicbir icerik cikarilmamis veya eklenmemistir. "Untouched"
    Butun surumlerin tek bir DVD'ye sigmasi icin guzelce temizlenmistir.
    Temiz bir kurulum olusturabilmek icin ve yedek maksadi ile olusturulmus bir DVD'dir

• Vlite Final Sürüm Çıktı Hala Hatalımı Ki Entegre Etsek
  • chip entegre yazisi yayinlamisti mutlaka okumusunuzdur ondada hata varmi deneyen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Vlite Final Sürüm Çıktı Hala Hatalımı Ki Entegre Etsek

Dostum sağol gördüm ama şu an sp3 ü test ediyorum ona sonra bakacağım..

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

chip entegre yazisi yayinlamisti mutlaka okumusunuzdur ondada hata varmi deneyen?

Chip yöntemi vliteden dahada berbat çünkü anlattığı yol çalışan pc tamam doğrusu online sistemde entegre fakat o bahsettiği şekilde yapaınca sadace o yaptığınız pc de belki verim laırsınız düşünsenize kendi pcnizde bu entegreyi yapıyorsunuz sonra yaptığınız o dvd ile bambaşka bir sisteme vista kuracaksınız mantıksız...
  • Slm. bu sabah vlıte fınal surumuyle yaptım yukledım.sorunsuz calışıyo en ufak bır hata bıle vermedı.üstelık xp sp3 kuruluyken yaptım.şimdiye kadar bır sorun yok işşallahta olmaz.kım cıkarmişsa vlite.ve nliteyı allahrazı olsun saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seven44 -- 6 Mayıs 2008; 20:35:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seven44

Slm. bu sabah vlıte fınal surumuyle yaptım yukledım.sorunsuz calışıyo en ufak bır hata bıle vermedı.üstelık xp sp3 kuruluyken yaptım.şimdiye kadar bır sorun yok işşallahta olmaz.kım cıkarmişsa vlite.ve nliteyı allahrazı olsun saygılar.

olmaz sen anlayamazsın bozulur kısa zamanda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

quote:

Slm. bu sabah vlıte fınal surumuyle yaptım yukledım.sorunsuz calışıyo en ufak bır hata bıle vermedı.üstelık xp sp3 kuruluyken yaptım.şimdiye kadar bır sorun yok işşallahta olmaz.kım cıkarmişsa vlite.ve nliteyı allahrazı olsun saygılar.

olmaz sen anlayamazsın bozulur kısa zamanda..

nasıl bozulur ne gıbı zararları olur pc bır zararı varmı.sıstem cokecekse cok sun tekrar yuklerız . donanıma zararı varmı acaba
  • quote:

nasıl bozulur ne gıbı zararları olur pc bır zararı varmı.sıstem cokecekse cok sun tekrar yuklerız . donanıma zararı varmı acaba

Donanıma falan zarar vermez çökerse sistem çöker tekrar kurman gerekir, de "sen anlamazsın bozulur yakında" gibi bir cevap tatminkar bir cevap değil, kim garanti verebilir ki normal vistanın da kısa zamanda en ufak birşey yüzünden çökmeyeceğini? İşletim sistemi bu ne yapacağı kestirilemez ki vLite full ile SP1 entegre edilince çöktüğü ya da bazı programların çalışmadığı Sysprep gibi kesin olarak ayrı ayrı bir kaç kişi tarafından test edilerek tespit edildi mi? Tek kişi de oldu diye herkes de olabilir demek doğru değil, o kişide olma sebebini vLite ile entegrasyon sonucu olduğu kanısına varmak doğru olmaz. En azından 3 kişinin ayrı PC'lerde kurulum yaparak sonuca karar vermesi lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: LostSpace

quote:

Donanıma falan zarar vermez çökerse sistem çöker tekrar kurman gerekir, de "sen anlamazsın bozulur yakında" gibi bir cevap tatminkar bir cevap değil, kim garanti verebilir ki normal vistanın da kısa zamanda en ufak birşey yüzünden çökmeyeceğini? İşletim sistemi bu ne yapacağı kestirilemez ki vLite full ile SP1 entegre edilince çöktüğü ya da bazı programların çalışmadığı Sysprep gibi kesin olarak ayrı ayrı bir kaç kişi tarafından test edilerek tespit edildi mi? Tek kişi de oldu diye herkes de olabilir demek doğru değil, o kişide olma sebebini vLite ile entegrasyon sonucu olduğu kanısına varmak doğru olmaz. En azından 3 kişinin ayrı PC'lerde kurulum yaparak sonuca karar vermesi lazım.

haklısın dostum

• vlite ile entegre edemedim, yaklaşık %75 i tamamlandığı yerde takıldı kaldı ilerlemedi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.