Şimdi Ara

VLC, 'undf' ses ya da görüntü biçimini desteklemiyor. Malesef bu sorunu gidermek için yapabileceğini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5 ay önce cd çekdiğim videoların bazıları ''undf''hatası veriyor cd de 2 ayrı klasör bulunuyor klasörün birindeki videoları sorunsuz izliyorum diğer klasörün içindeki videoları açamıyorum ''undf''hatası veriyor cd ye çekmeden önce bütün videoları sorunsuz izliyordum GOM PLAYER , MEDIA PLAYER CLASSIC, VLC PLAYER, son sürümleri yükledim QUİCK TİME PLAYER, POWER DVD dahil nafile göstermedi Xilisoft Video Converter Ultimate da formatını değiştirmeye çalıştım, format seçilen pencereyi bile açamadım video kesme birleştirme gibi programlarda şansımı denedim videoları kabul etmedi UZANTIYI MPEG olarak gösteriyor bu arada videoların boyutunu da gösteriyor cd den pc kopyalaya biliyorum herşey olağan gibi gözüküyor bilgisayardan fazla anlamadığım için yapabildiklerim ancak bu kadar zaman ayıran herkese teşekkürler.

• CD Recovery Toolbox

CDCheck

bu iki programı dener misin? bunlar cd den veri kurtarmak için eğer cd bozuksa

bs player ile undf izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliora1 -- 17 Ağustos 2012; 4:06:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.