Şimdi Ara

Vladimir solo top/mid?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar fikrinizi almak istediğim konu bu. Vladimir solo top olarak mı daha kullanışlıdır yoksa mid laneden giderek mi daha iyi işler çıkartır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce denedim mid daha iyi.Drafttan oynayıp takımın killerinin yarısını aldım.Enteresan ama maçı kaybediyorduk.Sonra killer arka arkaya geldi ve oyun döndü.Tek sorun karşına ryze gelmesin mundar eder seni midde.Birde LB'ye karşı reflekslerin iyiyse sorun yok zıplayıp seni harraslayıp hemen geri kaçıyor.Onun dışında hepsini ezersin.Bir de Cassi seni zorlar o kadar.
  • Teşekkürler, başka fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• Topta bazı heroları counterlamak için güzel onun dışında mid te olur.
  • Solotop vlad bayağı güçlü oluyor bence. Ama middede iyi işler çıkartabilir tabiki.
  • Solotop Mid'de ezilmesi daha büyük bir olasılık
  • Midde pek ezilmiyor çok ezilsen bile adam gibi bir jungle varsa slowu op olduğundan adamı kaçırmaz, severek oynadığım bir herodur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    First Pick Mid Yardım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mid.
  • Brand isem oynatmam ama birçok heronun counter picki gene de vladimir oyuncusuna göre çok farkettiriyor.
  • early gamede dayanabilirsen iyi bir mid herosu fakat solotopta daha rahat farm yapabilirsin bence.

• Bi ben beceremiyom bunu ya

• Midde bugüne kadar farm sorunu yaşamadım vladimirle. Solo top olarak bi yorick, riven veya ireliaya karşı koyabilir mi merak ediyorum.

• Solotopta Malp ile `midde Lb ile ezdim Vladı.Hiçbirşey yapamıyor ya karşımdakiler çok kötüydü yada Vlad çok düşük kalıyor bu champlere nazaran.Millet ne diye oynuyor bu vladı anlamıyorum.
  • Solomid

• Better nerf irelia..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Solotopta Malp ile `midde Lb ile ezdim Vladı.Hiçbirşey yapamıyor ya karşımdakiler çok kötüydü yada Vlad çok düşük kalıyor bu champlere nazaran.Millet ne diye oynuyor bu vladı anlamıyorum.

Karşındaki Vladimir çok kötüydü büyük ihtimal. Vladimir'e combo atamazsın ki LB ile? W'su herşeyi bozuyor. Arada ki mesafeyi koruduğun sürece ve Vladimir ile defansif oynadığın sürece sorun kalmıyor.
  • Both.
  • quote:

Solotopta Malp ile `midde Lb ile ezdim Vladı.Hiçbirşey yapamıyor ya karşımdakiler çok kötüydü yada Vlad çok düşük kalıyor bu champlere nazaran.Millet ne diye oynuyor bu vladı anlamıyorum.

Vlad düşük değil. Sadece 9 levela kadar defansif oynanması gereken bi champ. 9 levela kadar farmına bakıp ufak ufak rakibi harasslıcaksın. Nerf yemesine rağmen bana göre hala iş görebiliyor ve eğlenceli..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

quote:

Karşındaki Vladimir çok kötüydü büyük ihtimal. Vladimir'e combo atamazsın ki LB ile? W'su herşeyi bozuyor. Arada ki mesafeyi koruduğun sürece ve Vladimir ile defansif oynadığın sürece sorun kalmıyor.

1 sn sürmüyor w+q+r LB ile.En pro vladda bile o refleks olacağını sanmıyorum her türlü LB nin combosunu yer.Sen defansif oynarsın ama karşındaki adam sen ne kadar defansif kalırsan okadar seni harraslar.

Edit:Hiç vlad oynamadım sadece karşıma gelen Vladlara göre yorum yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 14 Temmuz 2012; 2:15:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

quote:

1 sn sürmüyor w+q+r LB ile.En pro vladda bile o refleks olacağını sanmıyorum her türlü LB nin combosunu yer.Sen defansif oynarsın ama karşındaki adam sen ne kadar defansif kalırsan okadar seni harraslar.

Sen o kadar tuşa basana kadar adam tek w'ya basamayacak mı? Yapma Allahını seversen. Karşımda LB varsa minionların arasından çıkmam ki? Bu sayede o ipi bana atması zorlaşır. Atamazsa hiç bir şey yapamaz Ayrıca LB bile Vladimir'e kule altı girmeye cesaret edemez bence. (eşit şartlarda tabi)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.