Şimdi Ara

VLC for iPhone SONUNDA ÇIKTI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yok daha app storeda.

"and the company behind the application, Applidium, has just submitted a version for the iPhone."

apple onay verdikten sonra duser. ilerde daha fazla format icerir umarim. tabii bi de applein buna izin vermesi lazim.
  • Güzel haber, deneyelim hemen.

Edit: İndirilebilir değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 14 Ekim 2010; 13:29:10 >
  • açmasına açıyor da

"Your iPhone is probably too slow to play this movie correctly" diyor yani 720p'de framerate sorunu yaşayarak oynatıyor videoları.

ama olsun yine de iyi bir gelişme.demek ki 4'ün raminin ipadinkinde 2 kat fazla olması pek de bir işe yaramıyormuş video oynatırken ya da programın ve codeclerinin iyice uyumlu hale getirilmesi gerek 4 için.

bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphone4freak -- 14 Ekim 2010; 13:32:55 >
  • evet 720p video larda sorun var. Stabil değil, Dvdrip filmler için iyi olabilir.
  • peki iPhone için şöyle bütün formatları açabilen bir program var mı??

yani mkv dahil sorunsuz bir şekilde açıp izlenebilen bir program... (paralı olanlardan da olabilir)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında bu olay mkv ile ilişkili değil.bitrate'i yüksek 720pleri oynatamıyor sadece.mkv olup olmaması önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphone4freak -- 14 Ekim 2010; 15:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphone4freak

aslında bı olay mkv ile ilişkili değil.bitrate'i yüksek 720pleri oynatamıyor sadece.mkv olup olmaması önemli değil.

Katılıyorum adam bitrate yüksek video atmış ondan yavaştır veya başka bir farklılık vardır. Yoksa bu alet 720p video çekiyor ve çektiğini sorunsuz oynatıyor sonuçta.
  • bir şekilde iphone'daki donanım hızlandırıcıyı kullanabilirse en azından h264 codecli mkv'leri sorunsuz oynatabilir. 350 mb ripler için süper program
  • 720p de cihazın zorlanmasının sebebi mkvyada bitrate ile ilgili değil.

ios mp4 dosyalarına donanımsal hızlandırma desteği veriyor o nedenle 720p mp4 dosyaları sorunsuz çalışıyor. fakat vlc üzerinden çalışan video dosyaları yanlızca cihazın işlemcisini kullanarak oynatılıyor. bu da ortaya verisiz bir sonuç çıkartıyor. ben birkaç aya kadar vlc nin bu problemleride aşacağına inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

720p de cihazın zorlanmasının sebebi mkvyada bitrate ile ilgili değil.

ios mp4 dosyalarına donanımsal hızlandırma desteği veriyor o nedenle 720p mp4 dosyaları sorunsuz çalışıyor. fakat vlc üzerinden çalışan video dosyaları yanlızca cihazın işlemcisini kullanarak oynatılıyor. bu da ortaya verisiz bir sonuç çıkartıyor. ben birkaç aya kadar vlc nin bu problemleride aşacağına inanıyorum

Yalnız film'in uzantısına değil, kullanmış olduğu codec'e donanımsal hızlandırma yapılır.
  • Altyazi acabiliyor mu? Var mi deneyenler? Sanirim su an icin tum i cihazlarda film izlemek icin en iyi cozum air video gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3koray
    Altyazi acabiliyor mu? Var mi deneyenler? Sanirim su an icin tum i cihazlarda film izlemek icin en iyi cozum air video gibi duruyor.

Altyazı desteği muhtemelen olacaktır.
  • iphone 4 de 7gb lık mkv uzantılı 720p lik film attım Oplayer ile sıkıntısız izleniyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.