Şimdi Ara

VLC görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar sistemim
    16GB RAM
    i7 4720HQ işlemci
    GTX 960M 4GB ekran kartı
    bu sistemde hd video tarzı videoları vlc ile oynatırken resimdeki gibi sorun oluyor bazen çözümü nedir ? diğer tarayıcılada herhangi bir sorun yaşamadım belki pek fazla kullanmadığım içinde olabilir. Yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler
     VLC görüntü sorunu







  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodbadugly2

    VLC'nin tipik decoding sorunlarından biri. Win XP, Win 7, Win 8.1, Win 10, Android, farklı PC'ler, telefonlar...hepsinde benzer sorunları gördükten sonra VLC'nin kronik decoding sorunları olduğuna şüphem kalmadı. Aynı sorunları çok nadiren MPC'de, nadiren BS Player ve Gom player'da gördüm fakat Daum Potplayer'da hiç görmedim.

    Haklısın internette araştırma yapınca stutter & lag when playing HD MKV files diye bir sürü topic açmışlar çözümde önermişler fakat bazılarında işe yaramış bazılarında yaramamış.İlk başlarda ekran kartı driverları ile ilgili zannediyordum her ne kadar güncellesemde geçmedi. Sanırım VLC için kronik bir sorun.
  • mpc varken gerisi yalan hocam yıllardır kullanıyorum envai çeşit format izledim bi çok farklı sistemde mpc ile hiç bu tarz bi problemle karşılaşmadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodbadugly2

    VLC'nin bu kadar övgü alması ve popüler olmasından dolayı bende sorunun kendi sistemlerimle alakalı olduğu düşünerek benzer çözümler aramıştım. Zaman içerisinde anladım ki VLC çok özelliği olmasına rağmen decoding sorunları olan ve benim için işe yaramaz bir yazılım. CPU'ya entegre GPU (Intel HD530) kullandığımdan ve bu GPU için denediklerim içerisinde en etkili hardware decoding çözümünü sunduğundan Potplayer kullanıyorum 4-5 aydır tek bir video'nun açılmadığına ve ya bozuk gösterdiğine şahit olmadım.

    Yorumunuz için teşekkür ederim hocam bi deneyeyim bakalım PotPlayer'ı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.